KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2289 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2357 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2359 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2359 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2359 napja

Chio Kibeszélő: Mi lesz veled lag?
Chio - 5526 napja
27
Nagy kihagyás után folytatódik kibeszélő rovatunk egy újabb résszel. Témánk ezúttal nagyonis aktuális,a lagbotrány. Vagyis, szerinted megoldás-e a folyamatos instance és Wintergrasp lag problémára az ingyen migráció, illetve a 3.0.8 beváltja majd a hozzáfűzott lagmentes reményeket?
Közületek is akad biztos olyan, aki a lagmizéria miatt már szervert váltott az ingyen költözés keretein belül és testközelből tapasztalhatta a különbséget. Ezúttal is kíváncsian várjuk a véleményeket.

*Nem beszélünk így errefelé. Kapsz időt lenyugodni.*

Greed

Ezt valamelyik góré "törölte" Smiling
Szegény Sitox Laughing out loud Nem szabad Smiling

Na mindegy. Mi megint anyáztunk egy sort Arathoron.
6tól raideltük Sarthariont 3 addal. majd este 8 fele kb elkezdődött 1 WG... Na ott volt egy korrekt 30 perces szünet mert játszhatatlan volt a game.... Utánna meg is borítottuk, és semmi lagg nem volt.

Igazából amit nem értünk az az, hogy jó rendben nagyon nagy újítás a WG, de addig mi a faxért nem tiltják le amég játszhatatlanná teszi az egész játékot?
Küldenek egy patchet, hogy nincs WG mert szar és javítják és amint kész már indul is..?!

Tehnap nem sikerült CoT Stratholmét végigtankolnom, mert állandóan laggoltam vagy DCztem, ami egy tanknál nem túl szerencsés. Ráadásul a hílerünk is laggolt. Senki más a csapatból. Ezt nem is értem. Mondhatom felment a pumpa rendsen!

Horla; DK tank; Sporeggar
*Nem beszélünk így errefelé. Kapsz időt lenyugodni.*

Greed
Asszonnyal sokszor egy laptopon játszuk a wowot, ami erősen lowend a rendszerkövetelményekhez képest. Lag nem szokott lenni attól.

Az átalakításokkal (raidwide proc buffok, meg ilyesmik) a Blizz elszabadított valami olyat, amire nem számítottak. Ezt súlyosítja az is, hogy nagyon sokan visszatértek a wowba a wotlkval. Egyértelmű, hogy ezt akarta elérni a cég, de nem ruháztak be elég vasat. (Mert senki se tenne olyat előzetesen)

Majd megoldják, okos emberek dolgoznak ott.
#23 | Horasz válasza #16
ott a pont vizoo:) egyebkent ha Red Alert 3 full detailen fut a gepemen 60 fpssel. tehat a hiba nem az en keszulekemben van...

Na azoktol akik ezt konkretba kiprobaltak, szeretnem megkerdezni h mely kepessegeket ne hasznaljak a warrik, shamanok, stb...

konkretumok sokat segitenek.

H
 Alapesetben a Ctrl+R-rel előhozhatod a beépített Blizzardos FPS-mutatót is Eye-wink
Szerintem a költözködés nem előnyös, tehát nem jó megoldás. Az addonos FPS mérők meg(tapasztalatból) kegyetlen hülyeségeket tudnak mutatni. SZerintem a Blizzardnak kéne egy kicsit alakítgatni a servergépek táján vagy az ingame adatkezelésen, ez azt hiszem nem a playerek dolga(retalent stb...)
Szerintem ezt az "anyagi körülmények" dolgot hülyeség volt említeni Laughing out loud márgép kerül annyiba mint: Wow, Bc, Wotlk, GameCard Laughing out loud  De amúgy igazad van
Köszönöm Vizoo értettél.
Te meg Sitox dugd fel magad töltőre... Egyrészt nem biztos, hogy mindenki olyan anyagi körülményekkel rendelkezik, hogy 3-5 fps+ al játszon. De most megnyugtatásodra mondom most veszek egy gépet olan 250.000 Ft ért, csak nehogy aggódj vagy fogolódj este....
Egyébként meg 3 FPSel is f***a húználak DPSben. Nem tudom ki vagy meg, hogy hogy élsz de ilyen baromságba ember nem kötött még bele, hogy kinek menyi az FPSe és kinek milyen gépe van, és egyébként is te ezért minek kapod fel a vizet. Tehát már az hülyeség, hogy erre az idióta hozzászólásra válaszolok... xD

Elküldhetnélek ide meg oda, de fölösleges mert szerintem te már eleget kaptál az élettől szóval jó játékot a hipperszuper csodafantasztikus megadurwa powa 5fps+ os gépeddel... Eye-wink
A probléma megoldására megvan a megoldás. MIért van lagg? Mert sokan vannak az adott insta serveren és a server teljesítménye szétoszlik(mindenki ugyanakkora részt kap), tehát az adott csapat laggját nem a többi raidelő csapat okozza, hanem a jelenlegi buffrendszer.
Kipróbáltuk anno FSre kiposztolt dolgot, miszerint cement shamanok, warriorok letalentolnak az olyan buffjaikról, ami másodpercenként 100+adatot közvetítenek. Ezek a megújúló buffok(critre proc). Ahogy letalentoltak, (lőteb, játszhatatlan lagg) egyből minden megjavult és simán(kicsi lagg volt, de egyáltalán nem vészes) meglehetett ölni a bosst. A megoldás amit jelenleg a Blizzard tervez, az úgy fog kinézni, ha minden igaz, hogy: Insta szerver teljesítményét nem fogják csapatokra korlátozni(25fős és a 10 fős is ugyan akkora részt kap jelenleg), hanem telejsítményt az kap aki ép fightban ban, ezáltal remélik, hogy megjavul a lagg probléma. ( Buffokat is átírják, tehát arról se kell letalentolni)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu