KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 446 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 514 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 516 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 516 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 516 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
spekuláló
Mostanság annyira elfoglalt vagyok, hogy még a lélegzetvételnek is külön be kell jelentkeznie. 

A szakmákkal foglalkozó cikk késik, mivel nem igazán akarják bepakolgatni a szakmák receptjeit a bétába. BS és Tailor ugyan bent van, de csak az alapanyagokat tudni. Azt, hogy mit gyártunk valójában, azt nem.
Ráadásul ha az új clothból akarok boltot csinálni, közli velem, hogy nincs nálam a megfelelő eszköz.  Ezzel kapcsolatban már írtam felháborodott hangvételű levelet a Blizzardnak, de okosan más nevet írtam a feladó helyére... Reméljük nem él senki Ugandában Johnny Firpo néven.
Tovább...
A múlt heti cikk folytatásaként felelevenítettem a Mighty Moneypls Hadművelet emlékeit, a játékot újonnan kezdő vagy szervert váltó, viszont kevés játékidővel rendelkező játékosok hősének első lépéseiről olvashattok ezen a héten. Rengeteg apró trükk van, kérlek osszátok meg a ti ötleteiteket is.
Tovább...
Soksok üdvözlet a hétfői csoportterápia vendégeinek!
- Khmmm... Nem, a Mániákus Meztelen Nighelf-táncoltatók a következő terem...
- Ejha... de kevesen maradtunk... Na mindegy.

Közeleg a Children's Week event, ha pedig event: mi tartjuk a markunkat! Vegyük sorra a lehetőségeket.
Tovább...
Vészesen közeleg a kiegészítő,  lassan már tényleg el kell kezdenünk készülődni rá.  Ahogyan a múltkori cikk elején is említettem, az árak tovább csökkentek;  ha a te szervered is ilyen helyzetben van ideje vásárolgatni. Ezen a héten megnézzük mit érdemes beraktározni, ha szeretnénk a szakmáink húzását a régi anyagokból megoldani.
Tovább...
Köszöntök mindenkit a húsvéti event alkalmával. Soksok csokitojást kívánok mindenkinek. Hölgy olvasóknak pedig részvétem.

Megtámadjuk az event ideje alatt vásárolható mountot, a Swift Springstridert. A mai napon sajnos csak egy frakciónak kedvezhetek, a Szövetség bajnokai olvashatnak egy jó tippet tojásvadászat témában. Azért a bátor hordások is találhatnak hasznos tippeket.
Tovább...
Köszöntök mindenkit első Mists of Pandaria szeánszunkon! A mai előadás anyaga: az újonnan bevezetett AOE loottal kapcsolatos összeesküvés-elméletek és megpróbálunk a jövőbe látni a béta jelenlegi állapotából kiindulva.
Tovább...
Spekuláló: Morzsák
Norton - 2517 napja
7
A kungfuzás mellett nem feledkezhetünk meg a catáról sem. Régi tartozásomat szeretném törleszteni transmogrification témában (fegyverek és pajzsok). Viszont sejtem, hogy inkább olvasnátok MoP-os témákról, ezért megnézzük, hogy mit lehet megtudni a béta jelenlegi állapotából.
Tovább...
Mai témánk a Scroll of Resurrection lesz, melynek újraélesztésével (hehe) egy apró, de mégis hasznot hozó lehetőség nyílt a számunkra. A friss, lvl 80-as karaktereknek fogunk eladni szép új itemeket. Ohhh Shinies!
Tovább...
Az utóbbi hetek legdivatosabb témája a transmogrification. Minden oldal és blog ezzel foglalkozik a legtöbbet, és bevallom engem is magával ragadott ez az új piac. De hogy ne kapjatok herótot, egy könnyed farmolós tippel jöttem ma hozzátok. Az e heti témát is a Pandaria közelsége ihlette, ugyanis a napokban derült ki, hogy internal-alpha - azaz belsős alfateszt - állapotban van a kiegészítő. Egy hónap múlva ilyenkor már biztos többet fogunk tudni róla, de ez kétségtelen jele annak, hogy Soon! Éppen ezért meg fognak szaporodni a Pandariára felkészítő tanácsok/ötletek.
Tovább...
Ez a hét a közfoglalkoztatás (Vigyázz! Szójáték!) jegyében telik el. Még nagyon korai bármiről is beszélni Pandariával kapcsolatban, de kétségtelen, hogy közeledik. Talán március közepén kapunk is egy "Soon"-t, jó kövér S betűvel. Lassan eljön az ideje, hogy beépítsük napi rutinunkba a kiegre való felkészülést, azaz olyan itemek felhalmozását, amik most olcsók, kieg után viszont borsos áruk lesz. Az írás főleg azoknak bír értékkel, akiknek ez lesz az első kiegészítőjük, amire komolyan készülnek.
Tovább...
Most kimarad a Banki Napló, egy aktuális hír megelőzte a fontossági listán. Ez pedig a Lunar Festival event. A tegnapi napon startoló, évekig dögunalmas eventen egy pici újítást kapott, és ez az újítás számunkra is érdekes lehet.
Tovább...
Rendhagyó cikk jön, több szempontból is. Egyrészt szakítok a hagyománnyal és általánosságok helyett egyetlen ötletnek szentelem ezt a hetet, másrészt galád módon egy más által megírt posztból építem fel ezt a cikket (ezúton is köszönet a kedves hangú Faid kisasszonynak). Harmadrészt megpróbálok helyet bérelni magamnak a Nagy Marketing Könyv Szánalmas próbálkozások című fejezetében. De kezdjük az érdekesebb témával: Darkmoon Faire titkos aranybányája!
Tovább...
Ismét öregebb lett mindenki egy évvel. Ilyenkor trendi dolog évértékelő írásokat gyártani. Ne fogja ránk senki, hogy maradiak vagyunk, nézzük át mi is az előző évet. Nincs is annál jobb, mikor egy pöpetnyi fahéjjal megbolondított, forró ír kávét szürcsölgetve merenghetsz el az óéven.
Tovább...
Közeledünk az év végéhez, mi másról is szólhatna az év utolsó Spekulálója, mint a Winter Veil eventről. Ünnepeljük goblinosan az esztendő végét és vessük bele magunkat a karácsonyi forgatagba.
Tovább...
...rád bízom történetem, hogy az utókor tanulhasson belőle. Élménybeszámoló következik az elmúlt pár nap eseményeiről.
A szerdai nap régen tapasztalt őrületet indított el a játékban. Olyan fokú vásárlási láz futott végig a szervereken, hogy ember legyen a talpán, aki (még napokkal később is) meg tudott birkózni a szűnni nem akaró raktárkészlet-hiánnyal és a legolcsóbb árakért küzdő versenytársak áradatával. Nézzük mik voltak a sláger termékek.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu