KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2306 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2374 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2376 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2376 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2376 napja

Norton Spekuláló: Lunar Festival lehetőségei
Norton - 4441 napja
26
Most kimarad a Banki Napló, egy aktuális hír megelőzte a fontossági listán. Ez pedig a Lunar Festival event. A tegnapi napon startoló, évekig dögunalmas eventen egy pici újítást kapott, és ez az újítás számunkra is érdekes lehet.

Ahogy említettem az event tegnap indult és egészen február 12. napjáig ünnepelhetjük a kínai újévet. Lehetőségeink szinte semmit nem változtak a korábbi évekhez képest: unalmas repkedésekkel gyűjtögethetünk Coin of Ancesty darabokat, és eldurrogtathatunk 4 tonna petárdát. A korán kelők  egy elképesztően pro tippel gazdagodhatnak, tartsátok jól titokban... nehogy kiderüljön!

Elküldtetek minden kíváncsiskodót? Monitor letakarva?

Szóval az achievementek szerelmeseinek be kell majd utaznia egész Azerothot, és a magek most jól kereshetnek portálok árulásával, Dalaran portál különösen népszerű lesz!  De tényleg psssszt!

Most, hogy elkergettem az olvasók 90%-át, térjünk rá az igazi tippre. Tegnap óta olyan új dolgokat akarnak eladni az emberek trade csatin mint valami Festival Lantern (horda) meg Lunar Lantern (alliance). Az említett újítás az eventhez kapcsolódó két új companion pet megjelenése. Mindkét frakció, a horda és az alliance is kap egy-egy lámpás petet, tehát ragyogó lehetőség nyílik a frakciók közötti kereskedelemre. Halloween event óta pedig tudjuk, hogy az event petek már tradelhetők és AH-ba is rakhatók.

Annak rendje és módja szerint meg is jelentek a petek AH-ban olyan áron, amiért már egy szigetet is vehetünk Booty Bay környékén. Ha vetünk rájuk egy pillantást, a megszokottnál (mondom ezt az egyetlen, halloweeni event után) kevesebbet láthatunk AH-ban. Ez azért van, mert iszonyatosan dögunalmas és időigényes a megszerzésük. A petek egyenként 50 Coin of Ancestry-be kerülnek. A világot ellepték az Elderek és velük beszélve kapunk egy azaz egy darab coint, szóval hosszú utazgatás vár ránk, ha szeretnénk kiváltani egy ilyen petet. De legyünk mi azok, akik másként gondolkoznak! Mi nem adjuk fel, mert tudjuk, hogy egy item megszerzéséhez szükséges idő egyenes arányban változik az érte elkérhető összeggel. Egész pontosan ez azt jelenti, hogy a frakciónknak megfelelő változat még mindig 10-15 ezer aranyért eladható és biztosra vehető, hogy nem fogja százával ellepni az AH-t, mert "körülményes" a megszerzése. A most bekerülő Elders of Cataclysm achievement 9 új NPC-t hozott a játékba, de velük együtt is csak 84 coint lehet megszerezni. Tehát karakterenként csak egy petet tudunk kiváltani, kivéve ha korábbi évekről elraktároztuk a coinokat. Azok ugyanis szintén beválthatók most, megkönnyítve az 50 darab összegyűjtését.

A petet (mert vendortól csak a frakciónknak megfelelőt vásárolhatjuk meg) a Moonglade-ben található Valadar Starsong árulja. A három hétig tartó event elég sokáig fog tartani ahhoz, hogy a most kiváltott petünket inkább megpróbáljuk eladni és majd az event vége felé közeledve vegyünk egyet magunknak. Kis szerencsével még így is pár ezer arany profittal zárhatjuk a manővert.

Ne számítsunk komoly pet-dömpingre, hiszen Lunar Festiválhoz nem dedikáltak instance bossokat, így nem lesz naponta szerezhető tatyó sem. Az egyetlen boss Omen, és ő sem dob semmit. Vagyis kevesebb pettel lehet kalkulálni, ami nem viszi le az árakat 500 gold környékére. Ne számítsunk arra sem, hogy a legtöbb játékos elkezdi farmolni a coinokat a petek miatt, ha nincs 5 perc alatt lezavarható, epiket dobáló Dungeon Finder boss, nem fogják megerőltetni magukat. Ezért érdemes erőt venni magunkon és kiszedni 1-2 petet, sokan lesznek akik még maguknak sem fogják kifarmolni és várnak egy esetleg két hetet, hogy AH-ból megvegyék.
Wowhead összerakott egy nagyon jó leírást az eventről, amiben térképen jelölik az Elderek helyét a világban.
Indítsunk el egy filmet és csak simán griffezzünk egyik pontról a másikra. Unalmas óráink ki fognak fizetődni. Ha más nem, majd Pandariában jól az ellenfél petjének szemébe világítunk.

Az event ideje alatt engineerek és tailorok is gazdagodhatnak egy-egy recepttel. Nincs kilátás nagy haszonra, de aki szeretné növelni receptjei számát, most itt a lehetőség. Fariel Starsong árulja őket Valadar mellett.

Végeredményben kapunk egy jó hosszú, cserébe unalmas eventet. Azért ebből is ki lehet hozni valamit.

De ne feledjünk a pro tippet! Öltözz mage-nek és árulj portált!


#25 | Norton válasza #24
He végztél vegyél Dalaranban egy drága bort. Megérdemled, ahogy mindenki egy ilyen fárasztó munka után Smiling
wow_c_433308
#23 | Palci válasza #22
Midsummer az jó, lehet tüzeskedni Laughing out loud
Hát ezek a lebegő lámpások tényleg igénytelen pixeltákolmányok, de a Blizz jól tudja, hogy az achib...gyűjtögetők számára tökéletes kielégülést jelent. A Midsummer után ezt az eventet utálom a leginkább, igazán időrabló és unalmas az "öregek" zaklatása.


A lámpások akkor is jó prifotot hozhatnak ha valakinek sok karaktere van egy realmon. Mert ugye megcsinálja minddel - ha van türelme - a main karakterrel megtanulja a lámpást az altokkal megszerzetteket pedig eladja.
Nemcsak Valor gear van az AH-ban, hanem BoE raiddropok is - legalábbis jobb helyeken.
#19 | Palci válasza #12
Darkmoon havonta van, míg Lunar évente. Meg ha megveszed ezeket a quest itemeket azok csak fogják a helyet az inventorydban amíg le nem adod őket, ezért nincs rá addig kereslet. Míg ha megveszel egy petet azt egyből hozzá is adod a gyűjteményedhez. Ha valakinek már csak 1-2 pet kell egy acsihoz, vagy csak szimplán gyűjti a peteket valószínű, hogy inkább megveszi, minthogy várjon majdnem egy évet.
#18 | Klary válasza #16
Bocsanat, egyszer vettem egy mountot, 48k goldert. Smiling

Nem sok geart lehet Ah-ban venni, wrist + feet aztan csokolom. 
Enchat meg akkor veszek csak AH-ban, ha mar a 10. kort futom traden, de nem jelentkezik senki. Napokat nem fogok ra varni az biztos. 

Köszönöm az életmentő tippet!
Én meg nem veszek az AH-ból geart vagy olyan enchantot, aminek a receptje nem ritka. Mindenkinek más jelent értéket.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu