KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2348 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2416 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2418 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2418 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2418 napja

porkchops
Murloc
porkchops
31 hozzászólás
 A guidém a noxxic.com, elitjerks és mmo champion informaciok segítségével készült sajat tapasztalatokkal kiegiszetve,javitva. Természetesen nem köbe vésett törvények ezek. Szivesen fogadom a kritikakat és egyébb megjegyzéseket amelyek épitö jellegüek lehetnek (nem csapnak at obszén szovaltasba). Par ekezet hianyért elnézést, nem rég vertem földhoz a billentyüt (hülye elem shamanok)

Miért legyünk disco papok?

2v2-re talan a legidealisabb healer kaszt jelenleg. CC-ben nem a leggazdagabb de igen hatesos, szép kis dmg-t is lehet tolni és megfelelö gearben van is ra idönk. a fear és mc segítségével még szép cc chain-t is tudunk csinalni tarsunkal valvetve. Instant és viszonylag gyors cast idejü képességekkel vagyunk ellatva.Na meg ki nem szeret buborékokat pakolgatni és ABSORB feliratokat latni? : D

Faj?

Én mindig is olyan fajt valasztottam amit szerettem orakon at bamulni. Természetesen ez nem a maximalista megközelités. Allence oldalon természetes a human faj. dupla trinket (ami csinal is valamit) igazan nagy elöny. Horde oldalon a Troll a leg OP-b valasztas a maga http://www.wowhead.com/spell=26297 képessége miatt. Bar én egy halott hölgy képében jelentem meg, a fear/charm leszedés sem elhanyagolhato (20sec cd-t tesz a pvp trinketre és forditva is megy)

Stat Prior

Ebben igazan nagy a vita. Ezt sajat tapasztalataim szerint osztom meg, el is magyarazom.
Mastery>PvP power>Spirit (kb 10k cregenig) = Int > Crit > Haste

Most jöjjön a magyarazat. 

Masteryhttp://www.wowhead.com/spell=77484 Ezt talaltam a legértékesebnek. Miért? Disco pap lévén ugye sok absorb jellegü képességet van szerencsék magunknak tudni, critelt heal esetén szintén egy kis absorb buborék jelenik meg amire kihat a mastery. Jelenleg 37% mastery 36% pvp power full tyra gear mellet van szerencsém 100-140k közötti power world shield-eket rakosgatni. Emellet a healünket is erösiti eme stat (bar nem annyira erösen mint absorbunkat)

PvP power: PvP gearböl jön a jutalom power. Healünket erösiti (és kihat absorbjainkra) igy szintén igen fontos statunk. Csak azért szerepel a masodik helyen nalam mert ahogy észrevettem a masterynél kicsit kevesebb absorb a jutalmunk. (de javitsatok ki ha tévednék). Sajnalatos modon a dmg-nket nem erösiti (pedig milyen imba lenne)

Spirit: igen fontos statunk egy ideig. Ha nem vered cd-re a mass dispell-t és fejelgeted a flash heal binded akkor arenan (2v2) nagyon ritkan lesz mana gondod. Ha megvan a körülbelüli 10k combat regenünk elhanyagolhato stat (de azért spirites cuccokat vegyetek a pvp vendortol) nem kell ra gemelnünk, enchaznunk. 

Intellect: Mindaddig amig a 10k körüli cregen nincs meg a Spirit a prior stat, ezek utan egyenlö helyre lép az intellect (vagy talan tul is szarnyalja azt). Spell Crit és Spell power a jutalmunk az intellect pontok megszerzése utan (a manat nem emlitem meg mert mar 90-es dingeléskor capem volt).

Spell Critical rating: http://www.wowhead.com/spell=47515 Minden eggyes critelt healünk heal mennyiségének 100% -t megkapja az illetö pluszban absorb formajaban. Ez miatt szeretjük mi ezt a statot. Sajnalatos modon igen keveset kapunk belöle pvp gearben és gyakran reforge aldozata lesz hogy a nagyobb fontossaggal rendelkezö statokat növeljük. Nekem jelenleg a fentebb emlitett gearben 14% van.

Haste: Nehéz megfelelö mennyiséget összekaparni , és ritkanfogunk olyan képességet castolni amihez kellene (talan a domination mind az) Ha ilyen képességet kell hasznalnunk akkor a http://www.wowhead.com/spell=52798 proc alatt tegyük.


Tallent, Glyphs:
http://www.wowhead.com/talent#p!F]|pNq

Magyarazat.
A dominaion mind +1cc, így mar van kettö, a psyfiendet könnyü kijatszanai, leütni,fearelni stb.
A body of soul némi + sebességet jelent (föleg akkor hasznos ha a tarsad sérülékeny és sok mozgasra,kitolasra van szüksége pl egy wari ellen).
A From Darkness, comes light képességünk 5.4 el kicsi buffon esett át. igy barmely heal spellükre elöszeretettel procol (meg a smitera). FIGYELEM. Nem kell mindig felhasznalni csak mert van, az se baj ha lejar ha épp nem kell. Beprocol, ellövöd az elején aztan mikor tényleg kellet volna nézel mint rozi a moziban. Szivesen füzöm össze egy Inner Focus-sal. (critelt instant flash heal + absorbot is felrak). (igen, nem mindb endert hasz nalunk, ha kicsit odafigyelsz nem lesz mana gond)
Spectral guise egy érdekes spell. Tanuld meg jol hasznalni. menekülésre, fearhez valo helyezkedéshez ideallis. Ha felrakunk alatta egy bubit amire procolhat a body of soul ugye még gyorsabban is mozoghatunk stealtben. Tipp: ha menekülni kell és ellövöd, miutan stealtbe kerültél rögtön fordulj meg és a masik iranyba fus. Sose volt még olyan ellenfelem aki nem arra keresett volna amerre latott menekülni míg én lazan mögötte voltam mar.
divine insight. Kötelezö, Penance utan ujra bubizhatunk weakend soul debuff esetén is, ha nincs a targeten a debuff de a proc rajtunkvan, a következö power world: shield nem rakja fel a weakened soul effectet. Végül Divine star: neincs besorolva se holyba se shadowba, nem lehet lockedenlni, silence alatt is toulhatjuk, stealtböl kihozhatjuk az ellenfelet és még ku.va jol is néz ki egy csillag frizbi.


Glyphs:
Penence glyphs must have. Kötelezö. Mozgas közben is kasztolhatjuk a spellt.
weakened soull glyp szintén, -2 sec a debuff idejeböl, hamarabbi bubi.
A 3. glyp valtozo. durvan 2k ig a reflectiveshieldet hasznaltam, hamarabb haljon az adott illetö, 2k-tol viszont több dolgunk van és több heal is kell az értelmesedö ellenfeleket miatt igy a prayer of mending glyp ajanlott.

Gem,Enchant:
A következö gemelés mod az én "hülyeségem". Sokan megszoltak, tudom nem stackel 1-2 dolog de nekem ez valt be a legjobban a jaték stilusomnak:
Piros:http://www.wowhead.com/item=76672
Sarga:http://www.wowhead.com/item=76634
kek:http://www.wowhead.com/item=76644
meta:http://www.wowhead.com/item=76887

jol lathato hogy igazan mastery parti vagyok. És ez majd az enchantokban is meglatszik:

Vallas:http://www.wowhead.com/item=87559
Cloac: http://www.wowhead.com/item=74712
Chest: http://www.wowhead.com/spell=104395
Wrist: http://www.wowhead.com/item=74700
Kezes: http://www.wowhead.com/item=74722
Öv: övlyukaszto (nem keresem ki ha nem gond)
Naci:http://www.wowhead.com/item=82445
Cipellö: http://www.wowhead.com/item=74718
Fegyo: http://www.wowhead.com/item=98164 (csak mert piros)

Tarsak: Igazabol disco mellé majdnem minden jo. Huntereket és Rugokat elöszeretettel ajanlom, feral druidok is megérhetnek egy probat.  A lényeg hogy olyan tarsad legyen akinek viszonylag sok cc je van és tudja is hasznalni öket ezzel ellensulyozva azt hogy nekünk disco papoknak igen kevés van (még mindig 2).

Alap Tacticac,cd-k,mit hogy hogyan mikor miert.
Melee tars allo haboru az ellenséges melevel (kel) http://www.wowhead.com/spell=62618 nyugodtan dobjuk le . Ritkan fogjuk hasznalni. 

http://www.wowhead.com/spell=109964 flash heal absorb stackelés. Dupla instant flash heal procnal igen élvezetes feldobni, dupla dd teamek elején ezzel stackelni a haverunkat/magunkat akar 200-300k ig is. 

http://www.wowhead.com/spell=48045 Haverra is tolhatjuk, stealtböl kihozas stb re hasznos

Igencsak sérülékeny tarsak kimentésére http://www.wowhead.com/spell=73325 hasznos. Bagjok isteni sugaranak silence hatasa is elkerülhetö vele a baratunk megmenekitesevel.

http://www.wowhead.com/spell=6346 ésszel rakjuk fel lehetöleg, fear elött a legjobb, esetleg shadowfiendre is rakhatjuk hogy pap/lock elne fearelje (v wari). Dispellezhetö.

http://www.wowhead.com/spell=34433ha nem vagyok allandoan 80-0% manan, lejjeb csusztok mehet cd,re. Lehetöleg nagy harcban lévö ellenségre (ne healre mert elküldi a bus picsbe) esetleg ellenség petjére. Szval olyanra aki leszarja és haggya zabalni a kicsikét.

http://www.wowhead.com/spell=9484 gargoyle, atalakult dk petre ha van idönk rakjuk ra. 

http://www.wowhead.com/spell=139 instant, hot és procolja az instant flash healt a felrakasa, csak akkor ha épp van ra idönk.

http://www.wowhead.com/spell=33206 stunt alatt is tolhatjuk magunkra/tarsunkra. 40% dmg reduct hosszu cd. Ésszel hasznaljuk, csak ha jo cc chaint kapunk és nincs lehetöségünk healelni hasznaljuk fel.

http://www.wowhead.com/spell=81700 ellenség sebzésével egy buffot stackelünk ami +dmg t ad. 5 ig stackelhetünk ezt alakitjuk at archangellé +heal. stackenként 6% plusz.

az http://www.wowhead.com/spell=89485 hatasara a 3 felsorolt spell tuti kritel. critelt heal ami absorbot ad ugye. Instant flash heal proccal összemacrozni idealis (nem termel gcd-t)




Egyenlöre ennyi de majd meg folytatom, ismétlem, ez nem köbe vésett törvény könyv, sajat tapasztalat/jatek stilus. Varom az épitö jellegü kritikakat véleményeket stb (ha rosz helyre irtam volna kérem a fönökséget helyezzék at, ty)




szeretem a sajtot
porkchops
Murloc
porkchops
31 hozzászólás
wow_c_484537
szeretem a sajtot
anony10
Critter
anony10
1 hozzászólás
Képes vagy két egymást követő mondatban megcáfolni önmagadat, ez azthiszem rekord. Szerintem ez már nem a billentyű baja lesz Sad

(és ha nem értenéd, miről beszélek: CC-ben nem a leggazdagabb de igen hatesos, szép kis dmg-t is lehet tolni és megfelelö gearben van is ra idönk. a fear és mc segítségével még szép cc chain-t is tudunk csinalni tarsunkal valvetve.)

Csak a fentebb említett szekcióig voltam képes olvasni, tehát semmi másról nem tudok véleményt alkotni, bár biztos van még miről.
Energiee
Murloc
Energiee
23 hozzászólás
Dugesz, már sokszor sok helyen mondtam/mondtuk, hogy NE ÍRJÁL SEMMILYEN GUIDE-T. Mások és saját magad érdekében ne írj többet.
Aberrante
Murloc
Aberrante
36 hozzászólás
wow_c_484531
porkchops
Murloc
porkchops
31 hozzászólás
wow_c_484528
szeretem a sajtot
#5 | Arwhen válasza porkchops #4 üzenetére
Arwhen
Worgen
Arwhen
111 hozzászólás
wow_c_484527
porkchops
Murloc
porkchops
31 hozzászólás
wow_c_484522
szeretem a sajtot
Dreamer_KF
Scarlet Crusader
Dreamer_KF
864 hozzászólás
wow_c_484517
#2 | Wolverine válasza porkchops #1 üzenetére
Wolverine
Hand of A'dal
Wolverine
27445 hozzászólás
Megjavítottam, nem kell aggódni.
I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice.
 
"Hello, I'm the Doctor. Basically... run."
 
A WoW.hu 12 pontja!
porkchops
Murloc
porkchops
31 hozzászólás
Hogy a francba lehet ezt megformazni ugy hogy rendesen olvashato is legyen? meg észre vegye az entereket? igy elég összemosott kaksa az egész
szeretem a sajtot

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu