KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1827 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1895 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1897 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1897 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1897 napja

Wolverine Új elder Thunder Bluffban
Wolverine - 5055 napja
33
 Emlékeztek még Ezra Chattertonra, az agydaganatos kisfiúra? Halála előtt elmehetett a fejlesztők közé, tervezhetett egy saját NPC-t és questet, és ő volt az első, aki megkapta a főnix epic flying mountot.
A Blizzard az eddig ismerteken kívül még egy módon emlékezik meg róla: a Lunar Festival idején Thunder Bluffban megtalálható egy új NPC, Elder Ezra Wheathoof, akinek egy főnix petje is van (Ezra karakterét Ephoenixnek hívták).

Nyugodj békében, Ezra.

(forrás: WoW Insider)
momentán én reklámhajhász gusztustalanságnak látom, de ez az én bajom.
#32 | vizoo válasza #27
1.) Ne személyeskedjünk.
2.) Nem állítottam azt, hogy ezzel pénzt szerez a cég.
3.) Dejó lenne, ha ilyen világban élnénk.
4.) Olvass, értelmezz, utánna beszélhetünk tovább.
5.) Egy CÉGnél nincs olyan, hogy jócselekedet. Embernél van, de ezt nem is vontam kétségbe.
6.) Én is azok között voltam, akik első alkalommal is kijelentették, hogy szép gesztus volt a Blizztől a kisfiú vendégül látása és az npc megalkotása annó. (talán 1 éve volt, én is elmentem megnézni az allys karakteremmel Bloodhoof-ba.)

1 kérdés az eddigi beszólóknak és az ezután is beszólóknak. Miért van szükség arra, hogy: videóra vegyék a srác kirándulását a HQ-ban, a fegyver elkészítését, a szinkron felmondását, stb. és publikálják? Attól lesz jócselekedet? Vagy attól lesz hír értéke, amiben szerepel a Blizzard, a WoW, ami reklám? Ami esetleg a Blizzardot támadók (akik olyanokat állítanak, hogy: addiktív játékot készítenek, nem foglalkoznak az előfizetőkkel csak a bevétellel) ellen is érv lehet?
Nem állítom, hogy nem szép gesztus, de aki azt állítja, hogy ez nem reklámfogás (marketing) is, az álomvilágban él és ideje felkelni, mert nagyot fog koppanni később.
És ha jól emlékszem Hillsbrad Foothillsben is láttam egy szobrot, ugyanúgy Blizzard alkalmazott emlékére.
 A Sons of the Storm egyik alkotójának, Metzen és Samwise társának emlékműve, aki a WoW kiadása előtt nem sokkal halt meg.
Egyébként nem Ezra az egyetlen, Barrensben is van egy emlékmű, utána lehet járni miért van ott.
"Aki aztmondja, hogy túlzás, az csak irigy féreg.... " Irigyek...mármint mire?
"Menj el hangyát szedni és nyughassál le... Meséld el nekem, hogy, ha egy cég adakozik, jót tesz, megment valamit, akkor az mi a f**om, ha nem marketing?"

Jócselekedet, mert van egyziliárd dollárjuk?
Mert szerinted azzal, hogy egyik NPC egyik neve Ezra, biztos hatalmasat kaszál a cég..

Ne legyél már ekkora fasz -.-

Ez a baj ezzel a játékkal,hogy (tisztelet a kivételnek) de elég sok embernél elferditi a valoság érzetet,minden jo dologban valami ujj marketing fogást lát,holot csak 1 kicsit kellene "emberként" gondolkodni.Ö is ezzel játszott mint sokan mások csak neki ennyit adott az élet,Blizzardtol ez nagyon szép dolog volt és én a helyükben kint is hagynám  az NPC- hogy ha valaki netán arra jár és ránéz akkor eszébe jusson az hogy valaki már nem teheti azt amit ö.Én ugyanezt teszem amikor shatratban járok az Aldor részen,mindig felmegyek oda és megnézem Caylee-t. 
        
                                                                  Nyugodjanak békében
Szerintem is szép gesztus. És nem értem, miért lenne ez marketingfogás? Csupán a nevét használják, és emlékeznek rá. Bármiben lefogadom, hogy egy csomóan nem is tudják, miről van szó. Én nem látok benne túlzást, de asszem inkább nem szólok bele...
De mi ebben a marketingfogás? Ez nem megy a TV-ben, nem Ezra képével hírdetik maguka, még csak nincs is nagy "IN MEMORY OF EZRA COZ WE AR SO AWESOME" felirat, a legtöbb ember azt se tudja hogy mért van ez. A marketingfogáshoz hírverés párosul azt meg nem a Blizzard csinálja, hanem TI. Szal nem látom be miért kell ezt csinálni egy amúgy szép gesztussal...
Itt a wow társadalom egy része ismeri a történetet és ennyi.
Nem marketing

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu