KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2342 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2410 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2412 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2412 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2412 napja

Wolverine Két apró hír a Warcraft-filmről
Wolverine - 3618 napja
10
Nehéz lehet elhinni, de a jelek egyre inkább arra utalnak, hogy valóban elkészül a Warcraft-mozifilm a sok halasztás után. Erre 2 nem túl régi hír is utal.

Az első Duncan Jones, a film rendezőjének múlt hét pénteken, május 23-án született tweetje, amelyben arról értesítette a rajongókat, hogy befejezték a forgatást 4 havi munka után. Etek után már "csak" a vágás és a CGI elkészítése van hátra... és valószínűleg mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez utóbbi fogja főleg igénybe venni a mozibemutatóig hátra levő 2 évet.

A másik egy interjú, amelyet az IGN készített a film egyik főbb szereplőjével, Ben Fosterrel - aki elárulta, hogy Medivhet játssza. Ugyanakkor érdekes, amit a szerepéről mond: eszerint Medivh a hazáját védte korábban, de a háborúk végével szögre akasztotta varázsbotját. Most viszont ismét segítenie kell egy új háború kitörésekor.

Ha nem emlékezne rá valaki: a tervek szerint 2016. március 11-én jelenik majd meg a film a mozikban az USA-ban.
Ööö, szerintem komplikálod. A filmnek nem lesz köze a WoW jelenlegi sztorijához. Legalábbis pár közös szereplőn kívül nem sok.

Fürti: igazából ott pont elég homályos az idővonal, amikor Medivh felébredt. Nem biztos, hogy nem tevékenykedett Guardianként a magához térése után, Karazhanból indulva...
#9 | OverLord válasza #8
wow_c_500401
#8 | Fürti válasza #7
Az újabb művekkel pont csak gond van néha. Sticking out tongue Nekem teljesen megfelelne egy régi első háborús sztori - ami elvileg lesz is. Csak tényleg kicsit gyanús ez a nyilatkozat, és wowos közösség fele biztos jobban értékelne egy wow jelenében zajló sztorit. Viszont akik meg nem ismerik egyáltalán a történetet, de moziba kell csábítani őket, azoknak meg minnél egyszerűbb történet kell. Szóval el nem tudom képzelni mit hoznak össze.
Ami mondasz annyiban logikus lenne, hogy aktualizált sztorival jobban moziba csalhatók a játékosok, viszont elvileg a WoD semmit nem kavar bele az eredeti történelembe. És akik hülyeségnek tartják ezt az időutazó szálat, pont a portál miatt is húzzák a szájukat - joggal. Sticking out tongue De én nem hiszem, hogy olyasmi lesz a filmben amit mondasz. Már csak azért sem, mert gondolom egyből több filmben gondolkoznak, és ha a friss eseményeket viszik filmre, kimaradhat pár fontos wow figura, ráadásul a sztori egyre kevésbé lenne érthető a "külsősöknek".
Kóma után Medivh egyből beköltözött Karába, gyűjtögette a tudást, felvette a kapcsolatot Gul'dannal és nyitotta a portált. A lore ma állása szerint. Aztán majd meglátjuk menynnire fogjuk a fejünket a film után. Sticking out tongue
wow_c_500396
#6 | Fürti válasza #5
Az eredeti szövegben nincs szó aról, hogy egy háborúban védte hazáját.
"He came up in a time protecting an area, and the way he protected this area was through magic. As peace returned to this land he took a break. ...We meet him as his friends are returning asking for his help in a battle."
Csak azt mondja védett egy területet - tehát Őriző volt. Persze igazából az csak a kóma után volt. De nem tudom, ezt a szálat mikor tették be ennyire részletesen Medivh sztorijába, mivan ha a gyökerekhez nyúlnak vissza, és retconolják valamennyire az újabb műveket (gondolok a gagyi képregénysorozatra)? Na de persze az is lehet, hogy a színésznek volt homályos a saját karaktere. Laughing out loud Mert ez hogy pont segíteni hívják... hát ő nyitja a portált! Csúnya lenne, ha ezt megváltoztatnák.
wow_c_500388
wow_c_500386
A filmben szerepelni fog Durotan és Anduin Lothar is, azaz biztosan az Első Háború lesz a középpontban, hiszen mindketten ennek során haltak meg.
wow_c_500382
wow_c_500380

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu