KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1422 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1490 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1492 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1492 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1492 napja

Invi Szép ámulások szent városa
Invi - 4852 napja
1


Na most így fél egy felé sikerült annyira otthonosan berendezkednünk főhadiszállásunkon neve elhallgatását kérő tanult kollégámmal, hogy egy gyors beszámolót rittyentsünk össze a mai élményekről. Az írás az ő tollából származik szurkálódásaimmal kiegészítve.
 

Párizs éjjel majdnem olyan szép mint nappal, ma talán még egy picit szebb is.
A Malév és Air France közös járata, a  kitűnő szervezés és a 130 km/h-s szembeszél (a gép prospektusából egyébként kiderült, a pilóta csutkára tolt, így a lett 730 az utazó sebesség) ugyanis megadta a várva-várt lehetőséget: éjjeli taxizás, fekete nők, imádlak Afrika. (Tényleg, laknak itt még Franciák?) De, hogy a tárgyra térjünk, sokak számára talán meglepő módon a teljes magyar delegáció egy légtérben (igen beleértve Endert, a Frostshock és Starcraft.hu csapatát illetve az Egy Ismeretlent is (várjuk jelentkezését az alábbi telefonszámon: 555-én-vagyok-a-szimpi-ismeretlen-a-10.-sorból-wwi-schedule-al), ööö... ja és minket) másfél óra veszteséggel ugyan, de földre szállt Párizs Charles De Gaulle költői szépségű (na az nem) légi kikikötőjében. Tehát mindenki megérkezett, elszállásolt - és lakmározának amíg a lenyugvó nap utolsó fáradt sugarai vörösre nem áztatták a nyugati horizont alsó peremét, így hozva békét és megnyugvást a nélkülözéstől meggyötört, fáradt francia honleányok epedő kebelére. Vagy valami hasonló.

A nagy érdeklődésre való tekintettel megemlítenénk, hogy szállásunk ablaka egyébiránt az Eiffel toronyra nyílik, csak közé építettek egy gázfinomítót illetve egy pantomim akadémiát és, hogy a hotel mellett húzódó vasúti sinek egyátalán de nem zavarnak, csak ha vonat megy rajtuk (viszont a wifi ingyenes és gyors). Hozzátenném, a jó ízlés azt kívánja, hogy itt említsük meg mennyire kárpótolt minket minden nehézségért (nyilván semennyire, de mindegy), hogy a a sötét fellegek alól kibukkanó csodaszép repülőnk (na jó, a Malévé) ablakából láthattuk Ender hotelszobájának ablakát és mindannyiunk kedvenc kis falatozóját, ahol isteni bouillabaisse-t készítenek. Persze, a hotelünket a taxisofőr - aki mellesleg arameus és délnémet akcentussal sem beszélte az angolt - ügyesn elhibázta, és igen, másodikra is. Hiába, másnak térkép e táj.

Szigorúan szakmai érdeklődésű olvasóink kedvéért következzenek az alábbiak:
-    Éjszaka a várost járva nem láttunk WoW-nak öltözött valakiket, viszont egy csomó marcona terepruhás katona mászkál mindefele, csúnya nagy gépkarabélyokkal, tehát valami azért van a levegőben. (holnap igérem fotózok egyet)
-    A párizsi metró van annyira szövevényes mint a WoW univerzum, ha nem jobban, és legalább annyi orkot láttunk, mint Durotarban, tehát a helyszín választás tökéletes, bravó Blizz
-    Program szerint szombat délben várható a “nagy kinyilvánítás”, melyet árgusként lekövetünk, tájékoztatunk, közszolgálatilag mintegy.
-    Fogunk interjúzni, képvadászni, véletelnül letörölni, rámásolni, lemerülni, őrjöngeni, helytállni, és bájos francia illetve nemfrancia léányoknak szelet csapni, és persze ami a csövön kifér.
-    Lesznek szombaton tournamentek, Nihilum live raid, amit feltétlenül (na persze) figyelemmel kísérünk, illetve dance és costume contest, az erősebb idegzetűeknek és pékeknek különösen
-    Az egész napi developer panelek közül kiválasztjuk a legjobbakat, és azokra sem megyünk el, de mégis
-    Este pedig a világért sem hagyjuk ki a La Defense Jazz fesztivált aminek semmi köze a WoW-hoz, de még a Blizz-hez sem, viszont fellép Herbie Hancock, ja és ingyen van
-    A vasárnap pedig még messze van.

Érdekességek:
-    Aki szidja a budapesti metrót, az jöjjön el ide (ígérem többet én sem teszem, legalábbis a következő 2 hétben). - Megéri!
-    Az este megejtendő bevásárlásunknak kicsit bezavart, hogy az időzónánkban erősen nyugatra mozdultunk és itt még nappali világosság van 22:00 után is.
-    Az madaras tesco itt csak 9kor! nyit. Éhen halunk mind!

-    Feltűnően kevés bajszos embert láttunk.

 

Au revoir, blabla blublé! (Magyarázathoz http://www.youtube.com/watch?v=JMIKQ7-VbS8)

 

Ui: Ender ha olvasol minket, jelezz hogy a Blizzardos vendéglátóid beadták-e már neked a beígért intravénás 4 fogásos vacsorát vagy végül mégis éhen haltál-e. És ha még maradt valami, azt szívesen fogadnánk, ha már a madaras tesco is ellenünk dolgozik.

UPDATE

 

A város hajnali 5 óra tájt kellemesen üres, így ha valaki a reggeli futást választja perverziójaként, az elég hamar bevégzi, mert a levegő, na az pocsék. Amúgy szorgos nép a francia, mert már 4.50-kor képes az utca közepén reszelni. 

Nyilános helyen reggelizni e korai órán még bajos, ám érezni az ébredező lüktetést és szívmelengető érzés, hogy valahol szorgos kezek pedrik már a bagett tésztát, pergelik a kávébabot, verik az asszonyt. Szép nap lesz ez a mai.

 

UPDATE2

 

Néztem a Frostshockokéknál is zajlott az élet, hasonlóak a tapasztalatok, ami azt igazolja, hogy ugyannaról a Páriszról beszélünk, nem pedig a másikról, pedig már épp kezdett volna gyanús lenni.

 

A kávé gőzölög, a croissant omolós, a recepción most volt váltás, az új madmoiselle is roppant petit, tényleg szép napunk lesz.

 

 

Ha ilyen stilusban folytatjatok az oldalt sikeres lesz Smiling Nekem bejön Sticking out tongue

(csak a moderaciot tartsatok fennt magas szinten^^:) )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu