KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1468 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1536 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1538 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1538 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1538 napja

lilwolfy Fizetni a WoW-ért? Normális vagy?
lilwolfy - 4763 napja
41
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?

Többek közt ezt fejtette ki MTV Multiplayer magazinnak adott interjúban.
Morhaime: At 15 bucks a month, there really isn’t a better value you can get in entertainment. If you look at other choices that you can make — like going to a movie with a date — you’ve already over your 15 dollars for two hours. I think that players really see that in terms of value for their entertainment, that this the best value that they can find right now.  ...”

Rövid, összecsapott szabad versként a fordítás:
Havi 15 dollárért nem hiszem, hogy sokkal értékesebb szórakozást találnál, ha figyelembe veszed egyéb lehetőségeidet. Gondolj csak bele, elmész randizni, meg moziba. Már többet költöttél, két óra alatt, mint 15 dolcsi. Azt hiszem, a játékosok értik, hogy ár / érték arányban ez a lehető legjobb szórakozás jelenleg.

Ezután a kiragadott, bulvár bevezetés után, azoknak aki még nem dühödten kommentelnek, összefoglalom a cikk további érdekességeit.  Eye-wink
  • Bizonyára lesz még kiegészítő a WoW-hoz. Hogy mi, és mikor, arról korai lenne nyilatkozni.
  • Addig gyártják a kiegészítőket, amig lesz megfelelő számú előfizető.
  • Korábbi híresztelésekkel szemben nem valószínű, hogy évenként megjelenhetnének a kiegek. Egyszerűen képtelenek tartani a tempót. A minőség rovására menne.
  • A Blizzard semelyik játékán sem akarja alkalmazni az évenként kiadott kiegészítő üzleti modelljét (lásd Activision)
  •  NEM tervezik, hogy változna a havidíj. Amerikába a nyitás óta ennyi, és előreláthatólag marad is.
  • A Blizzard nem aggódik igazán a szoftverei másolásvédelmén. Úgy gondolják, hogy az igazán nagy értéket a multiplayer adja (pl Battlenet), és ezért erősen támogatják a játékok digitális letölthetőséget.

És végül kisszines:
  • Elterjedt a pánik, hogy az Activision, a Blizzard üzleti modelljén felbuzdulva havi díjassá teszi a Guitar Herot. Ezt se cáfolni, se igazolni nem hajlandó.
#40 | Frosty válasza #38
Nem saccolok neked hosszú életet... Sticking out tongue
12 óra közösségi élet,12 óra WOW.Az alvásról meg leszoktam a WOW kedvéért.
Laughing out loud
Addig nem baj, amíg értelmesen társalgunk. Smiling
Ha megveszed a DVD-t, az persze más, én bűnözni szoktam, azért is emeltem ki, hogy akkor megyek moziba, ha fizetni akarok a készítőknek. Mellesleg általában én is jobban szeretem otthon megnézni a filmet, de néhány kimondottan a látványra építő darabnál kell a nagy vászon meg a dolby hang.
Szórakozni, ki az emberek közé? Laughing out loud Ilyet egy jó wowos nem csinál! (persze csak vicceltem).


Szerk: Yay, Max Payne pénteken a Momparkban, feliratosan!
Először is házas ember vok de attól még járok moziba.A filmeket eredetiben veszem meg,mert türelmes ember vok és megvárom a DVD kiadást.Tehát a szórakozásunkból profitál a készítő is.És 7 év párkapcsolat után ugyanúgy szeretek a párommal eljárni szórakozni mint az elején.

Egyébként meg durván eltértünk a topic eredeti témájától. Laughing out loud
Nem rágódtam, értettem, amit írsz. Csak próbáltam kiemelni, hogy ez nem mindig arról szól, hogy úristen, kell valami programot szervezni, irány a mozi, hanem néha csak arról, hogy érdekel egy film. Ritkán járok moziba, mert nagy általánosságban úgy gondolom, nem kell mozi egy-egy filmhez, de néhányat csak moziban lehet normálisan élvezni, néhánynál meg szeretném, ha az alkotók is pénzt kapnának az én szórakozásomból, ezért kifizetem a jegyet.
Ezt nyilván én egy hosszabb stabil kapcsolatból másképp látom, tehát a mozi mint program nálam nem játszik (illetve nem úgy, ahogy egy friss kapcsolatban), de én is voltam fiatal, meg töltöttem el egy rakat időt a moziban, mert akkor meg csak az volt (bahh, rossz szériában volt ez, moziban láttam a Támad a Mars-ot, meg a Daylight-ot, mind a kettő vacak Smiling ). Smiling
Erre idézném neked Szaladint aki bölcsen megálapította,hogy "Inkább veszek az egyik áruházban chipset (mert abból ebben a városban, ahol lakom, van négy is...), kóla helyett egy jó sört, aztán megnézem itthon a filmet. Ahogy mondta valaki, jobban össze is lehet bújni, meg is állíthatod... ja és még felöltözni sem kell.".Tehát ha érdekel egy film nem muszáj moziban megnézni, mert otthon meghitteben is lehet.A mozi szerintem csak akkor szükséges, ha mondjuk kikapcsolódni akarsz a pároddal.Ja és a "nőd" kifejezést jó értelemben használtam nem kell rajta rágódni.
Hm, és ha nem "elviszed a nődet", hanem elmentek együtt? Mert érdekel a film? Smiling
Mellesleg aki nagyon kapálózik, hogy egyedi legyen, az csak nevetséges lesz. ^^
Szerintem elég gáz ha a nődet elviszed moziba, megnézitek a filmet,meghívod egy kólára meg egy popcornra,és viszed haza.Ha már egy ilyen kiruccanást csinál az ember vigyen bele egy kicsivel több kreativitást.És akkor hidjétek el hogy nem ússzátok meg 10000 alatt.De viszont az ilyen tevékenység és a WOW-ozás nem tehetőegy lapra.A lényeg mint a WOW-ban is legyél egyedi, de a mai világban az egyediség nem olcsó mulatság.Ebből következik ,hogy egy olyan játék mint a WOW, ami a maga nemében szinte már egyedi,megéri azt a havi 15 dollárt,mert ennyiért már sehol sem kapsz egyediséget. Laughing out loud
 Az EU support legendásan gyengébb a US-nél.
11 millió előfizetővel számolva ugyebár 165 millió USD bevétele van a Blizzardnak csak a WoW előfizetésekből,  nem számolva az eladott kliensek árával. Valahol volt már szó róla, hogy a WoW első megjelenésétől számított eddigi teljes fenntartási költsége néhányszázmillió USD körül van. Azaz néhány hónap előfizetési díjából jut elég pénz évekig üzemeltetni a játékot és finanszírozni a fejlesztést. A többi nyereség. Maga a support szinvonala szerintem sokkal inkább a "sok előfizető = generalizált, arctalan segítségnyújtás" problémával kűzd, mint minden tömeges ügyfélkörre szakosodott cég (pl. telefontársaságok, bankok, netszolgáltatók, stb.).

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu