KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 987 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1055 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1057 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1057 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1057 napja

Wolverine Új BG a láthatáron
Wolverine - 4157 napja
6
Egy szimpla flame-topikba hozott némi felüdülést Zarhym, amikor megjegyezte csendben és halkan, hogy a Blizzard egy új BG-n dolgozik, lévén szerintük az elsődleges PvP-helyszín a BG kellene legyen, míg az Arena szerepe az e-sport szándékaik szerint.
Arról ugyanakkor semmi hír, hol lesz ez a battleground, vagy hogy mikor fog megjelenni... (tény, hogy Azsharában ott a félkész BG, de a Blizzt ismerve ez nem jelent semmit)
#6 | Chio válasza #5

A 60-70-es szintű itemek ára épp azért annyi amennyi, mert nyilván olyan játékos farmol honort ilyen szinten, aki vagy twinkelni szeretne, vagy nem vette meg a BC/WotLK-t. Ergo, amíg nincs meg a pénze a kiegészítőre, legyen mit csinálnia. Amúgy pedig ugyannyi idő kifarmolni lvl 80-on egy adott PvP-s kiegészítőt, mint anno lvl 70-en ez került. A fegyverek árát felesleges összehasonlítgatni a mostanival, ugyanis a bétán létező Savage Gladiator fegyverek már nem kerültek be a kész játékba. Valószínűleg ezt szándékosan tette a Blizzard, hogy a playereket PvE-re ösztönözze.

 Véleményem szerint először is az elég idióta lvl csoportosításokat kéne megoldani BG-ken mert röhely hogy 70+ on összepakol a 80-as playerekkel elég gáz. Jutalomrendszer átalakítása remélem nem azt takarja ami nemrég volt, hogy a kisseb szintű 60-as fegyó és egyéb árát emelték ergo frankón agyonvágják a mostmár "közép kategória" (mármint szintben) egész lényegét. Mert röhely hogy míg 60 on kb vért izzadva szedsz össze 30K honort egy fegyóra ami eddig 24K ba volt. Mert lvl 59. en tolja BG-t az elcseszett lvl kategóriák miatt mivel ugye 60 on már szívhatod mehetsz a 60-69 ig kategorizált BG-re. 80 on viszont röhely összeszedni 50 60K honort vállasra és egyéb itemre. Véleményem szerint a 80 as PVP cuccok árát kellene emelni és nem a kisebb szintűekét. Oké hogy vegye meg minél több player az új kieget de azért nem kellene megölni az alap wow+bc-s tartalmakat teljes mértékben Sad. Kicsit elszomorító ez az egész.
 A hír re reagálva azért örülök és várom az esetlegessen érkező új BG-t.
Nem tom szerintem a bgés twinkelést megszüntetik és máris több ember fog bgézni...nem jó hamár kis szinten elveszik az ember kedvét töle:(Amugy alig találni embert az uj bgére és mindig idő elött vége mondván h kevesen vannak rajta:(
#3 | Chio válasza #2

Én speciel örülnék, ha BG-kre a rég ígért gear szerinti rendszer, vagy/és a rejtett aréna rating alapján hívna be. Esetleg még az se lenne felejtős, ha a BG-kre talent spec szerinti történne a besorolás.
Amúgy pedig nem cseppet dühítő, hogy azért vesztünk BG-ket, mert vagy nincs healerünk, vagy pár alulgearelt emberke hal nobrain mártírhalált a BG közepén.

Nem feltétlenül; Zarhym postja azt is tartalmazza, hogy át kívánják dolgozni a BG-kért járó jutalmak rendszerét, hogy slackeléssel ne lehessen kiszedni egy elfogadható PvP-geart...
Ebből én arra következtetek, hogy elég aréna ízű lesz, ha onnan akarják átcsábítani a hardcore PvPseket.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu