KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1827 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1895 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1897 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1897 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1897 napja

Wolverine 3.0.8a (update)
Wolverine - 5051 napja
23
 A Blizzard kiadott ma az USA szervereken egy apró hotfix patchet, amit 3.0.8a-nak hívnak. A változások mind bugfixek: javították a human női karakterek sisakmegjelenítési bugját bizonyos kétkezes fegyverek és lőfegyverek esetén; a death knightok Howling Blastján megjelenik az 5 másodperc cooldown; a hunter aspectek global cooldown helyett saját, 1 másodperces cd-nal rendelkeznek; eltávolították a warlock Ritual of Summoningon levő, nem tervezett 2 perces cooldownt.
Ezzel együtt nem dokumentált változásként a mage-ek Arcane Blast glyphjét nerfelték stackenként 2%-kal, és változtattak az Arcane Blast és az Arcane Missiles/Barrage kölcsönhatásán is, igaz, ezzel együtt jött egy bug is: lehet, hogy az Arcane Missiles egyáltalán nem kapja meg az Arcane Blast buffját.

Mindenesetre a Big Red Kitty a biztonság kedvéért összeállított egy 10-es listát a 3.0.8a telepítése után fellépő apróbb kellemetlenségekről...

(forrás: WoW Insider)

Update: a WoW Insider szerint az EU patch nagyobb, mint a US volt - talán ezzel lehet összefüggésben, hogy nem működnek a meeting stone-ok. A login screen információi szerint a következő karbantartásnál tudják majd ezt rendbe tenni...
 Az európai béta szerver anno hónapokig játszhatatlanul lagos volt, és kb. fél óránként összeomlott Northrend. A PTR meg messze nem azonos a live realmekkel - sokkal kisebb a terhelése, és általában PvE, vagyis a PvP tesztelése nem nagyon történhet meg rajta... (lehet, hogy az amcsiknak van PvP tesztszervere is, de EU-ban nem szokott lenni tudtommal)
a bugok még haggyán
nekem 3 napig icecrownban 3-4másodperces spell loot laggok voltak, volt mikor 7-10... hát legyen, de ne havi 3600ért, ezt tört szerveren is megkapom,
Jó szerintem lassan vissza megyek törtre jáccani.. nem azért fizetek hogy bugokkal kelljen küszködni..és nekem ne jöjjenek azzal hogy bugok mindig is voltak, mert persze voltak csak nem ilynek meg nem állando jellegel, ha már fizetünk értek akkor normálisan elvégzett munkát kérünk! És most lehet mondani hogy tudod te hogy mit meg mennyit kell programozni nem nem tudom épp ezért nem én csinálom, de mivel ö nekik tudniuk kell hisz ök a programozok. epic fail.
#20 | Otisz válasza #18
Ezzel nekem csak annyi a gondom, hogy ugyebár egyszer ott volt a fejlesztési idő ahol lehet kisérletezgetni a dologokkal, ott voltak a beta szerverek ahol élesben lehet tesztelni a dolgokat, most itt vannak a PTR szerverek ahol ugyancsak élesben lehet nézni mindent. Meg ezek nem a kis bug-ok közé tartoznak ami mondjuk tényleg csak késöbb derül ki mert csak ritkán használják a playerek(pl. WG Northend crash). Természetesen hibátlant nem lehet alkotni nem is ez a gondom hanem az, hogy tényleg fatális bugok jönnek ki a patch-ekkel, és ennyi fejlesztési tapasztalattal sajnos ez megengedhetetlen lenne.
Hát azért most átlagon felül sikerült megkevernie a Blizznek a dolgokat. Túl sok új dolog jött be a wotlk-al.
 Tudod, hányszor volt olyan az elmúlt 4 évben, hogy egy patchben kijavítottak x bugot és hirtelen termett y új? Sticking out tongue Mondjuk, hogy állandóan.
#17 | Otisz válasza #16
Azért ez egy havidíjas játéknál szerintem elég nagy szégyen ráadásul a most keletkező hibák többsége mind mesterségesen generált mert elötte azok a dolgok működtek... Éljen a teszt team! Szánalom!
 Dehogynem voltak.. Laughing out loud (lásd pl. a lvl60 paladin szólózza Lord Kazzakot esetet)
 De ezt nem értem mi fizetünk a játékér a Blizz meg nem tud egy rendes patchet össze rakni régen nem voltak ekkora bugok(vagy csak én nem vettem észre?)
Szép, szép ez a javító csomag csak kár hogy kell megint egy mert sem a meeting stone se a lock summoning stone nem működik, szal megint csak azt érték el hogy vmi egetrengető (sőt a 2perces cd-nél roszabb) bugot hoztak be Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu