KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2284 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2352 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2354 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2354 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2354 napja

Chio Warlock örömhír
Chio - 5577 napja
8
Ghostcrawler közölte a warlockokkal az örömhírt, ami végre megoldás a Soul Shard problémáikra. Nyilván nem egy lock tapasztalta, hogy partyn vagy raiden belül sok esetben rengeteg Soul Shardot el kell használni, csak hogy néhány tagot meg lehessen summonolni. Eljött számukra a megváltás a summon "meeting stone" formájában.
Nem új képességről lesz szó, csupán a Ritual of Summoning spell fog átalakulni. A rituálé létrehozásához továbbra is két party vagy raidtag lesz szükséges, és töretlenül 1 Soul Shardot fog a varázslat elemészteni. Ám aztán, hogy a kő létrejön, bármelyik két ember a raidben odasummonolhatja a többi raidtársát ugyanúgy, mint azt a Meeting Stone-nál lehetséges.
A "meeting stone"-szerű tárgy 5 percig fog a helyén állni és 5 perc cooldownnal lehet majd újra megvarázsolni.
A változást még a 3.1-es Ulduar patch előtt fogják megvalósítani.
Egyébként meg a summonal eddig max anyi bajom volt, hogy assist rám és egyesével jöttek most van 1 város raid pl bent metroban lebaszok 1 ilyet és 10 emberel 1 summ ideje helyett 5 öt húzunk oda és a 2. 1 ember summ helyett már 10 van ott és a 3. 1 emberke helyett már 20 an idézünk 10 embert stb.... Smiling

De engem a shard probléma sose zavart... Ügyes warlock megoldja Sticking out tongue:)
Egyrészt mit mondjanak szegény Magek a "mozgó vendor" fogalmára... Smiling
Másrészt meg a Shadow Burn szerintem jó spell nem arra van, hogy álló helyzetbe CDre nyomd hanem mikor a többiek meg te is rohansz egyik helyről másikra akkor BUMM ott van 1 2000 vagy 4500 crit...
És nekem ez sose volt probléma én Bossonként eltoltam 10-15 öt jó nem try időszakba...
Én szeretem nagyon.

Trashen úgyis lesz a kövire... Smiling
 Szerintem soha nem a warlock summon volt a probléma a shardok körül. A meeting stone javítások óta meg pláne nem kell annyi shardot használni. A probléma továbbra is az, hogy egy bossfight alatt leégetem az összes shardot, shadowburnnel (amit nem teszek meg, mert ugye akkor elfogy, tehát a shadowburn mint dps spell haszontalan...)


Mindenesetre örülök, hogy egyáltalán valaki foglalkozik a dologgal.
Kíváncsi vagyok, hogy combatban lehet-e a kőnél summonálni, mert az nem lenne vicces, ha raiden valaki meghal, kick, inv más és summ be "erősítésnek", hogy ne legyen wipe. Laughing out loud Vagy csak nekem túl rossz a fantáziám? Laughing out loud
Klassz újítás, idegesítő volt h az 50 shardomból egy rakat a slackerek idézésére ment el.
Bár kezd egy kicsit mozgó vendor érzésem lenni.
#3 | Greed válasza #2
Érdekes elképzelés... Egyrészt lehet akkor summonálni, amikor mindenki (illetve sokan) bent vannak már a játékban. Másrészt, ha 5x is idézi meg a nagy követ, az azt jelenti, hogy 25 percen keresztül folyamatosan _akárhány_ ember megidézhető, nem pedig 5 ember az 5 shardért, mint eddig. Nem egy nagy újítás, de azért nem rossz. Pl egy wipe után trashen "átidézéshez" ideális lesz. Más esetekben úgyis csak 1-2 embert kellett idézgetni.
tuti kevés lesz az 5 perc. régen hogy összejöjjön 5 ember mindig 1 órát vártam. mindenki különböző időben fog jönni, vagyis ugyan úgy 4et el kell sütni:)
Wow, ez okos ötlet.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu