KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1423 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1491 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1493 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1493 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1493 napja

Chio Kié lesz a Frostmourne?
Chio - 4732 napja
14

Sikeresen megérkezett hazánkba a Night-opening rendezvény alatt átadásra kerülő Frostmourne rúnakard. A 120 centiméter hosszúságú és 7 kilogramm tömegű kardot, majd a jelmezverseny, zsűri által legjobbnak ítéltje veheti kezébe, teheti soulbounddá és érezheti át a kard mágikus erejét. Ha úgy gondolod, hogy Arthas után Te vagy a kard jogos viselője és van némi kreativitásod, ne habozz tovább, hanem jelentkezz a versenyre, amíg nem késő!

„Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat. Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket."

 A rendezők biztosítottak róla minket, hogy a lehető legtöbb pénztárost fogják berendelni a MM-ba, hogy ne kelljen még hajnali 6kor is a pénztárak előtt kacskaringózó sorokat látnunk majd és mindenki fegyelmezetten és gyorsan hazatérhessen majd telepítgetni. Smiling


És akkor most halljátok hivatalos közérdekű információinkat:

 „Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat. Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket.”

Így hangzik a figyelmeztetés mindazoknak, akik a Frostmourne, a valaha létezett leghatalmasabb rúnakard hatalmát kutatják. A CD Projekt jóvoltából, a 120 centiméteres rúnázott acélpengét, komoly biztonsági intézkedések mellett, sikerült hazánkba szállítani. A fegyver és a benne lakozó gonosz, a rendezvény napjáig, egy mágikusan megerősített széfben nyugszik, ahonnan november 12.-én elszabadul, hogy új hordozóra találjon.

Még van idő, jelentkezz az jelmezversenyre, és talán Frostmourne téged választ. A jelentkezés határideje: november 10., 12:00.


A Night Opening helyszíne és időpontja:
2008. november 12., 22 óra
Media Markt WestEnd WestEnd City Center (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől)

A kiegészítő értékesítése pontosan éjfélkor kezdődik, de 22 órától számtalan verseny, izgalmas játék, meglepetések és fellépők várják a látogatatókat, valamint rengeteg, a CD Projekt által felajánlott nyeremény talál gazdára az est folyamán, tehát érdemes korán érkezni. A rendezvény során fellép a CD Projekt virtuális csapata, a „Rock & Rule”, illetve egy, a Showder Klub-ból ismert stand-up komédiás is tiszteletét teszi.
Az est folyamán emellett megrendezésre kerül Magyarország első Warcraft jelmezversenye. A jelmezversenyre nevező, és jelmezben érkező összes játékos ajándékot kap! A jelmezversenyre - egy előzetes regisztráció során - a kosztümről készült fényképpel és a személyes adatok (név, e-mailcím, telefonszám, jelmezen megjelenített karakter) megadásával lehet jelentkezni a gergely.csordas@cdprojekt.hu címen , legkésőbb 2008. november 10-én délig. A kosztümverseny fődíja egy igazi Frostmourne replika! http://epicweapons.com/products/frostmourne/ A kosztümverseny győztesét egy szakmai zsűri válassza ki, amely a magyar Warcraft fanoldalak készítőiből, a CD Projekt munkatársaiból, és egy jelmeztervező-stylistból áll. Ha szeretnél hozzájutni az elsők között a World of Warcraft legújabb kiegészítőjéhez, és szívonalas programokkal, játékosok között ráhangolódni a Lich King világára, akkor itt a helyed!
A további programokkal kapcsolatos híreket az eseményig folyamatosan a hivatalos magyar World of Warcraft fansite-on - a http://worldofwarcraft.hu/nightopening címen - illetve a www.cdprojekt.hu weboldalán hozzuk nyilvánosságra.

wow_c_534161
Ez aztán a díj! A probléma csak az,hogy ezt be kellett volna harangozni idöben,és nem 2 héttel a Wotlk elött,hogy lesz jelmezverseny. Egy tényleg komoly jelmez elkészitése több idöt igényel..ha lesz hasonló a jövöben,kéretik jó hangosan kongatni azt a harangot,jóval az esemény elött..!
#12 | Invi válasza #9

 Én már tudom, de nem mondom el. Amúgy még egyes tagok sem tudják magukról. Laughing out loud

Ilyen marhaságot méghogy önvédelemre. Laughing out loud Ez egy egyszerű gyönyörűen kidolgozott díszkard gyűjtőknek vagy fanatikusoknak. Önvédelemre már csak azért is teljesen alkalmatlan mert abszolút életlen, amúgy meg 7 kiló a súlya amivel azért nem könnyű hadonászni...
Maradjunk annyiban, hogy ez inkább csak egy díszkard, ami jól mutat a falon. Ha valakit meglátnak egy ilyen karddal az utcán, az igen gyorsan megjárhatja. Jobbik esetben nagy bírságot kap az illető, rosszabik esetben pedig erőszakkal veszik el tőle, hisz igen sokat ér egy ilyen részletesen kidolgozott, véset acélpenge. Lehet mondani, hogy megvéded vele magad, de nem hinném hogy bárki használni tudna/merne egy ilyen fegyvert. Igen komoly kardnak tűnik, biztosan könnyen fel lehet vele bárkit nyársalni, de nem hinném hogy ilyen célokból készült.
Kiváncsi lennék, hogy kik lesznek a zsűri tagok...wow.hu-ról...nem lehet +tudni?
Figyelj töllem a boxert elvették és megbüntettek 30ezer forintra....
most szerinted tölled nem vennék el a kardot ha ezzel mennél suliba? O.o?
Sajnos sztem azé lesz akinek van pénze:S..én házilag készítem a saját jelmezem minden féle tapasztalat , anyagiak nélkül.És biztos vok benne h lesznek nagyon profin el készített maskarák amiket el készíteni sem két fillér ..Sad
Hm... ez nem kard, hanem egy másfeles, de inkább kétkezes pallos és igy hüvelye sincs alapból

De brutál. O.O

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu