KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2123 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2191 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2193 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2193 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2193 napja

gyvi Phat Loot nyereményjáték
gyvi - 5539 napja
48

Weboldalunk megújulásának alkalmából fantasztikus on-line Phat Loot nyeremény játékot hirdetünk minden regisztrált felhasználónk számára!

Július 21-től Július 30-ig tartó játékunkban minden nap felteszünk egy WoW-al kapcsolatos kérdést, és a helyes válaszokat beküldők közt 5 Blizzard nyereménycsomagot sorsolunk ki, melyeknek mindegyike tartalmazza az alábbiakat:

  • 1 db T-Shirt (Horda vagy Alliance - a nyertes választhat)
  • 1 db Wow/Blizz mouse pad
  • 1 db Wow/Blizz nyakba akasztós kulcstartó
  • 2 ív Wow/Blizz Sticker

 az 5 ajándékcsomag mellett egy különleges nyeremény is vár a leggyorsabb válaszadóra:

+Extra nyeremény: Azon puskakezű jó észjárású játékosunk, aki a játék időtartama alatt átlagosan a legkisebb válaszidővel csapkodja be a jó válaszokat automatikusan egy GameCard-ot ninjázhat el a többiek orra elől.

A napi kérdésre ezen a linken válaszolhatsz.

Need?
A loot megszerzéséhez tehát azt kell tenned, hogy Júli 30-ig naponta ellátogatsz a nyereményjáték oldalra, és az ott található napi egy kérdésre helyesen válaszolsz - innét már csak szerencse dolga, hogy tied lesz-e az 5 fantasztikus Blizzard csomag egyike. Nem kell aggódni, ha kihagysz egy napot, másnap is válaszolhatsz az előző napi kérdésre, így viszont nem játszol az extra loot-ért a Gamecard-ért.

Ninja Loot!
Amennyiben az Extra nyereményre áhitozol, nem kell mást tenned, mint a leggyorsabbnak lenni, és minden nap a lehető leghamarabb válaszolni a napi kérdésre. A napi válaszidőket összesítjük és átlagoljuk minden felhasználónál, és a legjobb átlaggal rendelkező játékos kapja a GameCard-ot. Mivel átlagolt eredményt számítunk, ha egyszer-egyszer nem t vagy a leggyorsabb, még mindig lehet esélyed az extra nyereményre. Az extra nyeremény mindenképp a legjobb válaszidővel rendelkező játékosnak jár, így a nyertese az ajándékcsomag sorsoláson is részt vesz, tehát akár mindkét ajándékra is esélyes.

Szabályok
A játékban a wow-hungary.com minden regisztrált felhasználója részt vehet, amennyiben a nyereményjáték oldalon naponta feltöltött kérdésekre naponta vagy szabadon összevonva válaszol. Aki minden kérdésre helyesen válaszolt az automatikusan részt vesz a Július 31-i sorsoláson. Az öszes válaszra leggyorsabban (10 napi átlagolt válaszidővel) válaszoló 1 játékos extra nyereményként egy GameCard-ot kap, függetlenül attól, hogy a nyereménysorsoláson nyert-e. A nyereményjátékot Július 31-én zárjuk, és ekkor történik meg a sorsolás és eredményhirdetés is. A nyertesekkel felvesszük a kapcsolatot, kiválaszthatják, hogy Horda vagy Alli pólót kérnek a csomagban, és az egyeztetett címükre a Blizzard közvetlenül postázza nyereményüket. Az extra nyeremény (GameCard) nyertesének kihirdetése is ekkor történik meg, ahol a nyertest szintén értesítjük és nyereményét személyesen, vagy postai úton veheti át.

elvileg matricát jelent
mégegyszer megköszönném a nyereményt Smiling
a "Sticker" mit takar pontosan? nekem hirtelen valami levonóféleség jutott eszembe, de nem vagyok biztos
A sorsolás körülbelül hány órakkor lesz?
azt nem lehet tudni pl a tesóm is kitölti és néha az itteni gépen szal nem lehet tudni hogy ki csal meg ki van olyan helyzetben mint én
Valamiféle intézkedéseket tesztek az ellen, hogy teszem azt valaki regisztrál még 10-szer különböző neveken a nagyobb nyerési esély érdekében?
#42 | Invi válasza #41
 Szívesen. Még kettő következik, olyan közepesen nehezek, bár az utsó lehet, hogy sokaknak betesz majd.
Köszi szépen a gyors választ most már egyértelmű melyik a jó válasz...legalábbis nekem:)
#40 | Invi válasza #37
 Mea Culpa. Elgépeltem, de gondolom nem ezért nem tudják majd egyesek, hogy mi a jó válasz.... Smiling
#39 | Invi válasza #38
 Azokra gondolunk, amelyekről a Bizz azt mondta, hogy lesz és working in progress. És asszem már mindegyik ilyen nyelven elérhető a WoW Europe is. Smiling
Szép jó estét:)

Lehet hogy nem meló után kellene a nyereményjáték kérdésével foglalkoznom hanem holnap reggl kipihenten, de nekem nem egyértelmű ez a mai európai nyelvek kérdés. Most ez az  "eddig támogatásra bejelentett " meghatározás csak azokra a nyelvekre vonatkozik amik már elérhetők a játékban is, vagy bele kell számolni az előkészületben lévő nyelvet is amiről még hír is volt nemrég itt az oldalon? Mert hát ugye bejelenteni bejelentették a támogatást csak még nincs kész:) Ha nagyon gagyi a kérdés akkor bocs..tudom vannak nálam sokkal szuperebb emberkék akiknek ez "tök egyszerű":D

Előre is köszi a segítséget:)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu