KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2284 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2352 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2354 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2354 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2354 napja

Norton Lore-Cast: A Warcraft szépsége
Norton - 3130 napja
9
Újra itt a nagy csapat, és telezengi agyadat!

Nem csalás, nem ámítás; ismét itt a Lore-Cast adás!Szemfüles olvasók már kitalálhatták, hogy ismét jelentkezik a Lore-Cast, mely ezúttal maximálisra tekeri a fanboi - (Gitta esetében a fangurl) mércét.

Mivel a legutóbbi adásra jellemző volt egy pici negatív szellemiség, ezért úgy gondoltuk, hogy ezúttal a szép emlékeket, emlékezetes pillanatokat vesszük sorra.

A Lore-Cast 3. adásában a számunkra legkedvesebb lore pillanatokat elevenítjük fel és egyúttal nektek is ajánlunk egy-egy questet, ami felüdülést jelenthet a sok "ölj meg 20 démonkutyát és hozz el belőlük 25 démonkutyafogzománcot" fajta küldetés között.

Fogadátok hát szeretettel a Lore-Cast: Kedvenc élményeinket.Ugyanitt olcsó lopogédiás tanárt keresek.
wow_c_532877
wow_c_527705
wow_c_526560
wow_c_526084
wow_c_525550
#4 | Nuwiel válasza #3
Ő jelenleg sajnos nagyon elfoglalt, de a szerkesztői gárda áll rendelkezésedre.
Úristen...
Végső kérdésre a válasz:
Teljes Warcraft univerzumban: Warcraft 3 Orc befejezés, Grom megmenti a Hordát.

Kiegészitőként:
Vanilla: (még nem játszottam). De a régi zónák közül Badlands volt a kedvencem. Ott tényleg nem volt semmi. Hordás questhub volt,(így allisok se voltak ott) a lehető legtávolabb bármely hordás várostól (a körülötte lévő zónák mind allisok voltak). Ott tényleg éreztem ,hogy egy elhagyatott sivatagban vagyok, mindig amikor arra mentem, beírtam a chatre ,hogy "is someone is here?", de soha senki nem válaszolt. És ezért imádtam azt a zónát.

BC: nem játszottam akkor, de engem outland nem fogott meg. Raidek közül Karazhan ami tetszik. (mint sokan másnak)

WoTLK: A végső cinematic, amikor megöljük a Lich Kinget ("GO NOW! LEAVE THIS PLACE AND NEVER RETURN"). Azóta várom ,hogy mikor fog folytatodni a Lich King-es story. Zónában meg a DK kezdő fogott meg. Ahogy mi vagyunk a sötétség fegyvere aki csak pusztitást hoz és a végén a Light's Hopenál a csata.

Cataclysm: Itt akkor én is a kisebbséghez tartozom, de nekem is Vashj'ir tetszett, illetve a low-level zónákból meg Westfall ahogy újraalakul a Defias Brotherhood.

Mists of Pandaria: Nazgrim storyja, ahogy közösen harcolunk Pandarián + Landfallnál amikor Nazgrim osztja nekünk a questeket, akkoris az van ,hogy ő bízik bennünk a legjobban, továbbá mikor leadod a questeket (mind Lor'themar vagy Baine) ők is visszaszólnak ,hogy ha Nazgrim küldött akkor biztosan megbizhatóak vagyunk. Azt a végén pont ,hogy nekünk kellett megölni de a legjobban benne az ütött amiket a bossfight közben mondott. ("What we do now, we do for the Horde, both of us."). Ő volt az egyetlen boss az egész wowban akik nem akartam volna megölni.
Végére őt akartam Warchiefnek, helyette kaptam 1 troll-t Sad

WoD: Akkor most szúrjatok le, mert nekem a 6.2 eleje tetszett. Mármint amikor Iron Docksot evakuálják + Tanaanban az Iron Horde kikötője, ahogy érkeznek meg a katonák. Ott valami olyasmit éreztem ,hogy ez a végső pillanat vagy mittomén, de az engem megfogott. Továbbá Grimrail Depot dungeon nekem nagyon tetszik, az egész vonatos rész (lehet azért, mert emlékeztetett az Unreal Tournament 2004 egyik pályájára). Magából ez egész vasútrendszerből szerettem volna többet látni (Operator Thogar fight is sztem nagyon jó lett).
Mondjuk néztem régi Alpha WoD-os mapot, ott eredetileg több vasút szerepelt volna Gorgrondban.  http://i3.2pcdn.com/2014/www/2014/04/Draenor-oldminnimap.jpg
Zónában meg Gorgrond tetszett. Bár annyi problémám volt vele ,hogy túlságosan tömött volt (nem volt egy kietlen rész se, mindenhol volt valami), de a sivatag + everbloom kombó nagyon jól nézett ki.

Most így visszahallgatva, meg kellene számolni hányszor hangzott el az "úristen" szó. Kis kulisszatitok: Ez volt a beépített automatic mature language filter. Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu