KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Northrend
hihihi
Frostmaster - 29 napja
topik Northrend
hihihi
Frostmaster - 29 napja
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1146 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1213 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1215 napja

Invi WotLK CE: Szűkös a készlet
Invi - 4496 napja
0
Arról már írtunk, hogy a két legnagyobb amerikai online boltban pillanatok alatt elfogytak az előrendelhető WotLK: Collector's Edition-ök, és úgy tűnik itthon is hasonló lesz a helyzet...
Aki nálunk rendel elő MÉG biztosan megkapja. A többiek?! Hát ez kérdéses...
Azt bizonyára mindenki tudja, hogy a Wrath of the Lich King Collector's Edition változat ismét korlátozott példányszámban kerül a boltok polcaira, sőt a Blizzard dönt az árak mellett többek között arról is, hogy melyik ország hány darab CE-t értékesíthet.
Arról nincsenek pontos infóink, hogy a hazánkba érkező szűkös készletből melyik üzlet mennyit kap, de az biztos, hogy az általunk értékesítendő darabok is vészesen fogynak
Jó hír, hogy aki nálunk, a felújított WotLK CE oldalon az AKCIÓS feltételek mellett rendel még biztosan megkapja a hőn áhított CE-t, legalábbis amíg az ott elhelyezett számláló el nem éri a 0-t.

Szorosan a hírhez kapcsolódik, hogy akik eddig adták le CE rendeléseiket előreutalással, természetesen azokra visszamenőleg is érvényes az akció.

Valaki valahol azt kezdte pedzegetni, hogy bizonyos multi-boltok a pletykák szerint állítólag olcsóbban fogják értékesíteni a LK-t. Ezt az infót hivatalos források alapján cáfolhatom, ugyanis itthon FIX fogyasztói árasak a Blizzard termékei, amelyektől eltérni nem igazán lehet.


Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu