KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1770 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1838 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1840 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1840 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1840 napja

Invi Realm first! Vagy mégsem?!
Invi - 5064 napja
7

Nem volt bugmentes a Wrath of the Lich King startja. Igaz, hogy már kezd normalizálódni a helyzet, de még mindig derülnek ki olyan hibák, amik létezéséről eddig nem is tudtunk.

Az Achievement rendszert lehet szeretni, utálni vagy éppen nem foglalkozni vele (ugye Eu?!), de abban egyet kell értenünk, hogy egy viszonylag egyszerűen létrehozható, bonyolult programozást nem igénylő fícsörről van szó, amelyről nem gondolnánk, hogy bugos lehet. De most úgy tűnik, hogy mégis és sajnos igen fájó ponton (persze csak egyesek számára).

A probléma egészen konkrétan a realm first címekkel akadt, hiszen bizonyos szervereken ma azok a játékosok akik a realm first professionök vagy éppen, kaszt faj, lvl80 achikat megkaparintották ma levelet kaphattak a Blizzardtól, hogy bizonyos realmeken néhány achivementet több ember is megkapott. A hibát elhárították, a tévesen kiosztott achivementeket visszavonták, bocsánatunkat kérték. Tehát minden rendben.

Forrás: WoW Insider

#7 | Kyrn válasza #6
Semmit. E-peen meter Smiling
érdekeseket mondtok. Nagyon. De most tényleg. Amúgy annak pedig esélye sincs aki most jutott a játékhoz(pl én) és kezdő karakterével megy. Őt akár le is törheti a dolog, hogy esélytelen számára a jó helyezés(ez már nem én vagyok) és otthagyja a játékot. Egyébként mit lehet kezdeni az Achievement pontokkal??
Szerintem úgy ahogy van, az egész rendszer hülyeség. Nem a játékos érdemeit mutatja, hanem a karakterét, az meg véleményem szerint semmit sem ér. Nekem az előző main karakteremnek 3000 pontja volt 70-en, az új mainemnek meg kb. 300. Komolyan elvárják, hogy majd az új karakterrel is kivigyek mindent exaltedre? Megcsináljak több ezer questet? És mi van azokkal, akik több karakteren játszanak, és mindegyik karakterrel mást csinálnak, sosem lesznek "versenyképesek" (mert ugye ladder-ről is lehetett hallani)

Szóval, szerintem a jelenlegi rendszer nem igazán jó semmire.
Na ja...

Erről egy guildtársam tudna mesélni, aki a szerveren elsőkként 450-re felhúzta az engi-t, aztán amikor nem pukkant az öcsívment gondolta valaki gyorsabb volt. Két napra rá más felhúzta 450-re neki meglett az öcsi, halom gz, stb.
Az öcsívment világosan fogalmaz, legyél első, aki 450-et eléri, ő ezt meg is tette, de a gnóm +15 bónusz miatt nem kapta meg.

Amikor GM-mel beszélt erről, akkor ilyen válaszokat kapott:
-nem elég felhúzni 450-re, hanem ki kell maxolni
-az, amit ő 450-nek lát, az nem is annyi, mert neki +15 van rá
Sőt nem is foglalkoztak igazán vele, hanem köszönés nélkül leléptek.

Azt is hozzátenném, hogy 450-ről  465-re bőven felhúzta volna két nap alatt, ha tudja ő az első, még azon az áron is, hogy ezt sárgákkal/zöldekkel kellett volna tennie.
Üdv!
Az én véleményem szerint,ez az egész realm first dolog hülyeség. Mégpedig azért,mert a játékosokat arra ösztönzi,hogy a lehetö legtöbbet játszanak, a leggyorsabban nöjjenek és hasonlók. Felfokozódott a BC óta a tempó,régen kényelmesen lehetett kalandozgatni,nem hajtott a tatár,voltak jó RPs események, instancozgatni is ráért az ember.  Mostmeg egyszerüen muszáj minél elöbb elérni a végsö szintet, vagy rommá kempelnek taknyos kölykök akik pár szinttel nagyobbak,mert ez az egyetlen sanszuk,mert egy az egyben bénák azonos lehetöségekkel. Cimeket osztani azért hogy elsö legyél valamiben,egyértelmüen azzal jár hogy az ügyesebbek kipucolják az instancokat pikpakk,utánna pislognak,mert nincs mit csinálni. Elsök ugyis csak a top klánok,és a fanatikusok lesznek,nagyobb az a réteg,aki ügyes,de nem ö lesz az elsö,és utánna nem tud magával mit kezdeni,szerintem ezt a réteget kellene foglalkoztatni valahogy. Ugyanakkor emlitik,hogy nem birja a tempót a Blizz,és valószinü nem lesz minden évben kiegészitö..Részemröl azt mondom a BC elött is lehuztunk 2 évet 60ason nyugiban,jobban megérné 2 évente kiegészitö,és mindenre jutna idö rendesen. A jelenlegi állapot valami rovására megy. Az a réteg aki megunná közben,az jelenleg sem értékeli a játék imázsát,sem pedig nem tiszteli a többi játékost..Szerintem nem lenne kár értük.
 Ettől még pl. a Simple Re-Quest (csinálj meg 5 napon át egy dailyt) bugos... Ha két egymást követő napon úgy teljesítesz napi questet, hogy 24 óránál több idő telt el köztük, akkor lenullázódik a számláló. (legalább háromszor jártam így eddig...)
ciki :\

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu