KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2409 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2411 napja

Norton Spekuláló: Wrath of the Lichmogrification
Norton - 4364 napja
13
Mostanság annyira elfoglalt vagyok, hogy még a lélegzetvételnek is külön be kell jelentkeznie. 

A szakmákkal foglalkozó cikk késik, mivel nem igazán akarják bepakolgatni a szakmák receptjeit a bétába. BS és Tailor ugyan bent van, de csak az alapanyagokat tudni. Azt, hogy mit gyártunk valójában, azt nem.
Ráadásul ha az új clothból akarok boltot csinálni, közli velem, hogy nincs nálam a megfelelő eszköz.  Ezzel kapcsolatban már írtam felháborodott hangvételű levelet a Blizzardnak, de okosan más nevet írtam a feladó helyére... Reméljük nem él senki Ugandában Johnny Firpo néven.

Ezen a héten hát visszakanyarodunk a live szerverek világába, öreg transmog karakteremtől kérek titkos tanácsokat.

Néhány hete kering transmog érdekeltségű körökben egy titkos tipp. Annyira titkos, hogy kérek szépen mindenkit, aki elolvassa a cikket, hogy írja meg a címét kommentben. Sajnos meg kell, hogy öljelek titeket.

Azt mindenki tudja, hogy a transmogra használható itemek legalacsonyabb minőségi szintje a zöld. A sorban ennél lejjebb lévő itemek (tehát a fehér és szürke színt kapott itemek) nem használhatóak skincserére. Van azonban néhány kivétel...

Szeretném bemutatni Warsmith Sigfinna kisasszonyt, már amennyire kicsi lehet valaki ekkora... baltákkal.



Az NPC  Burnnhildar Village-ben található Storm Peaks területén.

Ahhoz, hogy vásárolni tudj tőle a Sons of Hodir küldetés-sorozat hozzávezető részéig kell eljutnod. Ha számodra kimaradt a WotLK ezen része, akkor K3 városkájában tudod felvenni a sorozatot indító küldetést: They Took Our Men!

Magáról az NPC-ről annyit kell tudni, hogy fehér itemeket árul, viszont ezek az itemek nagy része használható transmogrificationre. Valószínűleg azért, mert az általa árult íj, kétkezes axe és polearm rendelkezik speciális tulajdonságokkal. Szóval amolyan zöld-fehér itemnek minősülnek. Na nem kell félreérteni Smiling

Bár a kétkezes axe skinje elég gyakori, az íj és a polearm kinézete - mondhatjuk - ritka. Az íj skinjével például csak két questreward rendelkezik. Akkoriban pedig kevesen gondoltunk arra, hogy eltegyük a szép fegyvereket, hátha bevezetnek egy jövőbeli kiegészítőben egy jövőbeli transmogrification nevű izét.

Hunter és druida polearm-vadászok örömmel fogják venni, hogy egyel bővült a lehetőségeik tárháza, és még nem is említettem, hogy a polearm beépített kék fénnyel világít a sötétben! 



Egy szó, mint száz. A polearm még jól megy, de az íj kevésbé. Egy hétig teszteltem, az első eresztés (5 db) mind elment.
Az ajánlott eladási ár - gondolva az olvasottság utáni inflációra: 425.000 gold.

#13 | Nuwiel válasza #12
És egyből neked is ugrik legalább három ember mindig, hogy dehát ez fehér, nem használható!
#12 | valosz válasza #11
Igen, de ezt a többség nem tudja :) 
Hiába fehér, ha van rajta valamilyen proc statként (és ezeken van), akkor használható.
Én azt nem értem ezzel kapcsolatban, hogy oké, hogy beteszed ilyen drágán, de hgoy derül ki, hogy ezt lehet transmogolni? Mert ugyebár a többségben az él, hogy fehér=non transmogable, ígyhát ki az aki ennyit költ erre? Kétlem, hogy valaki megvenne egy fehér cuccot, amikor nem tudja, hogy transmogolható-e. Mindenesetre egy próbát megér, kipróbálom. Smiling
Ez tervként merült fel korábban, de még nincs implementálva.
#8 | Norton válasza #7
Szerencsére ezen a polearmon nem látszódnak az enchantok.

Egyébként ez tényleg idegesítő néha, transmog fegyvert pont azért választasz, mert jól néz ki. De mintha rémlene valami olyasmi, hogy kikapcsolható lesz az enchant effektek megjelenítése. Ne kérdezzétek hol hallottam, mert nem tudom Smiling
wow_c_442904
wow_c_442902
#5 | Norton válasza #4
Igen, viszont mi most a lustákra építünk és azokra, akik nem tudják hogy lehet hozzájutni ezekhez.

Bizonyítékom is van, nem csak ígérek Smiling
Köszi, hogy megosztottad velünk, de elég szkeptikus vagyok. Ez hogy is működik? Beteszed AH-ba és ilyen drágán megveszik? Kb. 10 perc alatt bárki megszerezheti.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu