KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2303 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2371 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2373 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2373 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2373 napja

Nessaj Haldoklik? | Activision Blizzard 2015 Q1
Nessaj - 3238 napja
43
Megtartotta szokásos negyedévi pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard csapata, melyben 2015 első 3 hónapjáról tettek jelentést. 

A teljesség igénye nélkül a fontosabb információk:
  • A World of Warcraft jelenleg 7.1 millió előfizetővel rendelkezik, amely története során a legnagyobb visszaesés ilyen rövid időn belül (2.9 millió játékos pártolt el a Warlords megjelenése óta).
  • A WoW Token ebben a kimutatásban nem szerepel, az a Q2-es jelentés tárgyát képezi.
  • Nem kell kongatni a vészharangokat, az előfizetéseken kívül rengeteg pénz folyik be az egyéb szolgáltatásokon keresztül, melyek egyre népszerűbbek (lásd boost, mount és pet börze).
  • A Hearthstone az egekben - újabb 5 millió zsugás érkezett, akikkel már 30 milliós a kártyázók tábora.
  • A Heroes of the Storm jelenleg 11 millió béta feliratkozással üzemel, alig várják a júniusi indulást.
  • Ha a csillagok állása is megfelelő lesz, az Overwatch bétája még idén ősszel elindulhat (soon™).

Mi a véleményetek a WoW szerepléséről, számítottatok ekkora visszaesésre? Vajon mekkora bázisa lesz valóban a Heroes of the Stormnak a már meglévő MOBA játékok mellett? És mégis hova fér el az Overwatch ezen a palettán? Odalent kitárgyaljuk!
wow_c_526631
wow_c_526141
wow_c_525592
Egy WoW videók készítéséből "megélő" srác, Crendor véleménye a témáról, ha esetleg érdekel valakit. Mond pár érdekes dolgot Smiling Angol tudás sajnos szükséges.


"számítottatok ekkora visszaesésre?"
Határozottan igen, miután a garrison foglyul ejtett.
Szerintem úgy játszhatóbb lenne, ha több egyéni tartalom lenne (1 személyes scenario - több járművel (és repüléssel végre)
#38 | Bennyg válasza #35
Ez teljesen jogos.

Bár a feature változások is megérthetőek. Az MMO műfajnak elég komoly hátrányai vannak kiemelve azt a dolgot, hogy elég komoly függőség van a másik online játékostól, illetve ők is függnek tőled. Sajnos a jellemző énközpontúság miatt elég sok játékos magára marad, vagy meglevő csapatok omlanak szét. A jelenlegi helyzet meg az, hogy mi játékosok fodultunk át a zéró tolerancia irányába. Régebben TBC idején én is sok békát lenyeltem egy raiden, de ma már semmit sem tűrök, főleg azt ha nem ha valaki elb*ssza a játékra szánt időmet egy önzőség vagy kivételezés miatt.

Ezen a Blizzard sokat javított, ha neadjisten magadra maradsz nyújt pár alternatívát a játék, hogy még ne mond le az előfizetést.
#37 | Fea válasza #35
egyszóval: lapos.
MoP-ot imadtam.. ugy, pandastol mindenestol.. nem hiaba 7/4 karim panda. Smiling MsV bejott, szerettem odajarni.. a bogaras HoF nem annyira, de ToES megint jo volt.. aztan jott ToT, abban megint volt valami josag, de SoO.. vegem volt tole.. 

Mikor jott a WoD, meg HM tok happy voltam, hogy veegre valami ami nem a fold alatt van, majd mire megszoktam, jott BrF.. (1 hc killel van 1, nem is lesz tobb). Nem tudom hogy HC a fold alatt vagy felett lesz, de a lenyeg hogy sotet lesz az egesz.. Sad
#35 | Delfi válasza #34
Szerintem meg a visszaesés oka sokkal komolyabb. Nem érti az új vezetőség, hogy a wow mmo volt. Erőltetik a hálózatos szólójáték nevű idiótaságot, amivel csak az a baj, hogy ebben a kategóriában mindenki jobb a blizzardnál.
Egy átlag játékos szépen fifázik, simsezik, autós/motoros/hószánkos játékokat játszik, csapatosan öldökli a gaz ufókat/zombikat/nácikat/miegyebet, és nem fog érte havidíjat csengetni.
A wow jelenleg szóló game, alkalomszerű társas viszonyokkal, értem itt a heti 1-2 nap raidelést, de mivel ezt megteheti lfr-ben is, végképp nem foglalkozik a kényszerű kompromisszumokkal, hanem teljes egészében lehet őnző és bunkó bárkivel, hiszen mi baja lehet belőle?

wow_c_515290

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu