KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2344 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2412 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2414 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2414 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2414 napja

Liyliyth
Critter
Liyliyth
2 hozzászólás
Sziasztok!
Röviden és tömören, szeretnék egy aktív és a contenttel komolyan foglalkozó, barátságos társaságú klánhoz csatlakozni!

Nemrég kezdtem a játékot,  még nincs 100as szintű karakterem, de 2 class van, ami megfogott, az egyik egy Marksmanship Hunter,a másik pedig egy Mistweaver Monk, és le szeretném szögezni, hogy KOMOLYAN szeretnék foglalkozni a játékkal, de ehhez számomra elengedhetetlen egy jó és aktív társaság.
Eddigi tapasztalataim a magyar klánokkal sajnos elég negatívak, a komolyabbakban általában magas ilvl és raidelési tapasztalat a felvételi követelmény, amivel én még nem rendelkezem, viszont már vagy 5 olyan klánban voltam, ahol 2 nap után megált az élet és a klán egyszerűen meghalt. 

Magamról pár szóban annyit mondanék el, hogy 21 éves lány vagyok budapestről, a wowwal még Taurin ismerkedtem meg, jópár éve, és ott volt utoljára "csapatom" akikkel úgy igazán élveztem a játékot. Nagyon megtetszett és szerettem volna jobban belemélyedni, ezért msot az eredetin játszom, már csak a "csapatomat" szeretném megtalálni. Smiling

Az "álom" klánom egy olyan csapat, akik már foglalkoznak az endgame-el, főleg PVE irányultságúak( mivel tőlem távol áll a pvp-zés az mmokban), és a jövőben szeretnének új teamet indítani raideléshez. Szeretek aktívan kommunikálni játék közben, ezért szivesen mennék fel TS-re beszélgetni. Ha választanom kellene inkább közösségi mint progresszív klánhoz csatlakoznék, habár nem zárkózom el semmitől de inkább a jó hangulat mint a telesítmény minden áron, viszont azt sem akarom, hogy soha ne lehessen sehova menni együtt mert nem veszik komolyan egymást és a közösen megbeszélt dolgokat az emberek, szóval értitek. 

A fent felsorolt 2 classon kívül, szívesen próbálgatok mást is, mint pl mindenféle (de inkább Arcane) mage, Balance vagy Resto druid, Sámánból mind3 tetszik, a többit még nem próbálgattam de nem zárkózom el semmitől.

Ha úgy döntötök, hogy felvesztek megigérhetem hogy komolyan fogok hozzáálni a játékhoz, szivesen segítek bárkinek, és meghalgatom, sőt szívesen veszem ha tanítotok. Smiling
Remélem hamarosan egy jó csapat tagja lehetek! 
Vivi
Shenky
Murloc
Shenky
10 hozzászólás
Szerintem a pvp szervereken, ha kezdőként indul heirloom itemek nélkül. Minden arra járó ellenséges frakcióbéli megöli majd, mobozás közben, questelés közben. Talán még campelik is kicsit mert nincs jobb dolguk. Szerintem hátrány pvp szerveren indulni, ha ezek a dolgok nem vonzanak annyira valakit. Mert bele van kényszerítve a pvpbe akár szeretné akár nem. Pve szerveren ezt kikapcsolhatja.
#5 | Ragut válasza Delfi #3 üzenetére
Ragut
Defias Thief
Ragut
68 hozzászólás
Mar bocs, de az MM most a legjobb scec PVE-re. Egyik legjobb dps. Legrosszabb meg a Survival.
PVP-re viszont a survival a legjobb
#4 | Veresmanccs válasza Delfi #3 üzenetére
Veresmanccs
of the Shattered Sun
Veresmanccs
4037 hozzászólás
wow_c_518598
Delfi
Gnome Death Knight
Delfi
11096 hozzászólás
Az MM hunter PvP kaszt. Nem tudsz vele raidelni, pontosabban csak a többiek szívatásával tudsz azzal menni, mert a kieső dpsed valaki másnak kell hoznia.

Javasolnám, hogy nézz szét a hirdetések között és tölsd ki a klán applykat, mert ők nem fognak téged megkeresni.
http://www.wow-hungary.com/pages/recruit
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.
#2 | Cseho válasza Shenky #1 üzenetére
Cseho
Black Temple Guard
Cseho
3571 hozzászólás
wow_c_518593
Shenky
Murloc
Shenky
10 hozzászólás
Szia!

Én azt tanácsolnám neked, ne Ragnaroson kezdj karaktert. Mivel pvp szerver és téged a pve érdekel sok problémától megkíméled magad. Ha van egy kicsi angol tudásod én a magyar klánokhoz nem feltétlenül ragaszkodnék a helyedben. Sajnos nekem is hasonló tapasztalataim voltak mint most neked, mikor újra kezdtem előző kieg elején. Végül nemzetközi guildekben folytattam tovább a keresgélést. Nem mondom hogy sokkal jobbak mint a magyarok, mert ott is csak emberek játszanak. Angolt viszont gyakorolhatsz vele. Sok sikert a keresgéléshez!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu