KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2313 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Tüsi WoD: matricák
Tüsi - 3582 napja
115

Nem, nem egy újabb IRL gyűjthető valamiről van szó, hanem egy open-world újdonságról, ami egy átmenet a bossok és a sima mobok között. Alex Ziebart találkozott egy ilyennel az alphás kalandozásai során, olvassuk hát az ő beszámolóját a tovább után...

Az alpha végigjátszása során világossá vált, hogy a Timeless Isle csak előnézete volt a WoD design-jának. Bár a questek, quest hubok ugyanúgy megvannak, zsúfolva van a világ bónuszokkal: rejtett nyersanyagok a Garrisonhoz, rare mobok, eldugott helyek kis történetekkel. Frostfire Ridge-en való questelésem során megláttam a minimapen egy halálfejet, a Boneslag néven ismert helyen. Azt gondolván, hogy csak egy újabb rare mob, lerohantam és rátámadtam Cindermaw-ra. Akkor még nem tudtam, de Cindermaw nem egy rare mob volt, hanem egy olyan valami, amit a Blizzard matricának hív.

Szólóban is viszonylag könnyedén végeztem vele, de sokkal nagyobb jelentőségű találkozás volt, mint amire számítottam. Egy ideig ütlegeltem, aztán egyszercsak lebújt a föld alá és kaptam egy figyelmeztetést, hogy a régió délkeleti irányába tart. Egy pár pillanattal később felbukkant jóval a megszokott combat range-en túl, ahol egy normál mob már feladta volna a kergetőzést. Ehelyett combatban maradtam a kukaccal, és Boneslag területén keresztül átverekedtem magam hozzá, a köztünk tanyázó ork csapatokat kiiktatva. Amint elértem, pár csapás után ismét lebukott, újra üldözőbe kellett vennem. A harmadik nekifutásnál elhasználtam minden CD-met, hogy végezni tudjak vele mielőtt újra menekülőre fogná. Fáradozásaim jutalma egy Cindermaw's Blazing Talon volt.

Úgy tűnik, ezek a matricák dinamikusabb játékélményt hivatottak hozni a nyílt világba, valami átmenetet a dungeon bossok felé a sima moboktól. Cindermaw volt az első, akit megöltem a The Frostwind Slayer achievementhez, amin 8 különböző Cindermaw-hoz hasonló matrica szerepel Frostwind Desert területén (feltételezem, hogy ez az elavult neve Frostfire Ridge-nek). Ha minden igaz, számíthatunk hasonló matrica kollekcióra Draenor minden régiójában.
Nem is tűnik kulcs résznek a játékban, ha nem tetszik, idegesít, akkor nem ölöd meg és sírás sem lesz emiatt Smiling.
Szerintem ez egy teljesen felesleges és idegesítő mob, és nem mellesleg már megint Diablo(treasure hunter).
Amikor bemegy az ember a kulcsos scenárióba, ott is rendre elszalad a mob, mert nem tudsz csak vele foglalkozni.
Akinek OP kasztja van, az utánna megy, behúzza a fél térképet, akinek meg nem, az csak bosszankodik rajta. Igazán jó, hogy a fejlesztők ezt élvezik.
wow_c_500986
Utoljára szólok: ne egymással foglalkozzatok, hanem a témával. Mi lesz itt, ha valamiért nem tudok online lenni hosszabb ideig, hogy moderáljak? Kitör a Vadnyugat és pisztollyal rendezitek a problémákat? Sticking out tongue
Oo Azert csak van egy szint amit lehet meg kene utni.. en nem vagyok senkid, hogy ilyen hangnemben beszelj velem, ugyhogy ezek utan tolem azt csinalsz amit akarsz. Reszemrol a temanak vege. 
Az usas ingyenes koltozes a BG bracketek miatt van. Ne keverd a kettot. A stilusod Klaryval szemben meg okadek. Szegyelld magad.
#109 | Fea válasza #108
akkor fogd be a szád és ne beszéj baromságokat, hogy lehet transzferelgetni. pont mint a politikusaink: ha nem tetszik el lehet menni. ez az anyád kategória. azért mert neked van időd és pénzed erre még nem kéne ennyivel lerendezni a dolgot. kibasztak a munkahelyedről? kit érdekel, szerezze másikáat. meghalt az anyád? kit érdekel, csak ember volt... az ilyen ignoráns butaságokat jobb ha magadba tartod.
Tenyleg? Egyreszt maganugy hogy mire koltom a penzem.. azt hiszem, zsebpenzem meg 10+ eve nincs. Nekem nincs ferjem, nincs gyerekem.. (nem is lesz de az most masodlagos.)

Masreszt meg ha annyira lenne ra lovem, akkor mar az a ropke 225 euro a Blizznel lenne, en meg nyugodtan jatszanek Ragna allin, nem TN hordan ulnek be sem lepve szinte. 

Es egy altalanossag (kiemelem bazz mert nekemugrotok): az ilyenekert meg az szokott a legjobban sirni aki havi 40k-t kolt cigire, vagy egyebre.. ezt most ne vedd magadra, tudom hogy te a gyerek(ek)re koltod, de az megint mas kategoria. 
ha nem kerülne 50 ezer forintba a költözés még azt is mondanám, hogy oké, de nem így van. ezért f@szság már megint amit klári mond. azért mert a zsebpénzét ő erre költni, nem biztos, hogy más is megengedheti ezt (család gyerek stb).

nem igaz, hogy nem volt normál pvp realm balance. sohasem volt 50-50% ez igaz, de 60-40 körül már volt. és az élvezhető. a ragnaros-t teljesen tönkretették. a blizzard tette tönkre, és ezt nem fogjátok a játékosok nyakába varrni.

a pvp realm koncepciója simán sz@r. az sz@r ember, aki abban éli ki magát, hogy a gyengébbeket bántja.  a való életben van rendőrség, aki ezért fele, a blizzard tehetetlenségéért miért a játékosok a hibásak? ott vannak a bgk, arénák, és az open pvp zónák, ahová az ember önkéntes alapon megy, ez nem elég? nem hát, mert akkor nem tudsz nekimenni 20 v 1-be a másikank, mert egy ókcska sz@r ember csak így tudja.

ha az emberek szeretnének wpvpzni, amit nem szeretnek, akkor nem lennének TN típusu realmek.

baromság, hogy az usában jó a blance, épp most vezettek be próbaképpen ingyenes költözéseket, nem rémlik?

azért éppen a csorda, mert a blizzard mindennel őket támogatja: racialok, lore minden. csoda hogy az emberek oda mennek? nem. nem nincs másik frakció aki csesztet, én vagyok az erős (minden top guild csordás), és még a lore is rólunk szól. ennyi. ezt nem fogjátok a játékosok nyakába varrni.

és még egy érv. x évvel ez előtt mikor én kezdtem még VOLT frakció balance. simán lehetett segítséget kérni pár vérpisti ellen, ma már nincs, mivel az én frakcióm gyakorlatilag megszűnt. és ez teljes európára igaz, és az usára is. és ez is a blizzard hibája, ha nem nyomja koszos csordát ennyire, akkor másképp alakul. amkor a lead designerük nyiltan beszél arról, hogy  racialok mennyit változtatnak a játékon és hogy ez komoly előny, majd kiegeken keresztül nem tesznek semmit, akkor mit mondjon az ember? minden előny előny, ezért a hc guildek csordások, majd mennek a haverok is és szépen lassan mindenki más is. és tadám kész is a TN, a ragna és a többi is... gratulálok.
#104 és #105 :

Tüsinek teljesen igaza van. Szerintem ezért lenne jobb ötlet bant osztani a vérpistikéknek, minthogy egy idióta miatt mechanikai változásokat kelljen bevezetni, ami miatt több ezer ember szív (lásd tökéletes tanulságként az LFR és Flex lootrendszerét erre).

Ha PvP flag kapcsolható lenne, akkor már nem PvP szerverről beszélünk. Másrészt viszont a World PvP sosem lesz egyenlített, sem itt, sem más MMO-ban. A Guild Wars 2-ben is kialakulóban van hasonló probléma, hogy az emberek olyan realmokra kezdenek költözni, ahol dominálni tudnak WvWvW-ben.

Esetleg olyan rendszer tudnék elképzelni, hogy a PvP falg olyan szinten legyen kapcsolható, hogy a nálad nagyobb szintű ellenfél ne tudjon megtámadni, addig amíg te sem támadsz meg valakit 1-2 órán keresztül. De ezt is csak maximum RPPVP szerverre vezetném be.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu