KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2289 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2357 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2359 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2359 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2359 napja

Invi Kibeszélő: Nerfeljék a DK-t?!
Invi - 5558 napja
73

Kis pihenő után rovatunk visszatért és ismét a ti véleményetekre vagyunk kiváncsiak. A mai napon a WoW legújabb és egyben eddig egyetlen heroic classát vesszük górcső alá a Deat Knightot. Túl erős, túl gyenge esetleg használhataltan vagy éppen túl sok van belől a szervereden? Most a te véleményedre vagyunk kiváncsiak! 

Pala ellen meg kellene tanulni játszani, mivel a legkiteolhatóbb kaszt, persze ha hagyják ütni akkor csodálkoznak hogy milyen imba.
Nos először is!
A Dk nagyon fel van tápolva! 2db 62-es símán elbír egy 80-as Orc warrior tankal. És nem béna a srác!!! Csak ide oda rángatják, majd fagyasztják. Legalább 2 70-es kell egy 62-es leütéséhez és még fel is éled ha először lecsaptad. Tanknak nagyon bevált, de ellenfélnek túl erős! 80-ason már nem lesz ellenfelük, és ez biztos. Warlokkal semmit sem tudunk ellene tenni, sem affli sem demo ágon. A feart egymás után kétszer is le tudja szedni magáról, és addigra már spirit healer. Rogue ellen még rosszabb. Alapból látják még subtetliseket is! Ez nem vicc! Ez mind tapasztalat! A Bronzeboard-on nagyon sok Dk-van. Nálunk is van kettő! Az alacsonyabb szintű a jobb játékos, és bármikor hazavágja 62-esen a 80-as-okat egy-egy ellen! Ennyit erről! Az mondjuk hozzá tartozik az igazsághoz, hogy egyikünk sincs PvP-re talentolva. A warlokom demo, A rogue subtetly, a Warrior protos, a pala retri. Én még béna vagyok, de a többiek nagyon jól nyomják, és ez nem csak az én véleményem. Igaz mi inkább raid-et vagy instát nyomunk, mint bármilyen PvP-t, mert mi így érezzük jól magunkat, de azért az durva hogy semmit nem tudunk kezdeni a Dk-kal! Persze belőlük is vannak bénábbak, és nagyon jók is!
a rogue a kemény ? nem..nemnem..a roguehoz kell némi skill.. nagy crit sok cc igaz.. de leather és meglehet ölni.. itt ezeket kell nerfelni nem a dk kat se a roguekat http://www.youtube.com/watch?v=3V61lU6Eyic&feature=related és a bubit min elvenni
Sziasztok!

Most lett igazán PvPs a demo:

Felguard -20% sebzés
2 charge (felgui+meta)
30 sec imbaság (durva armor, durva aoe, aoe stun)
Ha a pet crittel te is
Spell dmg buff
Pet iszonyu healt kap a dmg-böl

...és Arator Nomád keresd fel bármikor összecsuk affiként (10db 70 kieg elött és kicsi pvp-s mult ... beszélgess vele ha még kétségeid vannak
De jártam eleget és igen komolyan gondolom.
Lévén az afflicton vagy 5 dotot rápakol az ellenre mire az 2t néz na most a demo rárak max 2-t (3t ha immolatet le tudja castolni) és kabát plussz aflinak ott van instant fear a demonak mivan? felguard......sokat nem érsz vele a demon form az egyetlen fegyver de az se ér sokat bgben
(Nem a wlock a téma amugy se)
#68 | Kyrn válasza #66
Szerintem akkor a két év alatt se raidelni sem pvp-zni nem jártál. Te jó ég, most komolyan gondolod ezt a hülyeséget amit mondtál?

-"És azért ne feledjük a WoW tényleg nem az 1v1ről szól"

-"PVP szerveren bizony arról, és persze nem kötelező PVP szerveren"

Hát azon a PvP serveren ahol 20an játszanak átlagba ott lehet hogy 1v1ről szól XD
kpbendi amit feltételezésként a rougeról irtál alapvetően hülyeség mivel pont azt magyaráztam hogy a rugenak az a dolga hátulról láthatatlanul kill.
Eldoron 2éve lock vagyok xD Affli: pvp Demo: lvling Destro:raid/insta
a Demo ág a legjobb pvp-re, de nem baj >< omg...
valaki szerint az összes kasztnál jobb, imbább a DK? L2P szvsz...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu