KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2314 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Rambo092 Fear of the Dark
Rambo092 - 3220 napja
34
Úgy tűnik, végre meghallgatták a hivatalos fórumokon már számtalan beszélgetést elindító kérést. A Blizzard az éjszakai időszakban sötétebbé szeretné tenni a világot. Ezt a pocedúrát a 6.2-ben kezdik azzal, hogy Kalimdor északi részén leoltják a villanyt este hat körül. Lentebb megnézhettek néhány előtte-utána képet pár zónáról éjszaka. Hol jobban, hol kevésbé érzékelhető a különbség, de ugye a puding próbája az evés, meglátjuk, végül hogyan fog kinézni élőben.

Azshara 6.1:

Azshara 6.2:

Darkshore 6.1:

Darkshore 6.2:

Barrens 6.1:

Barrens 6.2:

Winterspring 6.1:

Winterspring 6.2:


wow_c_526634
wow_c_526114
wow_c_525599
De tudtam hogy csak a rinya lesz ebből is. Smiling Érthetlen hogy mire megy ajvék egyébként mert full látható minden ahogy eddig de hangulati elemként már nagyon hiányzott. Mert ahogy a kolléga is irta lentebb, ezt a featuret VISSZATETTÉK a játékba. Bár az tény hogy opcionálissá is tehetnék, erről nincs vita.
Ehhez nem kellett volna fejlesztés. Csak egy napszemüveg azoknak akiknek túl világos volt a táj.
Majd erre fogják rá a no flyingot. Sötétben nem tudsz navigálni.
Ööö, helló kommentelő emberek, miért úgy beszéltek erről, mint újítás?? Régen is volt sötét éjszaka a wowoban, szépen minden sötétebb lett - szerintem kifejezetten hangulatos volt, és a láthatóságot kb nem is zavarta. Aztán talán catával kikerült ez a fényváltozás (kb úgy, ahogy az többi időjárási elemet is csökkentették - feleanynit esik az eső pl).
A fórumokon régóta sírtak az emberek, hogy kérik a sötét éjszakákat VISSZA. Mondanom sem kell, hogy már WoD elején tutira ígérték, aztán most tartunk itt... csak a szokásos tempó. Sticking out tongue
Én szertem a napszakok ingame változását, persze ettől ez a kieg nem lesz jobb, de kár ez a szokásos hülye duma, hogy miért nem más kontentet tesznek be e helyett. Smiling
(De ha már a designerek munkájánál tartunk: emlékeztek arra a bejelentésre még wod előtt, hogy terveznek classonkénti kozmetikai cuccokat? Pl. tegez a hátadra, szütyő/könyv az övedre - asszem azon sem dolgoznak túl nagy erőkkel.. Laughing out loud De kár örülni, mert ehelyett aztán még nem lesz több insta...)

Egy kis túlzással: Eddig este csak a felhőket és az égboltot cserélték. Nekem tetszik, hogy végre nem lesz nappali fénye a földnek és a tárgyaknak. Bár a "sötétebb" éjszaka alatt azért én egy picit sötétebbre gondoltam, de az irány már jó.


Viszont az árnyékokkal tényleg kezdeniük kéne valamit (Legalább legyen halványabb). Így egy picit zavaró.

 
Engem eddig nem zavart a napszakok pillanatnyi állása, ezután sem fog. Ellenben jelenleg csak az old contenten játszok, mert nem hiányzik a repülés. Biztosan fontos ez a napéjegyenlősség meg a hozzá tartozó feature...hogy is mondjam csak kardinális probléma. Inkább a sok gubó playernek kellene valami értelmes, a játékban benne rejlő lehetősségből aktiválni ezt azt. Akkor talán nem a garzonban "aludnának" a még aktív accountok.

wow_c_516614

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu