KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1715 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1783 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1785 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1785 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1785 napja

Invi Újabb infók a Mobil WoW-ról
Invi - 5084 napja
3
Annak idején már volt róla szó, hogy elindult a Blizzardon belül egy direkt a mobil platformmal foglalkozó fejlesztő csapat, ami játék vagy játékokkal kapcsolatos tartalmak mobilra ültetésével foglalkozik. A mai napig nem is volt újabb infó a WoW mobil verziójáról (amelyben a pletykák szerint AH, Trade Professionök és Chat lesz), de most újabb pletykák láttak napvilágot.


 A Blizzplanet kezdte el újból boncolgatni a témát és véleményük szerint egy Blizzard által készített mobil fejlesztés célplatformja egyelőre csak a napokban hazánkban is megjelent iPhone vagy a még nem debütált Google által propagált Android lehet, mivel tudásukban ezek a rendszerek lehetnek majd képesek kiszolgálni a Blizzard igényeit (iPhone-ra most is van az App Store-ból ingyenes letölthető Armory app és egy Server Status checker, ami sajnos csak az USA-ban működik). A cikk tovább részében a készítők kitérnek rá, hogy a Blizz új álláshirdetéseket adott fel webfejlesztők számára, akik bár lehet, hogy egy új armory-t vagy éppen az új Battle.Net-t fogják fejleszteni, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a napjainkban divatos mobile appok nagy része is web alapú, pont úgy, mint az imént említett tipikusan webfüggő két készülék.Ha pedig ennyi még nem lett volna elég a pletyiből, akkor Blizzplanet munkatársai még megemlítették azt is, hogy a Vollee nevű cég, amely játékok mobilra streamelésével is foglalkozik és többek között az ő nevükhoz köthető a Second Life mobil kliense is nem rég közös projektbe fogott a Blizzarddal. Kíváncsian és a szükséges kütyükkel felfegyverkezve várjuk a fejleményeket.
wow_c_535285
wow_c_534167
Én  nem várok sokat egy mobiljátéktól Sad ,de hátha jó lesz Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu