KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1035 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1103 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1105 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1105 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1105 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
geek

Barátainknál, a Holdfény Team-nél a mai naptól már megvásárolhatóak a legfrisebb 3. sorozat Warcraft figurái. Egészen pontosan: BE paladin, UD rugó, Draenei mage, Human Priest és Collector's Deluxe kiadásban egy Tauren hunter!

Tovább...
Már írtunk róla, hogy a BlizzConon leplezik le a steelseries első, kifejezetten WoW-hoz tervezett egerér, ami tegnap meg is történt. A design elképesztő, a belső figyelemre méltó, a szállítás pedig milyen meglepő November 13-án indul.
Tovább...
Nem más, mint egy plüss Voidwalker! Smiling No comment, de ezt nem lehetett kihagyni! Smiling
Tovább...
WoW mellény
newsbot - 4372 napja
9

Beköszöntött az ősz, alacsonyan szállnak a denevérek, a forraltbor szektor gazdasági mutatói igen reménykeltőek. Jól jön ilyen időben egy finom kis mellény, ami ha nem is túl meleg, de legalább WoW kompatibilis.

Tovább...

Az UD hamarosan újab a WoWhoz kötődő játékot dob piacra. Ezek lesznek a WoW Minik, amelyekbő mi, szerencsések, akik mejártuk az idei WWI-t már rendelkezünk is egy-egy prototípussal, de November 11-től bárki hozzájuk juthat majd (persze itthon kicsit később).

Tovább...
Arthas könyv infók
Invi - 4383 napja
7
Újabb infók láttak napvilágot a Christie Golden által kiadandó Arthas könyvről, amely valamivel a WotLK megjelenés után kerül majd a boltok polcaira.
Tovább...
Az E-Sport világának egyik legbecsesebb, egereiről és egérpadjairól híres formálója, a steelseries ezúttal kifejezetten a WoW-hoz készít egeret...
Tovább...
Hajtogassunk Illidant!
Invi - 4392 napja
4
Persze csak ha  annyira expertek vagyunk, mint a Syih a Talnivarr-EU szerverről, aki elkészített egy ember nagyságú Illidan papírmasé figurát. A kreálmány elynerte az egész community elismerését, de még maga Vaneras is gratulációját fejezte ki.
Tovább...
Újra kapható a Blizzard Store-ban az Authenticator token. Üröm az örömben, hogy nem tudni meddig lesz még a boltban valamint az is aggodalomra ad okot, hogy tovább korlátozták a rendelhető mennyiséget...
Tovább...
Jó szokásomhoz híven a WoW Insidert olvasgatva bukkantam erre a tökéletes TOP 10 listára amely tökéletes ürügyeket szolgáltat arra, hogy a WotLK megjelenésénél munkahelyünkről lelépve inkább otthon kockulhassunk. :) 
Tovább...
Zboard: WotLK design
Invi - 4393 napja
7
Azt hiszem játékos körökben nincsen olyan ember, aki ne ismerné az Ideazon Zboardot. Aki mégsem tudná miről van szó, az száljon magába, kattintson a linkre, majd olvasson tovább! Smiling
Tovább...
Úgy egy hónapja írtam egy hosszabb elemzést az eddig megjelent Warcraft figurákról a 4. széria bemutatásának kapcsán, de ma megint szólnunk kell a témáról, mert újabb infók láttak napvilágot.
Tovább...
A külföldi Kotaku nevű játékhírportál olvasója küldött be egy képet, rövid kommenttel, amint éppen egy hatalmas, több monitorból álló képernyőn látható a WoW főmenüje. Főszereplőnket egy hivatali iroda bízta meg, hogy üzembe helyezze és összekösse a monitorokat.
Tovább...
Aki olvassa az oldalt, az már tudja, hogy nagy WoW relikvia-gyűjtő hírében állok, így nem csoda, hogy lázba jöttem, amikor a DC Unlimited bemutatta a legújabb, azaz a 4. szériát.

Tovább...
WoW-Zug: Qwerst
Invi - 4457 napja
10
Az első poston felbuzdulva ezúttal Qwerst osztotta meg velünk WoWozó zuga titkait. Reméljük kis rovatunk nem marad itt abba és hamarosan még többen lépnek majd a tettek mezejére. És akkor ezennel most át is adnám neki a szót:

Na hol is kezdjem...

Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu