KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1395 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1463 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1465 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
stream

Ma este (azaz pénteken) is tervezek egy adást, szerváltam egy lvl80as DKt is, tehát a program a következő:

Tovább...
Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a 2008-as Blizzard 3v3 regionális aréna döntője. Amerikából és Európából is 8-8 csapat jutott a döntőbe, akik közül kikerül majd régiójuk legjobbja.
Tovább...
Stream. MOST!
Wikho - 4780 napja
0
Ma ismét stream-et láthattok Argostól, mint eddig oly sokszor, EZEN a linken. Jó szórakozást!
Tovább...
Stream take 2!
Argos - 4785 napja
20
Na emberek, tegnap végre megjött a kulcs, ma DK láncot szeretnék végigtolni előben, lehet szavazni, hogy milyen fajjal szeretnétek (Gnómok...
Tovább...
Noha a cím csalóka, mert nincs minden nap stream, de ma ismét élőben láthatjátok Invit bétázni, ha a szerver is úgy gondolja, mert eddig mindig közbejött a server down, reméljük ma nem így lesz, és láthatjuk a streamet 22:15-től! Stream a tovább mögött!
Tovább...
Stream ma este IS!
Invi - 4791 napja
12
Ma este sem maradtok Warcraft Hungary féle WotLK béta stream nélkül, amely közben saját narrációmba szokás szerint bőven befér egy kis kérdezz-felelek is, így irány gyűjteni a kérdéseket, szemeket kipeckelni, mert 22:00-kor kezdünk. Smiling
Tovább...
World Server Down...
Invi - 4792 napja
5
Ma helyi idő szerint 23:00kor, a streamünk közepén lekapcsolták az egyetlen működő európai béta szervert (az amcsikat is persze, de ez minket nem érint, amúgy az európai is kint van az USA-ban), hogy egy újabb patchet lőjenek fel... A munka várhatóan 6-8 órát fog igénybe venni és szívese elnézésünket kérik. (Erre szoktam mondani, hogy kérni lehet) Laughing out loud

Tovább...
Késő esti program
Wikho - 4793 napja
3
Bizony, ismét stram nap van! Előreláthatólag 22:15-ös kezdéssel, netet izzítani, nemsokára kezdünk! Tovább mögött a stream található!
Tovább...
Tegnap elmaradt a stream, reméljük ma már minden rendben lesz és beígértünk egy kis kárpótlást is, ami nem is marad el, egy videó formájában, amelyben nagyrészt Howling Fjordot és Grizzly Hillst járjuk be majd extraként benézünk Grizzlemaw-ba is.
Tovább...
Holnapi stream
Invi - 4795 napja
2
No milk today. Az az a tervezettel ellentétben ma nem lesz stream technikai okokból (sávszél karbantartás van nálam). Ellenben holnap este 10-től (22:00) bepróbálnánk egy Utgrade Keep instance-t Alliance oldalon.
Tovább...
Streamin' Night: 22:00
Invi - 4797 napja
27
Ma este ismét lesz élő streamünk és részben megint ti döntitek el, hogy mi is legyen benne.
Tovább...
Live Stream: Mai program
Invi - 4799 napja
58
Kedves mindenki, tegnap kisérleti jelleggel elindítottuk a Wrath of the Lich King live streamünket. Most hogy egy nap teszt után az első buktatókat sikeresen vettük...
Tovább...
Ma este, budapesti idő szerint 20:00-tól élő közvetítést ad a világ legjobb guildje, az SK-Gaming. A Burning Crusade PvE tartalmának befejezésével újabb célt tűztek ki maguk elé.
Tovább...
A World of Raidsen Teza volt olyan jó és valahogyan szervezett egy (igaz német nyelvű) live streamet egy bétázó mindennapjaiból. Hát mit ne mondjak, nem semmi. Részletek a tovább mögött!

Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu