KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2334 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2402 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2404 napja

Tüsi WoD: a guildperkek és a szintezés változásai
Tüsi - 3579 napja
97
 A WoD bétázók közül sokan észrevehették, hogy alapos változáson mentek át a guild perkek a kiegészítőben. Nagy részüket szimplán csak kiszedték, mint például a Cash Flow-t és a Fast Track-et. Néhányan azt gondolhatták, hogy bug, de aztán kiderült, hogy része a guild szintezést érintő változásoknak. Történetesen, hogy a szintezés megszűnik. Illetve nézhetjük úgy is, hogy minden guild automatikusan a 25-ös szintű guildek szintjére áll be.
Miért a változások? Watcher érkezett válaszokkal a fórumra, és rámutatott, hogy az elvett perkek egy része átalakult alap beállítássá, mint például a Ride Like the Wind, vagy a Honorable Mention, hiszen a griffek alapból 25%-al gyorsabban repülnek majd. A Cash Flow nem ezekhez tartozik, de olvassuk Watchert, mivel magyarázza kivételét.

A Cataclysm-ben bevezetett guild fejlődési rendszer az eltelt idő alatt átalakult jutalmazásból büntetésbe az újonnan alapult guildeknek. Az évek alatt javítottunk a helyzeten az alacsony szintű questek is 100% xp-t értek, illetve a heti korlátot is eltöröltük. Ez némileg segített, de a problémát nem oldotta meg.

A WoD-ra azt tervezzük, hogy teljesen eltöröljük a szintezést (vagy ha úgy jobban tetszik, automatikusan 25-ös lesz egy új guild). A perkek nagy része alapbeállítássá alakul, hiszen a legtöbb játékos már élvezi ezeket az előnyöket, és a világot ehhez viszonyítva építettük fel. A repülési útvonalak alapból 25%-al gyorsabbak lesznek, nem lesz szükség a Ride Like a Wind-re; a Honorable Mention is feleslegessé válik, hiszen az itemek árát úgy állítjuk be majd, hogy nem vesznek majd észre különbséget a játékosok. A legtöbb játékosnak, aki most 25-ös szintű guildben van, a változások alig jelentenek majd valamit.

Továbbra is szeretnénk jutalmazni a guildtagságot, ezért sok minden megmarad: gyorsabb mount sebesség, azonnali levélváltás guildtagok között, mass ress, stb. A feloldott itemek, a guild achievementek, és az exkluzív jutalmak továbbra is megmaradnak.

A Cash Flow perk méltán népszerű, pedig jóval kevesebb goldot termel a legtöbb guildnek, mint például a Guild Challenge-ek teljesítése, mivel előbbi csak a lootolt gold után számol. Emellett, sok elfuserált mellékhatást eredményez: például, ha indítasz egy altot, nem telik el 1-2 perc se, mire kapsz egy guild invite-ot, csak hogy termelj a bankba pénzt. Egyébként a perk által termelt gold talán sokat számít egy embernek, de ha egy raidelő guildet veszünk alapul, akkor a javítási költségek töredékére sem elegendő. Szóval a perket ki fogjuk vágni a WoD-ból.

Tudjuk, hogy ez néhány guild kiadásainak fedezetét megcsappantja, de kínálni fogunk a célnak sokkal inkább megfelelő alternatívákat (mint például a BoE dropok a raidekben).

A Twitteren később Watcher azt is nyilatkozta, hogy tervezik megemelni a különböző guild aktivitások után járó gold jutalmat (pl. 5 fősök teljesítése, stb).

A cikk a WoW Insider cikke alapján készült.
wow_c_502788
wow_c_502783
#96 | Norton válasza #95
Kapsz egy trailert egy következő Gold hungary cikkből Smiling

"Akiket esetleg érdekel a TUJ bezárásával kapcsolatos legújabb infók, azoknak egy kis frissítés: Az oldal tulaja Erorus kijelentette, hogy nem pénzügyi vagy technikai okai vannak a TUJ lehetséges megszűnésének. Sokan felajánlották a segítségüket, de köszöni szépen nem kéri. Az oldalt új szerverre kellene költöztetnie, amit gond nélkül képes finanszírozni. A probléma az oldal kódjával van. Aktualizálnia kellene a TUJ amúgysem tökéletes kódját a WoD-ra és a közös AH-kra felkészítve azt, és ez rengeteg időt és energiát venne el tőle. Abban viszont nem biztos, hogy bele akar e vágni egy ilyen nagy munkába, segítséget viszont nem fogad el, mert magának akarja megtartani az oldalt. Reméljük helyesen dönt majd.
"

Összegezve az a helyzet, hogy új szerverre kell költöznie. A technikai részét simán megoldja, pénz is van rá csak kedve nem nagyon van neki. Át kell írnia az így is sok helyen káosz kódot + nem részeltezett változtatásokat is akar még, viszont túl sok energiája nincs rá. Kiadni nem akarja a kezéből mert nem és segítséget sem fogad el mert ő Rambo.
Lényegében nulláról kell felépítenie megint az oldalt.

/Ez picit negatív hangvételűre sikerült. Jó fej és mindenki sokat köszönhet neki, csak rossz, hogy elfogyott a szuflája./
#95 | Fea válasza #94
most már biztos, hogy bezár?
#94 | Norton válasza #90
Bezár az Undermine Journal, az elég új hír.
#93 | Fea válasza #92
nesze neked prémium fesztivál Smiling

amúgy nincs új hír... beta buildek vannak, de semmi egetrengető...
#92 | Nuwiel válasza #90
Tessék, ez csak pár órás: http://kepek.444.hu/2014/07/11/dagonya/
wow_c_502774
wow_c_502736

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu