KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2124 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2191 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2193 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2193 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2193 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
cataclysm

A Skywall-ban található 5 fős (normal - level 82-84) dungeon izgalmas csatákat ígér az elementálok végeláthatatlan seregei, és parancsonaik ellen.
Tovább...
Ezzel a résszel zárul a The Shattering című könyvet bemutató minisorozatunk, és egyben a 2010-es év utolsó Töriórája is következik most. (első rész, második rész)
Tovább...
Ideje folytatni Christie Golden új regényének, a The Shatteringnek a történetét; a kissé terjedelmesre sikerült leírás 2. része következik (az első itt található meg).
Tovább...

A mai Történelemóra 2 hetet csúszott – bevallom, hogy nem nagyon állt össze a szöveg, és a végleges verzióval sem igazán vagyok elégedett (túl hosszú lett). Mindenesetre nem lehet tovább halogatni a dolgot: következzen Christie Golden új regényének, a The Shatteringnek az összefoglalója; a történet ismerete alapvető fontosságú a Cataclysm megértéséhez. A szöveg hosszúsága miatt 3 epizódban jelenik meg; íme az első.

Tovább...
A Történelemóra extra kiadásában a Blizzard Story fórumának egyik topicjával foglalkozunk: ebben a játékosok részéről felmerült kérdéseket tolmácsolta Bornakk a lore-ért felelős két főmuftinak, Chris Metzennek és Alex "Valnoth" Afrasiabinak. Szó lesz a Warcraft III-ba és a vanilla WoW-ba visszanyúló információkról, a WotLK homályos pontjairól és a Cataclysm bizonyos fejezeteiről... természetesen nem válaszolnak meg mindent, nem kevés dolog homályban marad, viszont érdekes új infókat is elárultak.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu