KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1835 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1903 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1905 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1905 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1905 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
contest
Top Skilled '08
Chio - 5047 napja
6

Mától kezdődik a WarcraftMovies.com három hétig tartó contestje a Top Skilled '08 címért. 2008 legskillesebb PvP-se három fordulón keresztül fog kikerülni, a WCM felhasználók szavazatai alapján.

Tovább...

Idén is megrendezésre került az USA-ban az éves Blizzard tökfaragó nyereményjáték, amelyen már a győzteseket is kihírdették. WoW, SC, Dio és minden mi egy Blizzard rajongó szájának, szemének ingere.

Tovább...
Nincsen Blizzard hepaj costume és dance contest nélkül. A maskarások felvonulása már tegnap lezajlott (ha lemaradtál volna, akkor tessék vissza olvasni a hírek között), a táncos mulatságot pedig ma tartották Anaheimben. Videó a tovább mögött!
Tovább...
Mára virradólag lezajlott a Costume Contest, amelyen idén is nagyon kreatívak voltak a résztvevők, különös képpen a nyeretes, Turtle mountos Draenei leányzó:


Tovább...
Teh Whinner Is...
newsbot - 5240 napja
21

 

Kedves (Képzeljetek ide valami nagyon szépet és hősieset)!

Lezárult hát a fantasztikus (újjá)születésnapi Phat Loot nyereményjátékunk, melyre számos rossz és mégrosszabb választ küldtetek be, ám a helyesen válaszoló több mint 2500 játékos közül a Szerencse Vaskeze és egy mt_rand függvény segítségével szerverünk jól kiszámította a hazai WoW közösség öt (5) legirigyeltebb tagját.

Tovább...
Last chance...
newsbot - 5240 napja
11

Itt az utolsó lehetőség a Phat Loot contest-re beküldeni a helyes válaszokat!

Tíz napos játékunk során eddig több ezren küldtétek be válaszaitokat, hogy - ha Fortuna kisasszony is úgy akarja (és persze a válaszok is helyesek) - megszerezhessétek a fantasztikus WoW nyereménycsomagok egyikét.

Tovább...
Végre felkerült a Dance Contestet megörökítő videó ízelítőnk is a lapra, sajnos a technika közbe szólt és elfogyott a szufla az aksiból, miközben ment a show, de semmi lényegesről nem maradtatok le.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu