KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2283 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2350 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2352 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2352 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2352 napja

Wolverine Horde: érkezés Draenorra
Wolverine - 3538 napja
237


Noha igyekeztem türtőztetni magam, azért kb. fél órára benéztem az alpha Warlords szerverre, és felmértem, hogyan is kezdődik a hordások története - a továbbiakat egy szóval tudom összefoglalni: SPOILER!!!

Szóval a frissen létrehozott premade karakter - iLvl500-as zöldekben, és egy iLvl500-as kék fegyverrel - Frostfire Ridge déli partján találja magát a sziklák mellett, egy gunship roncsai előtt. Ismerősök is vannak a közelben: Archmage Khadgar, Thrall, Lady Liadrin és egy tauren warrior, bizonyos Olin Umberhide. Rajtuk kívül két Frostwolf orkkal is találkozhatunk: az egyikük Ga'nar, a másik Farseer Drek'thar. Mielőtt felvettem volna az első questet, végigbeszélgettem mindenkivel, és ebből kiderült az az előzetes történet, amit kénytelenek voltunk kihagyni - a tulajdonképpeni Draenorra kerülésünk.
Az Iron Horde megtámadta a mi Azerothunkat a Dark Portalon keresztül, és letarolták Blasted Landset. A karakterünk volt a parancsnoka annak az egységnek, amely a támadás visszaverése után ellencsapást indított, hogy elpusztítsa az itteni Dark Portalt (megjegyzem, ez igencsak hasonló Khadgar eredeti akciójához a Warcraft II: Beyond the Dark Portalban, aminek eredményeként Outlanden ragadt 20 évre az expedíciós haderő többi tagjával). Néhányan túléltük ezt - lásd a fenti listát -, és nem mellesleg kiszabadítottunk Gul'dan fogságából 2 fontos Frostwolf orkot. Drek'thar elmondta, hogy Gul'dan démoni energiákkal kísérletezik, és ő is a kísérlet alanya lett volna, de nekünk köszönhetően megúszta ezt Ga'narral együtt.
Hálából elvisz minket a klánja fejéhez, Durotanhoz - Thrall itt kezdett el igazán érdeklődni -, aki úgy véli, hogy célszerű lenne bázist kialakítani a környéken az Iron Horde-dal szembeni ellenállás háttereként - ez lesz a garrisonunk. Khadgar összeszedi minden tudományát és portált nyit a mi Orgrimmarunkba, ahonnan némi erősítés érkezik: ork peonok, és a jó öreg Gazlowe, aki anno felépítette Orgrimmart is; milyen nehéz lehet akkor egy garrison felhúzása? Nos, mint kiderül, a helyi fauna nem nézi jó szemmel, hogy betolakodunk az élőhelyükre, és persze alapanyagok is kellenek, ezért a folytatásban a garrison építését kezdjük el az ellenséges állatok és gronnlingek megritkításával, valamint favágással... és itt hagytam abba, hogy maradjon mit streamelni később Smiling
wow_c_527718
Az orkok ittak manaroth véréből ami tele van fel energiával. A bloodelfek meg a mágia függés ellen használták egy darabig.

Akik pedig nem azokra ez vonatkozik:  A fel energia mellék hatása, függetlenül attól hogy használja ez illető vagy sem, h a közelébe van tartósan, akkor zöld lesz valamilye, az orkoknak a bőre a blood elfeknek e szeme. Az alternatív dreanoron meg nincs annyi fel energia hogy tartós sugárzásnak minősüljön, ezért csak guldan zöld a régi hadvezérek közül mert ő warlockként használja ezt az energia fajtát.


http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/7006247354?page=1

 
Az orkok alapszíne a barna, a démoni rontástól lettek zöldek (ahogy a blood elfek szeme is zölden világított a fel mágia hatására).

Grom Hellscream azért barna bőrű, mert egyrészt ez egy alternatív Draenor (lásd Sliders Sticking out tongue), és amúgy is a démoni rontás előtti időben lennénk.
Egy kérdésem lenne sztori szempontból. Miért barna szinű az iron horde? Miért barna Grom Hellscream mikor a warcraft 3-ban zöld volt? Arra emlékszem, hogy a fel orkok azért pirosak, mert démoni vérből ittak, de nem tudom, hogy miért barnák és a warcraft 3-ban mitől lett újra zöld Grom?
wow_c_502669
Ja...
Ez elsőre is ostobaság volt, és azóta is az.
A térkapudimenzióváltóidőnemtolodó új kommunikáció meg végképp értelmezhetetlen ostobaság, tökéletesen mutatja, hogy nincs semmilyen koncepció a dolog mögött, a blizzard kiragad neki tetsző részeket és azokat nyomatja. Ha visszakérdezel, akkor kapsz egy csomó igazán idióta választ, mint az itt is rendre előforduló fanboyok lentebbi szösszeneteiből látható.

Egyetlen dologra építették ezt a kiegészítőt, arra, hogy az emberek már jó ideje nem foglalkoznak a lore kérdésével, csak mennek és gyaknak mindent, ami szembejön.
A béta alapján ez be is jön, el sem szoktam olvasni, hogy miért kell azt a 12 szúnyogot leölni, csak bedarálom a rewampolt BC-s területen a rewampolt mobokat, amelyekben a legfontosabb újítás, hogy a fejlesztők visszaugrottak az időben, és a Carpenter féle The Thingből merítettek csápos ötleteket.
#229 | Arel válasza #228
wow_c_502549
wow_c_502522

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu