KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

earcaraxe
Critter
earcaraxe
3 hozzászólás
sziasztok!

egy kutatáshoz szeretnék segitséget kérni. azt vizsgálnánk egy statisztikus barátommal, hogy BG-ken milyen mérhető adatokon mekkora mértékben múlik a győzelem. többek között a BG végi táblázat néhány adatát valamint a BG chat be irt hozzászólások számát szeretnénk számolni. Ehhez keresek segitséget, azt hiszem, hogy egy megfelelő addonnal ezt nagy mértékben lehetne automatizálni. A kapott eredményeket közzétennénk itt is. ha van kedved/hozzáértésed segiteni, azt nagyon szivesen vesszük.

üdv

Zoli
chenjinyan
Southsea Pirate
chenjinyan
604 hozzászólás
wow_c_526991
chenjinyan
Southsea Pirate
chenjinyan
604 hozzászólás
wow_c_526988
chenjinyan
Southsea Pirate
chenjinyan
604 hozzászólás
wow_c_526295
#19 | Nyissznyussz válasza earcaraxe #15 üzenetére
Nyissznyussz
of the Shattered Sun
Nyissznyussz
7585 hozzászólás
Kérnék szépen akkor egy big macet, és egy narancslevet.

Deploy the Plague! ]:)
#18 | Fea válasza earcaraxe #15 üzenetére
Fea
of the Shattered Sun
Fea
5939 hozzászólás
Hát ha sikerül valamire jutnotok, legalább a modellt megalkotni, feltétlenül oszd meg velünk. kíváncsi vagyok, hogy pontosan mit és hogyan szeretnétek modellezni. És persze, hogy sikerült-e valami épkézláb adatbázist létrehozni Smiling
"I like long walks on the beach, drinking gin, and nerfing paladins." - GC
Ronin
Cenarion Defender
Ronin
1266 hozzászólás
Amikor dmg-ben és killben az egyik csapat van az első 7-8 helyen, mégis a másik csapat nyer mert az viszi be a zászlót, azt milyen statisztikával mérnéd? Már a bevitt zászlók számán kívül. De ugyanez lehet AB-n is ahol a zászló megtartása a lényeg, lehet hogy szétversz egyedül 5 ellent mert egyesével jönnek, jó dmg-et kitolva meg killeket szerezve, de pont úgy jönnek hogy ne tudd bevenni a zászlót. Vagy pl. rugóval be lehet adott esetben ninjázni egy zászlót sebzés nélkül. Viszont én rugóként soha az életben nem fogok annyi dmg-et kitolni mint egy DK, ha megfeszülök akkor se - mondjuk annyira nem feszülök meg a sebzésért, mert pont az a lényeg hogy én lopakodom, CC-zgetek, ninjázgatok, felderítek, stb. -, ellenben elnyomok pár smokebombot és néha meghal pár zászlóvivő pont jókor - persze az se az én killemnek lesz számolva általában. Ilyesmiket hogy akarsz statisztikával megjeleníteni?

Persze van ellenpélda hogy annyival jobbak egyesével az egyik csapat játékosai, hogy erővel lenyomják a másikat, de nem feltétlenül azok a meccsek vannak többségben. Sőt, én inkább azt látom, hogy sokszor épp azért veszít egy csapat, mert van 1-2 killfarmer akik baromi jó statisztikát gyrátanak, de letojják a bg győzelmet. Szóval én fenntartásokkal kezelném egy ilyen statisztikának az eredményét...
#16 | Grimmfandan válasza earcaraxe #15 üzenetére
Grimmfandan
Consortium Agent
Grimmfandan
1937 hozzászólás
wow_c_417553
Szereted a táncoló medvéket, igaz? Mindenki szereti a táncoló medvéket. Még a medvék is szeretik a táncoló medvéket. "Úgy tűnik nem értitek...Nem én vagyok összezárva veletek...TI VAGYTOK ÖSSZEZÁRVA VELEM!" Rorschach http://www.youtube.com/user/Gr... <---Minden mi jó^^
#15 | earcaraxe válasza Delfi #10 üzenetére
earcaraxe
Critter
earcaraxe
3 hozzászólás
egyikünk 3 és fél éve wowozik, másikunk (én) még vanillával kezdte. mindketten matematikusok, egyetemi tanárok vagyunk, a társam statisztikusként doktorál és mostanában védi meg a tézisét, én pedig most végeztem pszichológusként. Elég kvalifikáltnak gonolom magunkat egy ilyen tipusu probléma megözelitéséhez. hozzászolásaidnol meggyözödésem, hogy nem értesz se a statisztikához, se az ilyen alapu modellezéshez.
#14 | Fea válasza chaos666 #12 üzenetére
Fea
of the Shattered Sun
Fea
5939 hozzászólás
igen, csak tendenciákra tudsz belőle következtetni Smiling hogy mikor megy meredeken fel és mikor bukik valami alá:D

"I like long walks on the beach, drinking gin, and nerfing paladins." - GC
#13 | Delfi válasza chaos666 #12 üzenetére
Delfi
Gnome Death Knight
Delfi
11096 hozzászólás
Ha már mindenáron bele akarsz kötni az emberbe, akkor igazán megtehetnéd, hogy el is olvasod az eddigi hozzászólásokat. Mérhetetlenül utálom az utolsó bejegyzésből levonok következtetéseket, és beledumálok embereket.
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu