KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2009 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2076 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2078 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2078 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2078 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
wwi08
Mint arról már szó volt a 2.4.3-as patch hozta el nekünk végre a minipet kód aktiválásának lehetőségét, amellyel szépen unlockolhatjuk a Diablo 2-ben megismert Tyraelt mintázó mini petet, az aktiválás mikéntjéről pedig most első kézből írunk egy keveset.
Tovább...
Sokan faggatják a hivatalos fórumokon, a deveket és moderátorokat, hogy ugyan már mire is lesz megfelelő a Worldwide Invitational-on osztogatott béta kulcs, de a devek töretlenül állják az ostromot és nem mondanak semmit.
Tovább...
Végre felkerült a Dance Contestet megörökítő videó ízelítőnk is a lapra, sajnos a technika közbe szólt és elfogyott a szufla az aksiból, miközben ment a show, de semmi lényegesről nem maradtatok le.
Tovább...
A WWI csúcsai
newsbot - 5437 napja
0
Úgy tűnik, hogy még mindig nem csengett le a Blizzard 2 hete tartott párizsi összeröffenésének, vagyis a Worldwide Invitational-nek az utószele, hiszen nap mint nap hallunk újabb és újabb a rendezvényhez valamiképpen kötődő hírekről.
Tovább...
WWI08 Costume Contest
Invi - 5439 napja
0
Gőzerővel, azaz ahogy időnk engedi, készülnek a hétvégén felvett anyagokból a videok. Az http://tv.gamestar.hu/video/blizzard-wwi-kosztumverseny">első felvételünk a félelmetesen jó hangulató kosztüm kontesztről készült, amelyen feltűnik Kael, Shade of Aran és Sylvanas mellett természetesen egy Murloc is.
Tovább...
A tegnapi nap egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye volt a Wrath of the Lich King raids and dungeons fejlesztői panel, amelyen természetesen leginkább már általunk is régen ismert infók tömegét árasztották az egyszeri userre, de azért a jegyzeteimbe pillantva maradt pár eddig még máshol nem említett újdonság is.
Tovább...
Végre végső formát ölött a párizsi Blizzard Worldwide Invitational beszámolónk, így asszem éppen itt is az ideje annak, hogy megosszuk veletek. Jó olvasást, de vigyázat, de nem két sorról van szó! Smiling
Tovább...
WeR@WWI08 Day1
Invi - 5439 napja
0


Megpróbálom összeszedni a gondolataimat és képeimet, amelyeket most készítettünk az elmúlt 1,5 órában, hogy egy kicsit megosszuk veletek az itteni fílinget és az eddig birtokunkba került infókat.

Tovább...
Aki nem olyan szerencsés, mint mi, hogy élőben követheti szemmel aBlizzard Worldwide Invitational 2008 eseményeit, annak nagyon hasznos lehet a következő link, ahol voltak olyan kedvesek a Blizz emberei, hogy egy LIVE streamen keresztül kísérhetitel figyelemmel az eseményeket.
Tovább...


Na most így fél egy felé sikerült annyira otthonosan berendezkednünk főhadiszállásunkon neve elhallgatását kérő tanult kollégámmal, hogy egy gyors beszámolót rittyentsünk össze a mai élményekről. Az írás az ő tollából származik szurkálódásaimmal kiegészítve.
 

Tovább...


Na meg volt a nagy bejelentés a nyitási show keretében. A várva várt játék nem más, mint ahogy azt sokan tippelték is, mint a Diablo 3.

Tovább...
WWI08 Goody Bag
Invi - 5439 napja
0


Végre lement a hihetetlenül hosszú sor és hozzá jutottunk a Goody Bagünkhöz. A tartalom igen impozáns, még ha nem is sok értelme van számunkra a belső legnagyobb részének. Gyors összefoglalásképpen a táskában a következő matériák voltak fellelhetőek:

Tovább...

Nagyban zajlik az Arena Tournament a tournament színpadon, ahol a feltüzelt nézőközönség hatalmas ovációval fogadja az izgalmas helyzeteket és a természetesen szakkommentátor vezeti le a mérkőzéseket.

Tovább...
Nihilum got PWND@WWI08
Invi - 5439 napja
0
Az eredetileg 30 percesre tervezett Live Nihilum Sunwell raid, amelynek egyetlen állomása maga Kil'Jaeden volt, csúfos wipe-ba fulladt, na de ne rohandjunk előre ennyire.A délután folyamán a nagy színpadon megjelent maga a király (svédül ejtsd: Kungen) és 3 hímnemű társa mellett egy aranyos kis hölgyemény is, hogy a párizsi Worldwide Invitational-on egy rövid live raid keretébe
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu