KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1033 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1101 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1103 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1103 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1103 napja

Invi Újra kapható az Authenticator
Invi - 4391 napja
13
Újra kapható a Blizzard Store-ban az Authenticator token. Üröm az örömben, hogy nem tudni meddig lesz még a boltban valamint az is aggodalomra ad okot, hogy tovább korlátozták a rendelhető mennyiséget...

Míg múltkor arról adtunk hírt hogy a nagy érdeklődésre és a minél hosszabb elérhetőségre való tekintettel a Blizzard 5db/főre korlátozta a rendelhető tokenek számát, addig most a Store jelenlegi állapotában már csak 3db-t enged rendelni személyenként (Így sajnos én is csak magamnak és kicsiny WoWban érdekelt családomnak tudtam rendelni. Sorry azoktól akik tőlem várnának esetleg eladó darabokat). A hírhez tartozik az is, hogy a US Store-n keresztül már elérhető az Authenticator az Ausztráliában, Kanadában, Latin Amerikában és Új-Zélandon élők számára is, sőt ők külön token raktárkészlettel is bírnak, így ha vannak ott olvasóink, akkor ők duplán örömködhetnek. :) Azt már ugye a Blizzardnál megszokhattuk és úgy általában mindenhol a tengerentúlon, hogy szerintük 1$=1€ vagy kicsit felülkompenzálnak, így lehet az is hogy igaz itt csak kis összegről van szó, de több száz forinttal az USA-ban még az authenticator is olcsóbb, hogy az előfizetési díjról már ne is beszéljünk (token: EU:6€ US:6,50$, ez az előfizetési díjnál még durvább). További kellemetlen rész a Blzzard Store-os vásárlásban, hogy míg a token maga csak 6€, addig a szállítási költség már közel 27€-ra rúg (ez pl. Svédországba csak néhány euro), ez szerencsére/rendelés nem /darab, így hát ezért a 27€-ért kihozzák azt is, ha akár a fél Blizz Store-t bevásárolta az ember. Igen jól látjátok a szállítás többe kerül, mint maga a 3 token. Idő közben nekem már meg is jött a visszaigazoló mail, hogy aszondja 3x6€ token (netto 15,13€+2,87TAX) az valóban 18€, ehhez jön még 22€ Shipping & Handling és a vége 44,18€, ami nem tudom hogyan jött ki, honnan az a 4,18€ még a számlán. És a végére jön a szokásos disclaimer, hogy további díjak terhelhetik a vásárlást annak függvényében, hogy hova kell szállítani (remélem ez az a titokzatos 4,18 és többet már nem húznak ki belőlem. És igen a weblapon látszik is, hogy shipping tax 4,18€). Ha megjött a csomag írok, egyelőre azt írják, hogy a UPS 2-3 nap múlva kapja meg a packot és még arra jön a 10 munkanap szállítás, ami ugye 2 hét.
Az európai accountokon is simán használható az Authenticator. 
sziasztok!
csak azt szeretnék kérdezni, hogy a Blizzard Stor-én az authenticatornak azt írja hogy (United States) ez az jelenti hogy csak US-accal lehet használni? mert nekem GB-m van Bloodscalpon játszom,ltészi segítsetek köszi
Természetesen nem.
Muszáj megveni?
kösz az infót Smiling
#8 | Invi válasza #6
 Sokadszorra:

Az Authenticator egy olyan küyü, amit az Accodhoz tudsz társítani. A ketyerében fut egy algoritmus, ami alapján az magában folyamatosan bizonyos időközönként új számsort generál.

Az authenticatornak van egy száma, ami apalján a Blizznél tudják, hogy melyik időpillanatban melyik authenticatornak milyen számot kell mutatnia, így az authenticator-account összerendelés után tudni fogják, hogy a te authenticatorodnak mikor milyen számot kell írnia.

Ha megvolt a társítás, akkor a WoW indítása a következő képpen zajlik:

Játék indít, felhasználói néven megad, jelszó megad, authenticatoron gomb megnyom, számsor leolvas, számsor beírt (merthogy a kód megadása után még az auth számsorát is kéri a játék) és játszik.

Mivel az Authenticator számsorát is meg kell adni, így az accod biztonságosabbá válik, mivel így már a kódoddal mit sem érnek, kell az authenticatorod is, amit meg ugye már FIZIKAILAG kellene ellopniuk.

Az authenticatort a beépített ellem 10-15 évig üzemelteti, ha lemerül rendelni kell újat és a Blizz ügyfélszolgálatán a titkos kódod és egyéb információk alapján kicserélik az autneticatorod azonosítóját vagy eltávolítják a rendszerből azt, hogy kérje az auth kódsorát.

Egy authenticator több acchoz is társítható, így ha valakinek több acca van otthon, vagy egy lakásban többen megosztva használnák a kütyüt, arra is lehetőség van, viszont egy acchoz csak egy auth tárístható, így a haverok között acc megosztás auth használata esetén lehetetlenné válik.
#7 | Invi válasza #5
 Több csomagot lehet rendelni, csak ugye az többszöri szállítási díj azaz többször +27€. Sad
most nemazér de nemrégen kezdtem a wowot és nemtudom h miez. elmondaná vlki? mert látom nagyon rá vagytok mozdulva Laughing out loud
én is megrendeltem a magam 3 darabját ... kemény 10778 forintba került.

"jelenlegi állapotában már csak 3db-t enged rendelni személyenként" ... hát én megpróbáltam rendelni még1 3as packot és a bankkártya CVV kód megadásáig lazántosan eljutottam, szal akinek több kell próbálkozzon több csomaggal
#4 | Invi válasza #3
Nem, ez többek között a nagyon parásaknak és a geek-eknek kell.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu