KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Bountystd Az erőszakos játékoktól gyilkos leszel?
Bountystd - 3144 napja
9
Van két órád? Egy kis gamer csakratisztítás mára.

#8 | Rambo092 válasza #6
wow_c_520030

Még nem hallgattam meg, de a kérdésre röviden a válasz: nem. A munkám során találkoztam egy pár gyilkossal már (sajnos), de soha nem volt köze a gyilkosságnak sem videójátékhoz, sem akciófilmhez.

Ez szerintem fel van nagyítva a társadalom részéről. Ma már nagyon sokan játszanak különböző számítógépes játékokkal, és óhatatlanul is lesznek közöttük olyanok, akik bűncselekményeket követnek el. De ha teszem azt, megnézzük, hogy hány GTA játékos lesz bűnelkövető, akkor nem hiszem, hogy markánsan nagyobb lenne közöttük az arány, mint a társadalom egészét tekintve.

Az egész onnan ered, hogy mindig meg akarjuk érteni a bűnelkövetés okait és igazából csak támpontokat tudunk találni hozzá. Hiszen van, aki szegény és lopni fog emiatt, de van, aki meg nem. Nyilván aki hajlamos rá, annál egy számítógépes játék felerősítHETi az agressziót, de nem törvényszerű, de sokkal inkább felerősíti az, ha mondjuk a családban azt látja, hogy az agresszió a megoldás a problémákra. (most csak példát mondtam)

Nekem soha nem tiltottak meg a szüleim semmilyen számítógépes játékot (nem is értettek hozzá). Játszottam Doommal és Quake-kel, Wolfensteinnel, mégse érzem azt, hogy ezek felerősítették volna bennem az agressziót.

@Veresmancs: Általában a linkelt videók beszélgetősek, azt pedig elég nehéz írásban megoldani Smiling
Cikkeket ma is olvashatsz tőlem az oldalon, jelenleg is készül kettő is. Ez a podcast a saját kis side projectem, amit szívesen osztok meg veletek és nem húzza vissza erre az oldalra a tartalomgyártást. :) 
wow_c_519999
#3 | Norton válasza #1
wow_c_519998
Egyetértek, a cikkírósdi szerintem is jobb volt.
Hát a cikk tökre érdekel, de videót nem tudok nézni iskola közben... :(Sajnálom hogy videós irányba megy el ez az oldal, mert tökre szerettem olvasni (a kommentes részt nem)... de hát most ez a divat. 

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu