KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2404 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2472 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2474 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2474 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2474 napja

mitmivan Ambitiøn @ Ragnaros
mitmivan - 3100 napja
0

Altalanos

 Sziasztok!Smiling

Klánunk nem rég alakult számtalan ex hc raider és high exp(2,2k+os PvP-s)-t is a köreinkben tudunk. A társaság nagyon jó és segítőkész. Honlappal, facebook csoporttal és TS3-ommal is rendelkezünk már. Egy ideje raidelünk de komolyabbra most kezdd fordulni a dolog beleakarunk vágni a HC-ba és a Norm heti clearnek. Vannak új játékosaink is ezért ha kezdő vagy akkor is szívesen látunk a hetente 2x raidelő Casual raidünkbe megkötés ebben az esetben nincs.

Aki szeretne a main raid tagja lenni:

Jelenlegi mottónk: A main csapatba kerülés egy kiváltság. Nincs tolerancia a main csapatban. Ez nem egy BOOST szolgáltatás hanem egy formálodó remek hangulatú klán ahol együtt dolgozunk izzadunk és mindenki belerakja a részét a fightokba. Flaskért, kajáért, dmbmért, etc. nem fogunk senkinek könyörögni req és kész. Smiling. Bekerülési req: Timeod legyen tehát legyen meg a kellő exp valamint a 700 körüli ilvl-t preferálnánk, de ne félj kapcsolatba lépni ingame Geadhoof-al, Rehlar-al, adott esetben velem Gorzza#2116. 

Ami nem kell: Hunter/Resto druid. Heal pozicióba beugrós helyek vannak, de ha atom vagy nyílván jók az esélyeid Smiling. Ez igaz a tank spotra is.

DPS: Jöhet még bőven, a gearednek megfelelő dps az elvárt nincsen egy meghatározott mennyiséghez kötve.

A guild szabályzatról bővebben további infóért lépj kapcsolatba valakivel. (Ragerek, komolytalan(!) casualok azért kíméljenek pls)
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu