KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 511 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 579 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 581 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 581 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 581 napja

Invi Howling Fjord
Invi - 3881 napja
13
Howling Fjord Northrend kontinensének délkeleti részén fekszik. Domborzatilag egy igencsak tagolt terület, amelyen a magas felföldek éppen úgy megtalálhatóak, mint a hatalmas szurdokok, amelyeken keresztül tengeri útvonalon is elérhető a terület.A Szövetség képviselőinek ide érkezését szemkápráztató, áll leejtős mini movie mutatja be, amelyben szűk fjordokon keresztül hajójuk végül eléri a terület legnagyobb szövetséges települését, a Daggercap Bay-ben fekvő Valgrade-t. A város arról is híres, hogy a scourge elleni háborúban ezen a helyen tette meg első lépéseit Arthas Northrenden, hogy megtalálj a híres rúna kardot a Frostmourne-t.

Az Arthassal érkező 5000 felfedező alapította Valgrade lett a szövetség legfontosabb előre tolt bázisa a fagyos kontinensen, ahol a várost nem csak a frost wolfok, az Iron Dwarfok, de a jégtrollok és egyéb sarki teremtmények mellett még a terület legkomolyabb veszélye is fenyegeti, amely nem más mint a Vrykul nép. Eme szakadékokkal tarkított terület őshonos lakói a Vrykulok, akik egyfajta óriások, amelyek komoly köteléket alakítottak ki a területen élő sárkányokkal is, amely szövetség eredménye képen mind a szövetség, mind a horda hadait Vrykul és sárkányok tizedelik. A Vrykul seregek helyi erődítménye a Wrath of the Lich King egyik első instance is, maga Utgrade Keep, amelynek falai között sötét titkok rejlenek.
 


A Howling Fjord és a másik kezdő zóna, azaz Borean Tundra közötti közlekedést a Tuskar nép bonyolítja le óriás teknősök segítségével. A terület nevét (Ordító Fjord) a tengerekről érkező állandó szélről kapta, amely a hatalmas kanyonokon keresztülzúgva éri el a sötét erdőségeket és így egy állandóan hallható ordító hangot kelt, amely olyan az itt élők szerint, mintha valamely hegyi állat őrül üvöltését hallanánk nap, mint nap. A hatalmas szintkülönbségeket a játékosok óriási sárkányokat mintázó liftek segítségével hidalhatják át, lévén Northrenden LVL78-ig tíltott a repülő mountok alkalmazása.

Howling Fjord Northrend egyetlen olyan területe, amelyről bizton kijelenthetjük, hogy az összes kisebb, nagyobb összecsapás ellenére stabilan a Szövetség irányítása alatt áll, így e területet leginkább az emberek és a törpök népesítik be, de találunk még itt Tuskarokat, Furblogokat, Jég Trollokat, Drakkarikat, Draeneieket, Fél-Elfeket, Forsakeneket, Scourge hordákat, Vrykulokat és Tuskarokat is.

A zóna legfőbb hordás települése Vengeance Landing, amelyet a Forsaken erők emeltek és itt ismerkedhetünk meg először az újfajta Forsaken építészettel is. További fontos hordás település New Agamand, amelyet a híres Tirisfal Gladesbeli családról neveztek el és itt fejlesztik éppen Lady Sylvanas legújabb kísérletét, egy új lényt, amely képes lehet legyőzni a Lich King seregeit.
Ha már az itt élő fajokat és településeket említettük, akkor nem mehetünk el a törpök mellett sem szó nélkül, hiszen mint azt már oly sok helyen megszokhattuk, hogy ahol régészeti leletek vannak, ott a törpék is megvetik lábukat, hátha eredetük egy újabb részére bukkannak. Nincs ez máshogy a régészeti értékekkel bíró Howling Fjordban sem, ahol az Explorer’s League is felállított egy előre tolt állomást a feltárni érdemes kincsek mellé. 
 Szerepel ott is.
#11 | Invi válasza #8
 Hmm? Elvileg hírek között a főlapon is szerepelnie kell, később majd elérhető, visszakereshető lesz más módon is.
#10 | patito válasza #9
Ez azt jelenti, hogy nem én vagyok a vak, akkor?

Megnyugodtam. Laughing out loud
 Majd lesz Eye-wink
Én nagyon béna vagyok, de ezt a cikket csak a friss tartalom menüből tudom elérni. Hol találom ennek a linkjét a főoldalon?

(Nem a fekete, hanem az okker sablont használom.)
#7 | Invi válasza #6
Tuskar. Ők tulajdonképpen egy új frakció is.
Ezek a nagyfogú rozmáremberek már most a kedvenceim, mi a nevük ?
Naggyon jó! Klasz kis rovat, várom már a másodikat nagyon. Smiling
Jónak találom ezt a rovatot, mivel aki nem játszott a WoW elődeivel kisebb betekintést nyerhet a különböző területek "jelentőségéről". (mint Pl. Én Smiling )
Asszem kicsit áttérek megin War3-ra Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu