KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Northrend
hihihi
Frostmaster - 29 napja
topik Northrend
hihihi
Frostmaster - 29 napja
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1146 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1213 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1215 napja

newsbot Night Opening FRISSS hivatalos sajtóközlemény
newsbot - 4447 napja
4

Ma 22 órai kezdettel megrendezésre kerül World of Warcraft MMORPG várva-várt második kiegészítőjének, a Wrath of the Lich King-nek Magyarországi éjszakai premierje!

A rendezvény helyszíne:
Media Markt WestEnd
WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, quest, meglepetések és fellépők várják a látogatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán és ráadásként az első száz vásárló egy Wrath of the Lich King cinematic DVD-t kap ajándékba. Minden vásárló aki Wrath of the Lich King terméket vásárol a helyszínen, posztert kap ajándékba!

A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális bandája, a „Rock & Rule”, illetve Aranyosi Péter a Showder Klub-ból ismert „stand-up komédiás”, tehát érdemes pontosan a kezdésre – 22 órára a helyszínre érkezni.

Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye! A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a címen, illetve a helyszínen 23 óráig a CD Projekt pultnál lehet.

Ezúton is örömmel értesítjük a jelentkezetteket és még jelentkezni vágyókat, hogy a színvonalas jelentkezések száma elegendőnek bizonyul ahhoz hogy a fődíj most már biztosan:
egy igazi Frostmourne replika lesz!


A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri választja ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a gamer sajtó képviselőiből, a CD Projekt munkatársaiból és egy jelmeztervező-stylistból áll.

Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, akkor itt a helyed! És ne aggódj, lesz elég nyitott kassza ahhoz, hogy biztosított legyen a gyors kiszolgálás, és a nyitást követően mihamarabb hozzájuthass a játékhoz (normál és gyűjtői kiadáshoz egyaránt).

Hiányos a Blizzardos játékgyűjteményed?
Az Éjféli Nyitáson hihetetlen áron pótolhatod a hiányt. A CD Projekt Magyarország jóvoltából a kiegészítő megjelenésének napján, november 13.-án 00:01-től a nap végéig a Media Markt WestEndben minden Blizzard termékre 20% kedvezmény jár* (kivéve a Wrath of the Lich Kingre). Az akcióban résztvevő termékek a következők: Diablo II Gold, Warcraft III Gold, Startcraft Gold, World of Warcraft alapjáték, Burning Crusade, Gamecard és Battlechest.

* amíg a készlet tart

Night Opening élménybeszámoló.
Westend, 22.00
Kis csapatunk utolsó tagja is megérkezett, a tömeget követve megtaláljuk a színpadot. A létszám kicsit sokkol, főleg a hordás túlerő, gyors fejszámolás után világossá válik, hogy reggel 6 előtt nem kerülünk sorra. Már nem természetes a mosolyunk.

Westend, 22.15
Aranyosi Péter próbálkozik a szokásos minőséget hozni, sajnos nem sok köze van a témához, cigiszünet mellett döntünk. Megcsodálunk közben pár jelmezt, fuldoklunk a röhögéstől.

Westend, 22.20
Az MM raidet feladva taktikai megbeszélésbe kezdünk, telefonos segítséggel új instát választunk.

Titkos helyszín, 23.00
Megtaláljuk az insta bejáratát, full nuke mellett döntünk. Az egy perces boss fight után lootoljuk a megérdemelt dobozokat. Szánakozva és kárörömmel gondolunk társainkra, akikre több órás sorbanállás vár.

Otthon, 00.34
Megérkezem Northrendre.

Az este tanulsága: int > stami.
Ti hogy éreztétek magatokat? Eye-wink
Én megyek 22:00 -re mert azt hallottam Aranyosival kezdődik a műsor
Yes Aranyosi nagy forma tuti megnézem Sticking out tongue:D
Most kell venni occson gamecardot Laughing out loud
Mar aki nem bankkartyaval nyomja... Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu