KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Norton Valami készül?
Norton - 3612 napja
68
Érdekes bejegyzés született a World of Warcraft hivatalos Facebook oldalán. Alig egy órája hívták fel a játékosok figyelmét, hogy nem árt, ha frissítik a Beta Opt-In beállításaikat az account managerben.



A képen látható link egy leíráshoz vezet, ahol megtudhatjuk, hogy hogyan jelentkezhetünk a Blizzard játékok béta tesztelésére.

Csak nem gyenge előszelét érezni valami közelgő bejelentésnek? Talán. Azért megér egy konteózást a délutáni kakaó mellett.
wow_c_500801
#67 | Delfi válasza #66
Nem fogod elhinni, de nem vezetek listákat arról, hogy mit olvastam a neten. Te magad írod, hogy nem vagy alkalmazott, külsösként dolgozol 1-1 projekten, mikor találkoznál ilyennel?
Nyugodtan keresgélj a neten, fogsz találni olyan IT biztonsággal foglalkozó oldalt, ahol lesz erről szó, ugyanis létező perek voltak abból, hogy a felmondást követően letörölt, lementett, eladott céges adatokat a kirúgott alkalmazott(javarészt rendszergazda, aki tudja is, hogy mit csinál), illetve olyat is olvastam, ahol megpróbálta megzsarolni a főnökét a levelezése alapján.
Tudod az a helyzet, hogy én is nagyon sokmindent megtehetnék a cégemnél, mert jogosultságom lenne hozzá, csak nem lenne szabályos.
Úgyhogy nyugodtan visszavehetsz ebből a lekezelő szövegből, mert semmi okod sincs rá.
De ha éppenséggel lusta vagy keresgélni, kérdezd meg valamelyik ügyvédet ott a 300 cégednél, tuti van rá precedens értékű ítélet, azt ők úgyis imádják.
wow_c_500704
#65 | Bennyg válasza #63
Nem sztenderd, csak egy undorító gerinctelen, beszari viselkedés.
A másik dolog, hogy én senkinél sem tapasztaltam, hogy valakit visszahívnak egy határozott szerződés után. Ha alapszinten teljesíted a kéréseket, az is bőven elég referenciának. Nem megyek ebbe bele.

"A valóság meg az, hogy sohasem telt el ennyi idő semmittevéssel mint most, és ez bizony csak és kizárólag a blizzard elhibázott stratégiájának köszönhető és annak, hogy minimálisan tesznek már csak pénzt a játékba."

Ne haragudj, de ez már komoly paranoia lehet nálad, ha ezzel jössz. Egyrészt ez a kijelentés akkor lesz érvényes, ha tényleg decemberben jön a játék. Optimistaként bízok egy augusztusi megjelenésben, de most ez lényegtelen.
Wolvitól itt hivatalos információkat kér bizonyítékként, hogy 3-szor annyi ember dolgozik a játékon, mint régen. Tehát tőled is szeretettel várjuk a hivatalos információt, hogy a Blizzard kevesebb pénzösszeget fektet be, mert akkor így te is csak mesélgetsz, aminek se feje, se farka a TE állításod szerint.
Másrészt, a WoW unalmas és tartalomhiányos időszakában, nyugodtan  próbálj ki más MMO játékokat és ott nézd meg mennyit foglalkoznak a játékkal, és belátod, mennyire nem helytálló, amit említesz. Azoknak a játékoknak is van magyar közössége fórummal, ahol szintén megszerettetheted magad, mint itt.

#64 | Adi91 válasza #13
wow_c_500575
#63 | Delfi válasza #62
Pedig jobb ha tudod, sztenderd eljárás, hogy a jogosultságait hamarabb megvonják az illetőnek, mielőtt közlik vele a felmondás tényét, megelőzve a szándékos károkozást.

A wodra visszatérve: Nem szeretem az ilyen szándékos csúsztatásokat, mint amit te most csinálsz. Nem én kérem, hogy most de azonnal legyen wod, hanem a blizzard hazudta azt, hogy felgyorsítják a kiegészítők kiadását, "még sohasem voltunk ennyire készen" és a többi hasonló lózung amivel etették az embereket. A valóság meg az, hogy sohasem telt el ennyi idő semmittevéssel mint most, és ez bizony csak és kizárólag a blizzard elhibázott stratégiájának köszönhető és annak, hogy minimálisan tesznek már csak pénzt a játékba. A blizzard nagyjából leírta a wowot, kifuttatják, ameddig lehet addig kiveszik a pénzt belőle, de messzemenően nem azt kapjuk, amit a játék fénykorában.

Június van, ehhez képest egyre több klánban fejezik be az aktív raidelést, és a saját példámon is azt látom, hogy egyre nyögvenyelősebben tudjuk csak megtartani a raidnapokat. Mondhatnánk, hogy ez már a nyári uborkaszezon, de akkor miért februárban kezdődik?

Mond meg nekem, miért kellett a 4 raidinstát úgy egymásra dobálni, hogy tisztességesen ki sem lehetett takarítani őket, majd pedig egy mozdulattal elavultá tenni a teljes 90-es contentet a SoO kivételével? Ha nem lenne a legendary szívatás, már látogatóba sem menne oda senki. Wotlk idején az utolsó napokig lejártunk a pajtába, pedig ott volt ICC, mert cseppet sem volt egyszerű a 25-ös része.

wow_c_500555
wow_c_500544
Van erről egy webképregény sorozat, a címe Tales of the Trenches. Minden sztori mellé van egy valós, névtelenül beküldött szöveges történet is olyanoktól, akik tényleg tesztelőként dolgoznak (azaz inkább dolgoztak) játékokon, vagy egyéb szoftvereken. Néha kész horror a dolog.
#59 | Delfi válasza #58
Arról nem is beszélve, hogy neki referenciamunka, hogy dolgozott egy ilyen projectben, a cégnek meg biztosan megfelelő kitétele arra, hogy minőségi munkát végezzen. És persze ott van annak a lehetősége, hogy legközelebb is engem hívnak, ha meg vannak velem elégedve.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu