KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 446 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 514 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 516 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 516 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 516 napja

Norton Spekuláló: Pandárkodás
Norton - 2658 napja
28
Ó-ió-ció-áció.... Spekuláció! A kedvenc időtöltésünk a reggeli kávé vagy tea mellé, a munkahelyi ebédszünetben vagy kerámia trónunkon üldögélve. Sosem lehet elég korán kezdeni és mindig van egy olyan apró részlete egy következő patchnek vagy kiegészítőnek amin megéri elnyammogni. Most meglovagoljuk a Blizzcon keltette Panda-hullámot és (bár még nagyon korai, de) átnézzük mit is tudunk jelenleg, ami segítheti növelni vagyonunkat.

Egy kiegészítő elstartolása tudjuk mivel jár: szintező karakterek áradata, szakmák továbbfejlesztése és kimaxolása és a sok új feature-t kipróbálni vágyó játékos. Most lépjünk túl az ilyenkor alapnak számító pénzkeresési lehetőségeken és koncentráljunk egy témára. Az egyik ilyen újítástól hangos most a legtöbb fórum és blog, ez pedig a Pet Battle System.
Az ismert Pokémon sorozat WoWosított változata a Wokémon, ahogy ezt a szófordulatot máris sokan használják. Lehet gyűlölni, lehet rajongani az ötletért, de nekünk AH goblinoknak a legkönnyebb kiegészítőt gyártani. Nem érdekel minket, hogy rózsaszín lufikkal harcoló póni-kacsát vagy tűzorkánt izzadó vasállkapcsos sárkányt hoz egy tartalomfrissítés, a végeredmény ugyanaz: új és visszatérő játékosok tömkelege, akik boldogan vetik magukat bele az új lehetőségekbe. Mi pedig próbáljuk úgy alakítani, hogy az általuk elköltött gold nagyobb része a mi zsebünkbe vándoroljon.

Amit jelenleg tudni lehet a Wokémonról, hogy eddigi hű követőinkből, a companion petekből fogunk tudni alakítani egy vérszomjas bandát és arénaharc szerű küzdelmekre küldeni őket. Petjeink szintet fognak lépni, képességeket kapnak és ami számunkra különösen lényeges: iteme(ke)t lehet rájuk aggatni. Lelki szemeimmel már látom a bőrszerkóba bújtatott szado-mazo Perky Pug pet okozta sokkot, de azért ennyire ne rugaszkodjunk el. Ha item, akkor jó eséllyel gyártó szakmák. Elképzelhető, hogy minden gyártó szakma fog kapni pár craftolható itemet, amiből a pet-harcosok profitálhatnak; képzeljünk el egy pet képességet erősítő glyph rendszert. Ha az itemek nem csak kozmetikai jellegűek lesznek akkor akár gem slottal is rendelkezhetnek (increases your pet stamina by 10 például).
Tudva azt, hogy elnevezhetjük a peteket, jó esély van a Certificate of Ownership Pet Battle Systemhez igazított változatára. Azt szinte biztosra vehetjük, hogy engineerek kapnak petekhez kapcsolódó új recepteket; és ez csak pár hirtelen jött példa. Az elsők között kell lennünk, akik kiaknázzák majd a lehetőségeket.

Egyelőre annyit tehetünk, hogy csak a biztosra építünk, ez pedig a pet biznisz. A legtöbb pet account wide lesz ugyan, de a kiegészítővel egy olyan új minijáték kerül a játékba, amit azok is ki akarnak majd próbálni, akik eddig nem foglalkoztak a kis követő izékkel. Nagy esély van arra, hogy fel fog lendülni a frakcióspecifikus petek piaca. Ahogy Pandaria közeleg egyre többen fogják újrakezdeni Argent Tournament daily questjeit (már most nem egy pvp csatározásba keveredtem ott). Érdemes tehát erőt vennünk magunkon és elkezdeni dailyzni azelőtt, hogy a kiegészítő közeledtével egyre több embernek eszébe jut. Bár már most látszik, hogy egy jól átgondolt feature-ről van szó, de képzeljük el, hogy fél év múlva bejelentik, hogy változtattak kicsit és az Ammen Vale Lashling 2 körig tartó vakító spórát tud kilövellni; tuti fix helye lenne minden Wokémon mester csapatában és az ellenkező frakció lustább játékosai kemény összegeket fognak fizetni egy hasonlóan erős petért. A Pet Journal bejelentésével biztosan többet fogunk tudni az egész működéséről.

Ha jobban belegondolunk, most nem is szállt el nagyon a képzelet, hisz az egész Pet Battle System mögött többéves aréna tapasztalata áll a Blizzardnak és biztos nagy figyelmet fognak szentelni a rendszer fun faktorára. A mai pro tanács tehát: kezdjük rávenni magunkat a Champion's Sealek gyűjtögetésére és lassacskán kezdjük el figyelni a pet piacot, mert bármelyik a témával kapcsolatos bejelentés hatására megugorhat a petek ára, legkésőbb Pandaria érkezésekor.

Ezen kívül tudjuk, hogy teljesen átalakul a talent rendszer. Ebből következik, hogy valószínűleg a glyphek is változni fognak, érdemes figyelni minden új információt ezzel kapcsolatban, hiszen csak egy darab új glyph megjelenése is megduplázhatja a napi/heti bevételünket.
Egy másik új feature a dungeon challenge-k, ami valószínűleg a flaska és poti piacot fogja egy kicsit fellendíteni. És valljuk be, ráférne.

De ezekre majd később visszatérünk...

Addig is - enyhítendő a hétfővel járó világfájdalmat - megmutatom én, hogy képzelem el a Pet Battle System vérszomjas harcosait; persze a minőségi munka teljes igénye nélkül Smiling
Ti mit gondoltok, mennyire lesz népszerű a Pet Battle System? Van már tervetek az új kiegészítőre?

Mindenki mást szeret a WoW-ban: van, aki raidel; van, aki szólózik, amit csak tud; van, aki rated PvP-zik; van, aki peteket gyűjt; és van, aki azért játszik, hogy uralja az AH-t.
Dehát a wow a gazdálkodj okosan. Az igazi pénzfarmoló trükköket sosem tudja meg az ember igazán, különben a Zycsillag pont csillag, hogy adná el a könyveit?Smiling

Az ahzásban is van egy csomó izgalmas dolog, csakhát ezt a mezei playerek nem érthetik.
wow_c_426415
Hát azért szomorú lennék, ha az UCs csótány alapból ugyanolyan erősen indulna(tudom, a csótány még az atomot is túléli, stb,stb,stb...), mint a Celestial Dragon.
Ha már tipusok lesznek, akkor ilyen lesz, hogy a víz veri a mecha petet, vagy valami hasonló?? Smiling
Bele se merek gondolni, hogy hány "Készül a harcra és vele a kudarcra...." felkiáltással fogunk találkozni!
Lehet, hogy egyszer-kétszer kipróbálom majd ezt az új lehetőséget, de biztos nem fogok ezért ezreket költeni az AH-ba, sőt ahogy a cikk is tanácsolja, inkább magam kezdek begyűjteni ezekből a kompániákból a későbbi eladásokra. Úgy is tisztán kivehető, hogy a legritkább vagy legkésőbb megszerezhető kisállatkák lesznek a legjobbak, és nem mondjuk a Thunder Bluffban árult prérikutya.
Nem tudjuk. Még nem.
Ezekszerint ezt is belehet fogni?
Illetve a többi "vad"állatot amik ott vannak.
Spéci skilleket jelen állás szerint pedig a világban elszórt Pet Masterek legyőzésével lehet tanulni.

Illetve zónákban lesz egy spec befogható pet kb mint a rare beast.
Bemegyek Murkabloval battle-re valami kis macska ellen, egyből kimenekül Smiling , ha addig el nem égetem Murkabloval.
#19 | Norton válasza #8
Igen lesznek ún. Wild Petek akik a vadonban szaladgálnak és feltételekhez lesz kötve a spawnolásuk. (Mondjuk a hét 43. DW killje utáni 2 loot kiosztását követő első esős idő 2456. esőcseppje pillanatában).

A spekuláló poszt része volt egy kis theorycraft a wild petekről és az esetleges speckós képességeikről, de inkább töröltem mert az már tényleg nagyon képzelgés volt.
Ami biztos, hogy a petek több osztályba lesznek sorova: tüzes, mechanic, wild pet, stb. Ezt lehet látni a hivatalos oldalon megjelent egyik kép bal oldali részén halványan.

Spéci skilleket jelen állás szerint pedig a világban elszórt Pet Masterek legyőzésével lehet tanulni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu