KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1422 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1490 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1492 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1492 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1492 napja

Invi Kibeszélő: Csalódtál a WotLK-ban?
Invi - 4716 napja
40

A kiegészítő megjelenése óta nap mint nap jutnak eszembe olyan kérdések, amelyek az egész community-t érintik és ezáltal nagyon kiváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is. Első kérdésünk a címben szerepel. A vélemények megoszlanak, de te hogy vélekedsz és miért?

Nagyon tetszik, nagyon szép jól illeszkedik a világba ás nagyon tetszik az egész sziget csoda szép néha érdemes meg állni és csak nézelődni, a questek is nagyon jók és mozgalmas az egész fejlődés egyszóval imba. A DK-t egyenesen imádom és reroll lesz arra, mindent tud amit edig irigyeltem más kasztoktól és melee amit nagyon szeretek, ezt nagyon telibe találták a bllizesek, hatalmas grat nekik.

Abszolut siker.
Míg BC-nél néhol majdnem sírva fakadtam (sry de TK és Exodar egy rémálom), addig Northrend hihetetlenül jó lett. Nálam a BC a Warcraft világ földbedöngöléséhez közeledett, mer nagyon sok helyen elszálltak a készítők (szerintem), addig Northrend teljesen passzol a világba és a lore-ba. Amikor először megláttam Yserat Dragonblightban, kb 10percig álltam ott és csak néztem Smiling
Nekem csak az fáj, hogy épp azelőtt lett felhackelve az eredeti accunk nagybátyámmal, mielőtt komolyan belemélyedhettünk volna a BC-be, így nem a fénykorában élvezzük majd ki az ottani contentet. Achievementeknek hála biztos leöljük őket új guildtársakkal, de azért mégis. Nagyon várom viszont, hogy én is Northrendre léphessek.

Az utolsó bekezdésre:
Alt pont múlthét kedden dingelte a 70et, úgy mentem ki, hogy megvolt a repus kék 70es pvparmor (az is mindegyik másik talenthoz tartozó darab - sámán), és pont elég nehéz volt. Smiling Kellett futkosni keményen. Főleg amikor nekemugrott a semmiből Borean Tundrán valami nagy dög elit magnataur és még nem volt meg a quest amivel össze lehet őket aszalni hogy sima mobok legyenek. Smiling De a questek szerintem nagyon jók lettek, igaz sokat kell gyilkolászni, de nem azon van a hangsúly, vagy azért kell gyilkolni hogy valamit kapj amit majd máshol kell használni. A járműves questek meg egyszerűen oda... Szal értitek Laughing out loud

 Én ma jártam Utgarde-ban; Heavy Clefthoof szett, és nagyrészt outlandi kékek voltak a tankcuccaim. Végigmentünk, de az ikerbossoknál haltunk vagy 4-szer, és Ingvar is megszívatott 3-szor a 2. fázisban...
Nem tudom, mi bajotok BC-vel, néhány kivételtől eltekintve igenis jóra sikerült. Mondjuk, tény, a kedvenc raidinstám Hyjal és Karazhan volt Smiling (ami ugye a classic területén van), Tempest keep-et pedig nemigen szerettem. De például Shattrah tetszetős, Dark Portal nagyon szép, Nagrand, Shadowmoon Valley igenis hangulatos.

Ami Wotlk-et illeti: tájak gyönyörűek, zene megabrutál, imááádom, hogy klasszikus zenéket használnak. Tegnap annyira magával ragadott a hegedű a hajón, hogy majdnem elfelejtettem kiszállni Smiling

Questek változatosak, mondjuk sokkal többet mászkálósak, mint BC-ben. BC-ben az ember belépett egy adott városba, volt egyből kb. 6-8 Questje. Itt meg 1-2 van, és ha az kész, onnan kezd el szerteágazni a mutatvány. Érzésem szerint több quest-adó hely is van BC-hez képest. Pl. HFP-n anno volt kb. 6 quest-adó hely. Howling Fjord-on meg legalább 10 van.

Némely helyen picit könnyűnek érzem. Arra gondolok, hogy volt szerencsém full T2-es setben átmenni a Dark Portal-on, és bizony helyenként kellett eccer-eccer menekülni (Zeth Gor pl.) . Wotlk-ba is 5/8 T6-ban jöttem át (SWP-s itemek hiányoztak csak), és 5-ösével irtom a 70-72-es kalózokat (Ice barrier, mounttal összeszed, frost nova, blizzard, loot) Utgarde Keep-ben, Nexusban szintén szinte végig AOE. Persze, lehet, sima zöldekben-kékekben ez nem menne ennyire fényesen, de akkor is egy PICIT lehetne nehezebb.
lol bírom ezt a "ronda Hordázást". Tipikus allis szöveg. Laughing out loud Amúgy minden relatív. Szerintem ork férfi szemmel egy nelf nő bűnranda lehet. Smiling

#26 Wolfy - Nos a trollok is lehetnének kicsit 'egyformábbak', de azért a draenei különbség vezet szvsz. Persze, a női karaktereknek mindig fontos szépnek és dögösnek lennie, mivel a játékosok 99,99%-a hím. Nem is tudom, hogy a törpe nőknek miért nem adtak valami belf féle modelt...

Amúgy meg addig nem lehet macho a játékban, amíg nem csinálnak sokat mutató armort a férfi karaktereknek is. (Persze, arra várhatok... :(  Laughing out loud )

#29 Invi - Jó, ez olyan költői kérdés volt. Smiling
OFF
A hordát azért szeretem, mert nem hétköznapi(kivétel Dránej meg NE)
On
Nincs meg Wotlk!Laughing out loud
Picit off, de a hordánál nem bűnronda mindenki, hanem valahogy állatiasabb, és szerintem az úgy sokkal jobban megy a fantasy környezetbe mint a buta arcú humanek (tényleg buta az arcuk, komolyan), kis gnómok... Törpék alap, human is jó lenne ha valami normális arcberenedezést csinálnának neki. Nightelf oké az top. Smiling Drainei meg tényleg kb allis tauren, csak hogy nekik is legyen egy faj, amitől nem lehet semmit látni a szűkebb instákban. Sticking out tongue
Picit on, azért jó, hogy a lichkingben kicsit "casualosabbak" a raidek, bár még nem voltam, dolgozom, nem érek rá egész nap játszani, se hajnal 3ig raidelni. Viszont a bossfightok sima instákban iszonyú jók, igaz még csak az első három volt meg (uk nexux ajzolnerub), de végre nem az "állunk-egyhelyben-és-lövünk". Ezeket nagyon jól eltalálták szerintem!
Azért itt is szükség van némi gearlődésre, T6 nem elég a T7 instákhoz, sőt még az SWP cuccok helyett is lehet jobb kékeket találni.
Bár valószínűleg be lehet tolni a T7-kontentet lvl80 kék, heroic epic és badge itemek nélkül, ez nem fog menni mindenkinek. Ezért HC-k, a HC-k, az emberek többségének szüksége lesz azokra upgrade-ekre heroic Naxx előtt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu