KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1763 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1831 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1833 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1833 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1833 napja

Invi WWI08 Day 1 - Percről percre
Invi - 5193 napja
0

20:42 -  Mivel drága Blizzardos kollegáink vacsora meghívással kedveskedtek, elhagyjuk a rangos eseményt, és a leggyorsabb úton húzunk a szállóba, hogy fél tízre a megbeszélt étterem kapujában üdén és illatosan érkezzünk. Közben a contest tetőfokára hágott, de a finálét már saaajnos nem láthatjuk. De kár.

20-18 -  A dance contest fantasztikus, de ez persze nem igaz. Viszont sokan kiváncsiak rá.

 

20:06 -  Elstartolt a costume és dance contest, mivel persze a hangosbemondó másfél órája már bemondta, hogy gyülekezzenek a jelmezesek a bejáratnál, volt szerencsénk a felhozatalt megcsodálni a verseny előtt. Nem lövöm le a poénokat, tessék online követni az eseményeket. Közelről mindegyik kicsit hurkapálca, tejfölös doboz jellegű, de távolról elég impresszív némelyik modell. Személyes kedvencem természetesen a szebbik murlock, de hát murlocknak lenni talán a legkönnyebb. 

 

19:40 -  Véget ért a kérdezz-felelek fórum, de őszintén szólva semmi drámai újdonság nem látott napvilágot. Sok általánosság, kevés konkrétum. Talán a legfontosabb, hogy lehetséges lesz több talent fa közül választani. Hogy mikor? Nincs válasz.

 

19:18 -  Újabb képek a galériában.

 

19:10 - A Nihilum gondjait, mármint az 5 wipe-t "állítólag" az okozta, hogy voltak playerek, akik PvP flaggedek voltak, így nem kapták meg a buffokat (az event realm hibája). Persze mindig más vagy más is hibás, nem csak ők. Kérdem én miért kell PvP flaggednek lenni egy PvE eventhez?!

 

19:00 - Elkészült a Goody Bag bemutató és felkerült pár új kép az 1. nap galériájába. Video majd éjjel vagy holnap reggel jön. Smiling

 

18:45 - Dolgozunk a híreken és élvezzük a press lounge által nyújtott Gigabites net kapcsolatot. Smiling

 

18:10 - A próba sikertelen, lógnak az orrok Nihiluméknál.

 

18:01 - Na még belefér legalább egy további próba, úgyhogy Kungen és bandája újra neki fog a nagy terv megvalósításának.

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu