KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1395 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1463 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1465 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1465 napja

gyvi World of Warcraft - Wrath of the Lich King éjszakai nyitóparti a Media Markt WestEndben
gyvi - 4713 napja
17

„Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat. Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket."

 A rendezők biztosítottak róla minket, hogy a lehető legtöbb pénztárost fogják berendelni a MM-ba, hogy ne kelljen még hajnali 6kor is a pénztárak előtt kacskaringózó sorokat látnunk majd és mindenki fegyelmezetten és gyorsan hazatérhessen majd telepítgetni. Smiling

És akkor most halljátok hivatalos közérdekű információinkat:

 „Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat. Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket.”

Így hangzik a figyelmeztetés mindazoknak, akik a Frostmourne, a valaha létezett leghatalmasabb rúnakard hatalmát kutatják. A CD Projekt jóvoltából, a 120 centiméteres rúnázott acélpengét, komoly biztonsági intézkedések mellett, sikerült hazánkba szállítani. A fegyver és a benne lakozó gonosz, a rendezvény napjáig, egy mágikusan megerősített széfben nyugszik, ahonnan november 12.-én elszabadul, hogy új hordozóra találjon.Még van idő, jelentkezz az jelmezversenyre, és talán Frostmourne téged választ. A jelentkezés határideje: november 10., 12:00.

A Night Opening helyszíne és időpontja:
2008. november 12., 22 óra
Media Markt WestEnd WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogatatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a „Rock & Rule”, illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up komédiás is tiszteletét teszi.
Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen , legkésőbb 2008. november 10-én délig. A kosztümverseny fődíja egy igazi Frostmourne replika! http://epicweapons.com/products/frostmourne/ A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri válassza ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a CD Projekt munkatársaiból, és egy jelmeztervező-stylistból áll. Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, és szívonalas programokkal, játékosok között ráhangolódni a Lich King világára, akkor itt a helyed!
A további programokkal kapcsolatos híreket az eseményig folyamatosan a hivatalos magyar World of Warcraft fansite-on - a http://worldofwarcraft.hu/nightopening címen - illetve a www.cdprojekt.hu weboldalán hozzuk nyilvánosságra.

 

A CD Projekt szeretettel meghív Téged a minden rekordot megdöntő World of Warcraft online MMORPG várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek Magyarországi éjszakai premierjére!

A rendezvény helyszíne és időpontja:

2008. november 12., 22 óra

Media Markt WestEnd
WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni.

A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a „Rock & Rule”, illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up komédiás is tiszteletét teszi.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye.

A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen, legkésőbb 2008. november 10-én délig.

A kosztümverseny fődíja egy igazi Frostmourne replika! *


A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a gamer sajtó képviselőiből, a CD Projekt munkatársaiból és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, akkor itt a helyed!

A további programokkal kapcsolatos híreket az eseményig folyamatosan a hivatalos magyar World of Warcraft fansite-on - a http://worldofwarcraft.hu/nightopening címen - illetve a www.cdprojekt.hu weboldalán hozzuk nyilvánosságra.

* A CD Projekt Magyarország Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben a kosztümverseny résztvevőinek száma, illetve a kosztümök minősége elmarad az előzetesen tervezettől, a Frostmourne helyett más, de hasonló értékű nyeremények kerülnek kiosztásra.

wow_c_534162
Én úgy hallottam, Aranyosi az elején lesz, úgyhogy megéri sietni.
#15 | kpbendi válasza #9
Sok kocka elmegy röhögni a sok kockán, akik elmentek röhögni a sok kockán .... etc. Laughing out loud
Nincs belépő
Lehet hogy hülye kérdés DE ugye nincs belépő? És ha van akkor az mennyi Hufba kerül?
Pedig egyszerre mennyivel izgalmasabb lenne! Laughing out loud
Elviszem a sisakot,aki szeretne felpróbálhatja,fotozkodhat benne,szépen sorjában persze:P
Hey!
 Szépen alakul a a vállasod, teamco! de nem vagy egyedül Smiling az én kezeim között egy t5 droid készül Smiling midnent bele! győzzön a jobbik

http://ejszidiszi.blog.hu
Aki nem lesz ott az nem igazi kocka :P 
#8 | Invi válasza #6

 Hivatalos minfóm nincsen, de azt tudom, hogy nem sok CE jön Magyarországra, kb előrendelésben elfogyhat mind, de gyanítom, hogy a lunch party-n lesz egy pár darab. Biztosat nem tudok. El kell jönni és meg kell próbálni! >)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu