KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1896 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1963 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1965 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1965 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1965 napja

Bountystd PvP: Hamarosan az ellenfél oldalán harcolhatunk
Bountystd - 2760 napja
32

A következő patch is tartogat számunkra olyan dolgokat, amiről érdemes beszélni, ugyanis a jövőben a battlegroundokon lehetőségünk nyílik a másik frakció oldalán harcolni.
A számomra nem túl szimpatikus újítás okának én a játékosbázis további csökkenését jelölném meg, aminek következtében akár hosszú perceket is várni kell, hogy elindulhassunk csatázni.

A frakció specifikus achievementek teljesítésére természetesen nem lesz lehetőségünk, ha ezt az opciót választjuk, de a jutalmakat és minden mást megkapunk. A szövetséges tömegben könnyű lesz elvegyülnie az orcoknak és undeadeknek, ugyanis ilyenkor külsőnk is megváltozik a számunka ellenséges frakció egyik tagjává.

A személyes véleményem az, hogy ez elmoshatja a horda vagy a szövetség iránti elkötelezettséget a játékosokban. A döntést követően szerintem, akár a Raid Finder-el is lehetne ilyet csinálni.

Neked tetszik ez a döntés?  

wow_c_532885
wow_c_532639
wow_c_526565
wow_c_526090
wow_c_525552
#27 | Ronin válasza #25
A tokenes játékokat sose fogja ingyenesnek tekinteni a játékosok többsége. Lásd pl. Wildstar, azt is lehet ugyanúgy goldért játszani már az elejétől, mint most a WoW-ot, mégis már az elejétől mindenki azt akarta, hogy legyen ingyenes, hiába mondták nekik egyesek, hogy már az... A WoW-ot se fogják így soha egy csomóan ingyenesként felfogni. Pedig itt ráadásul csak pár kattintás naponta, ha van pár goldos followered, még farmolni se nagyon kell a goldot...

Egyébként az, hogy "nekem ingyenes", kicsit szűklátókörű hozzáállás, mert azzal, hogy te goldból fizeted, több pénzhez juttatod a Blizzardot. Ezzel közvetve azt üzenve nekik, hogy minden szép és jó, hiszen belőled így több pénz folyik be hozzájuk, ezzel az új irány/feature(ök) mellett teszed le a voksodat.
Magyar szemszögből ilyen, a gazdagdagabb országogban meg azt nézik hülyének aki annyi goldot kiad 1 tokenért. Blizzard szemszögből wowozol drágábban és ez a lényeg, de képzeld el hogy ez miatt hírtelen megugrik az előfizetők száma mondjuk 2-3 milkóval mert csak 1 szer kell megvenni a játékot utána ingyen van, lehet felmenne a token ára is 100-150k fölé és már is nem lenne az olyan ingyen, addig jó amíg csak ennyibe kerül és lehet még lesz 80k is az ára, most is csak a patch miatt ált meg a növekedése és még olcsóbb is lett. 
#25 | Cseho válasza #24
wow_c_518451
wow_c_518450
wow_c_518445

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu