KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1395 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1463 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1465 napja

Invi WeR@WWI08 Day1
Invi - 4825 napja
0


Megpróbálom összeszedni a gondolataimat és képeimet, amelyeket most készítettünk az elmúlt 1,5 órában, hogy egy kicsit megosszuk veletek az itteni fílinget és az eddig birtokunkba került infókat.

Itt vagyunk, megvagyunk. Az előzetes elképzeléseinkhez képest viszonylag könnyen abszolváltuk a két átszállást a metro vonalak között és megérkeztünk a Convention Centerbe. A tegnapi nem kicsit megrázó élményeink után a mai Párizs teljesen más volt, mint amit tegnap láttunk. Ebben a képében már szerethető a város és a metrokon is maradt graffiti és tag mantes terület.

A Porte de Versailles Expo, ami otthont ad a rendezvénynek kívülről talán leginkább a Budapesti BNV-re. A rendezvény előtt hosszú sorokban álltak az érdeklődők, de viszonylag zökkenőmentesen ment a beengedés (amúgy ebben mi szerencsére nem vettünk részt, mert a sajtónak külön bejáratott biztosítottak). Az egyetlen negatívum megérkezésünkkel kapcsolatban egyelőre annyi volt, hogy míg az utánunk érkezők között már fel-fel tűntek a goody bagek addig se nekünk se Endernek nem sikerült még megszerezni a mi példányunkat, úgyhogy hamarosan erélyes fellépésre számíthatnak a Presses csajok a bejáratnál.
A kiállítási csarnokot már ellepték a látogatók és a costume contestes sexi succubus csajok, akiknek a hátsóját a rendes fotósok olyan közelről fényképezik le, hogyha 2 cm-el hátrébb mennének, akkor talán már széleslátószögű objektív sem kellene a kép elkészítéséhez.

A látogató egyelőre csak császkálnak a termekben, próóbálják befogadni a látványt és kivárni az időt mire a Blizzard shop legalább annyira kiürül, hogy egy 1 centest le lehessen ejteni. A shop árai korrektek, egy poló 20€ egy figura 20€ (Illidan 35, mert ő kétszer akkora mint barátai). Így summázva az árak az amerikaiakhoz képest 1,5 szeresek viszont a hazai viszonyokhoz képest olcsóbbak a geek cuccok.

A két új immáron bejelentett játékot mindenki kipróbálhatja (Starcraft2 és WotLK) ha elég türelmes, hogy végig állja a horrbilisan hosszú sorokat (annak ellenére, hogy azért 50+ gép áll a látogatók rendelkezésére és a sajtó részére is külön gépeket biztosítottak. Sajnos In-game footage-t nem engedtek MÉG NEKÜNK se videózni és fotózni, így sajnos csak szóban mondhatjuk el, amit eddig láttunk (még nem volt időm WotLK elé ülni). A grafika egyszerűen össze sem hasonlít a most ismert WoW-val. A textúrák tű élesek, az árnyékok bombasztikusak, a látótávolság még nagyobb, mint a BC-ben, az új effektek csillognak villognak, az aljnyövényzet hihetetlenül gazdag, sokszor 3D-s növények tarkítják a talajt egy szó, mint száz az új grafika hatalmasat üt, még ha nem is egy Age of Conan szint. A játékosok nagyrészt valamin raptoron vágtattak egy füves területen, ahol megcsodálhattuk az új UD építészet gyöngyszemeit is, amely tényleg jól sikerültek.

Hát így egyelőre sajnos ennyi tudunk mondani, de mindjárt újból felkerekedünk, hogy további újabb infókat gyűjtsünk és reméljük végre hozzánk kerül a goody bag is, mert különben Berserker stance-be váltok. Smiling

A folyamatosan bővülő képgaléria itt lelhető fel.

Ui: Még várni kell egy csöppet a nagy bejelentésre de az eddig két biztosnak tűnő infónk a Pandren Heroic Class és a WotLK trailer. Smiling

 

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu