KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1715 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1783 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1785 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1785 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1785 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
Movie
A 2015. évi SDCC (San Diego Comic Con) egy szempontból biztosan különleges volt. Ugyanis zárt ajtók közt bemutattak egy néhány perces részletet a Warcraft filmből.

Kamerázni ugyan nem lehetett, de a Comingsoon jóvoltából megtudtunk néhány infót.

Tovább...
A Legendary Pictures lehetőséget adott a rajongóknak, hogy griffháton körbenézhessenek Stormwindben. Less bele a Warcraft filmbe!

Lebilincselő érzés!

 
Tovább...
Ha hihetünk a híreknek, akkor még a hétvégén bemutatásra kerülhet a Warcraft film előzetese az idei San Diego Comic con keretein belül. Az információk szerint szombaton várható a Warcraft film bemutatása és bár az előzetes szó nem hangzott el a közleményben, azért bizakodunk, hogy láthatjuk mozgásban is a jövőre érkező mozit.
Tovább...
A WoW az utóbbi 10 évben rengeteg ember életre volt befolyással. Csak egy kis részletébe tekinthetünk bele ezeknek a változásoknak azzal a dokumentumfilmmel, amely egyszerre szól a Blizzardról, a WoW-ról és a játékosokról, és amelyet most mutattak be a BlizzConon - és amelyet a tovább után mindenki megtekinthet.
Tovább...


A BlizzCon 2014 második, és egyben zárónapját köszönthetjük ma - benne 3+1 WoW-panellel, és a WoW Arena World Championship döntőjével!
Tovább...
Ma lesz a napja! Igen!
Ma megtudjuk a Warlords of Draenor megjelenésének dátumát.


Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...
Nehéz lehet elhinni, de a jelek egyre inkább arra utalnak, hogy valóban elkészül a Warcraft-mozifilm a sok halasztás után. Erre 2 nem túl régi hír is utal.
Tovább...

Ezen a héten a szokásoktól eltérő módon nem egyetlen videóval fogunk foglalkozni, hanem egy sorozattal.
Tovább...
A hét videója
Wolverine - 4953 napja
11
 A hét videója rovatban ezúttal a szerkesztőség egyik kedvence, Nyhm legfrissebb alkotása kerül bemutatásra, a címe (Holy) Priest; igen, ismét szerepel Summergale is Smiling
Tovább...
A hét videója
Wolverine - 4961 napja
12
 Az eheti választás az Escape from Orgrimmar egyik kivágott, majd most mégis publikált dalbetétjére esett, amit Edwin Van Cleef ad elő; a címe Defias Mightiest.
Tovább...
A hét videója
Chio - 4971 napja
40
A most következő videó kérem szépen egy nem mindennapos alkotás. Gondolom mindenki látott már olyan machinimát, amiben nem is egy spécin animált mozdulat, érzelemkifejezés, stb. volt látható. A The Craft of War pedig ennek a csúcsa.
Tovább...
Új The Guild epizód
Invi - 4989 napja
16

Igazából lányos zavaromban nem is tudom, hogy valaha írtunk már-e erről a sorozatról, így inkább el is kezdem az elejéről. A The Guild, mint websorozat (olyan sorozat, mint ami a TVben megy, de ez csak az Interneten kerül bemutatásra)...

Tovább...
A hét videója
Chio - 4991 napja
2
Ismét jelentkezik a hét videója rovatunk. Az őszi kihagyás ideje alatt is készültek zseniális machinimák. Egyik ilyen a Blizzard Movies Contest '08 vígjáték kategóriájának nyertese, a The Rumpus Machine.
Tovább...
WoW Hungary Video Site
Invi - 4996 napja
5

A megújult GameStar.TV keretében lehetőséget kaptunk történelmi barátságunkra tekintettel, hogy saját videó csatornát kapjunk a most  indult portálra.

Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu