KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2007 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2075 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2077 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2077 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2077 napja

Norton Warlords of Draenor intro és megjelenési dátum ma este!
Norton - 3208 napja
245
Ma lesz a napja! Igen!
Ma megtudjuk a Warlords of Draenor megjelenésének dátumát.Ma megtudjuk, melyik lesz az a nap, amit rajongva vagy gyülölve, de mindenki vár valamilyen szinten.

Szintén ma fog megtörténni a Warlords of Draenor intrójának bemutatása.

Az élő közvetítést te is nyomon követheted az alábbi linken, de a fontosabb hírekről/történésekről mi is beszámolunk.

Fél óra maradt a kezdésig. Az utolsó fél óra!

18:30 - Kezdünk. Chris Watters köszönti a nagyérdeműt.

18:34 - Mike Morhaime kopaszodó hangjával és vékony fejével köszönti a népet. Megtudjuk, hogy a Warlords of Draenorról lesz szó a mai napon. Köszönjük Mike!
"Mindenki itt van, aki számít. Sajnos Norton nem ért rá, de csókoltassuk innen is."

18:36 - Chris Watters megkérdezi ki allis és ki hordás. Kis hangulatkeltés. Alliance üvölt, Hordás fújjol. És fordítva.

18:37 - Brian Holinka is megérkezik. Csodálkozik mennyien eljöttek. Most éppen elmesélik, hogy mit csinálnak - hogy mindenki megtudja milyen rendezvényen van.

18:40 - Watcher: A lvl 90 boost lényege, hogy ha maint szeretnél váltani, de éppen 73-ason pihen Grizzly Hillsben, ne kelljen szintezned. Mehetsz azonnal Draenorra.

18:45 - Holinka Ashranról beszél. Ashran azoknak van kitalálva, akik nem akarnak BG-zni, nem akarnak Arénázni. Ashran próbálja átadnia world PVP szellemiségét. Hosszú csaták, Ashran Artifactok (Ashran currency-je), erős, mítikus lények, bármikor becsobbanhatsz a csatába.

18:47 - Holinka nagyon beleéli magát, ahogy Ashranról mesél. Totális őrjöngés, féktelen tombolás. Idézem: "Really cool stuff."

18:53 - Chris Metzen jön. Ismét: "Hordások itt vagytok? Allisok, itt vagytok?" - sikítás. Eddig általánosságokról volt szó. Lényege, hogy nagyon szeretni fogjuk Draenort.
18:56 - Metzen Kargath Bladefistről beszél. 20 éve találta ki a karaktert. Egy animációból meg is ismerhetjük Kargath történetét és a Shattered Hand Clan megszületését megelőző eseményeket. Kargath a saját kezét vágta le, hogy megszabaduljon láncaitól.

19:05 - Egy 5 perces videót láthattunk, amin bemutatták a kiegészítő főbb húzásait, Garrison, Character modellek, insták, raidek. Lesz mit csinálni.


Megjelenés: 2014. November 13!

wow_c_526613
wow_c_505124
#243 | Fea válasza #242
"you have been removed from the raid group" Smiling

you are the weakest link, good bye Smiling
wow_c_505122
#241 | Fea válasza #238
Az én szubjektív véleményem szerint, SoO-nak nincs ostrom hangulata. Ulduarba nagy gépekkel mentünk, áttörtük a falat stb. itt...

@Rocky: Igazából Ilinál elég sokat segített Maiev ha jól emélkszem. LK-nál meg más volt a helyzet. Befagyasztja Tiriont, majd játszik velünk. Mikor úgy gondolja, hogy elég volt a játékból, egy kardcsapással végez mindekivel. Majd Tirion győzi le, mi már csak asszisztálunk ott. Ha úgy vesszük a hősök jelenléte ilyen szempontból, max időnyerés Tirionnak, vagy még az sem.
Persze logikus kérdés, amit feszegetsz, csak játékmechanikai dolgok miatt ezeket mi nem látjuk. Ez nem online stratégiai játék, ahol nekünk kell gondoskodni az utánpótlásról, vagy stratégia kidolgozásáról. Van itt is ilyen, csak mi nem látjuk. Nem szerepel a mi általunk elérhető játékrészhez. Még mindig úgy tudom a legjobban összefoglalni, hogy mi vagyunk a szupercsapat, akiket ha baj van hívnak, mert már opció nincs már. Hogy addig miként bondogultak a többiek, és mennyi áldozatuk lett, azokat hogyan pótolják, mi nem látjuk, mert nem a mi feladatunk/részünk, de megoldják valahogy. Szerintem a legkönnyebben a karakterek készítésével tudják a tervezők letudni az utánpótlást.Érdemes lenne keresni egy statisztikát, hogy napi szinten hány karaktert csinálnak az előfizetők. Lehet ez az utánpótlás Smiling

 
Ilidan csatába annyira konkrétan nem szól bele Akama és Maiev. LK-nál csak annyit tesz, hogy kettétöri a forstmourne-t, ami nagy tett, de addig mi bénáztunk, szóval kellett a legyőzéshez, de az általád említett DW és az Aspectek már inkább résztvevők. Ettől függetlenül én ezeket még mindig nem érzem teljes mértékben azonos rangú résztvételnek, mint a miénket. Ezzel lehet vitatkozni persze, de pl LK-nál Tirion csak pislog a jégben, mint ponty a szatyorban. Majd megszállja a szentlélek és segít. DS mondjuk jól fel lett vezetve az instákkal, és tudtuk, hogy mit miért, de az ottani segítség is csak közelít az 50%-hoz, nem éri el szerintem. És ez jó is így, különben a játékos nem tudná magáénak érezni a sikert, ha lépten nyomon fognák a kicsi kacsóját, és vezetik. Szerintem ez direkt, hogy kapunk segítséget, de nem mérhető a mi szerepünkhöz. Így nincs értelme az utánpótlásnak ezen szempontból. Ez megint csak egy vélemény.
#238 | Arel válasza #237
wow_c_505117
#237 | Fea válasza #236
ehhez kell egy kis képzelő erő is... ha beraknának melléd még 1,000 NPC-t nem lenne olyan gép, amin elfutna. ettől persze még egy ostromnak lehetne ostrom hangulata (lásd Ulduar).
#236 | Arel válasza #234
wow_c_505115

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu