KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2334 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2402 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2404 napja

Nessaj Kávészünet: Az én guildem a legjobb, mert...
Nessaj - 3202 napja
22
Mindannyian részesei vagyunk egy vagy több online közösségnek, és talán legtöbben a WoW-ban is tartozunk egy klánhoz, akikkel lehetőség szerint közösen töltjük el szabad perceinket. Ma egy kicsit mindenki mesélhet a saját guildjéről!

Nagyjából 5-6 éve tevékenykedem Guild Masterként, és bár számtalanszor megbántam ebbéli elhatározásomat, ezrével éltem meg olyan pillanatokat is, amikért bőven megérte. "A kezem alatt" kötődött rengeteg barátság, több szerelem, háború és béke egyaránt - de mindegyik alkalom egy önálló történettel gazdagított engem és az egész csapatot, mint közösségi lények. Az online játékok egy olyan szegmense a klánosdi, amit soha nem cserélnék el semmire!

Lefogadom, hogy mindannyiótok guildjében vannak fura szokások, vicces történetek, "ha nem lenne ki kéne találni" személyiségek. Szeretném, ha a kommentek között ma erről beszélgetnénk: mi volt a legutóbbi csoportos röhögés tárgya? Mivel ütitek el főleg az időt - mythic dungeon, mythic raid, esetleg PVP? Mióta van együtt a csapat magja? Van-e online kötődött szerelem? Saját szleng, saját babonák, saját kabala állat? Meséljetek, alig várom a sztorikat! Smiling
 
Az én guildem a legjobb, mert...
wow_c_532889
wow_c_526569
wow_c_526094
wow_c_525546
wow_c_525544
Nos.... hol is kezdjem, talán itt. Mikor süldő malac voltam mééééég-- JA EZ NEM AZ!

Szóval! 12 éves voltam amikor elkezdtem a játékot(te szent Isten, 8 év)
Az első guildem olyan semmilyen volt, de élmény volt velük leverni az első estén Loot Reavert. A második.... öcsém, olyan csapatot sehol nem találok már. Összesen ha voltunk 30-35-an akik aktívan játszottak, de mind olyan akikben lehet bízni és minden raiden ott voltak. A legtöbben 20on évesek voltak pár "veterán" 3 harminc feletti, magyarok mind. Én meg mint pelyheskuki nem akartam kilógni, így azt hazudtam 21 vagyok. Értelmes létemre be is vették és mivel akkor még mikrofon nem volt, nem is gyanakodhatta ka hangomra. Bár visszatérő poén volt, hogy biztos csak azért nem beszélek, mert egér hangom van, azzal folyton szívattak Laughing out loud Igaza lehet volna egy 14 évesre (amikor kezdtem azon az éven töltött 1 hónapra rá 13 és ez 1 évvel utána van), de valójában elég mély karakteres hangom van, és az már akkor is megmutatkozott, szóval sosem volt "egér". TS-t öröm volt, hallgatni, mentek a nagy beszélgetések nagyon jól éreztük magunkat és mégsem voltunk casual guild, mivel egy összetartó csapatról beszélünk, akiket nem csak a játék, de a később kialakulú barátságok is összetartottak. Sunwellben ikrekig jutottunk WOTLK előtt. Emlékszem aznap éjszaka 23-adjára ment le. Jézus azok a nerd screamek. Pár hónapon belül feldolgoztam magam Officer rangba, még mindig 14 voltam, persze azt hitték 21. Officer Loot volt nálunk, amire szokás mondani, hogy ha jók a vezetők, a legjobb rendszer, nálunk tökéletesen működött, sosem volt vita. Én is, ahogy a többi Officer is mindig fairen szavaztunk ki érdemli meg a cuccot. Na mind1, nyár eltelt, sajnos feloszlottunk, mert a guild leader tanulmányai miatt nem tudott gyakran játszani már és az új kieg is közeledett. De bizonyítva mennyire egymáshoz kötődtünk, az elvkövetkezendő években a kemény mag mindig egy guildben kötött ki. Ezek főleg az akkori officerek és pár akkora már veterán tag volt 10-12 ember, köztük én is. Velük mai napig tartom a kapcsolatot facen, van egy nosztalgia csoportunk facen. Röviden ennyi.
Kisregény, önfényezés és szófecsérlés helyett:

Az én guildem a legjobb, mert... csak.


Épp mához 3 hétre ünnepli a klán a 10. születésnapját.
Képtelenség pár mondatban vagy akár egy kisregényben is összefoglalni azt a rengeteg élményt, amit 10 év jelenthet egy klánalapító, klánvezér számára.
Sokszor anekdotázgatok raidvezetés közben, de most, hogy ki kéne emelni egy valamit nem tudom, mi lehetne az. Ha csak a "ha nem lenne ki kéne találni" tagokra próbálok meg visszagondolni akkor is pillanatok alatt a 10 ujjam végére jutok és még a vanillánál se jutok tovább az időben. Szerencsére a mai napig jónéhányan itt vannak velünk akár ingame akár a klán fórumán.
Talán nem nagyképű dolog azt mondani, hogy a legtöbb régi motoros egészen biztos, hogy hallott már rólunk a két klánfilmünk vagy a warcraft történelem fordításunk révén, úgyhogy most nem ezeket emelném ki....

...hanem azt, amikor az ízig-vérig allis OoW hátrahagyta a laggnarost és egy rövid időre hordásnak állt:
https://www.youtube.com/watch?v=33hqS6yz2Lw

És persze a szerver első Atieshének legendáját:
https://www.youtube.com/watch?v=m1zijcSobvQ

Emlékezetes élményeink közé tartozott az, amikor a Ragnaros EU közösség megválasztott minket a szerver legjobb klánjának (az első klánfilmünk sokkhatása alatt, de ezt már sose törölhetik le magukról Smiling ) és amikor a WoWInsider felkeresett minket, hogy interjút szeretne csinálni velünk, ami itt olvasható:
http://www.engadget.com/2012/02/23/tipster-unearths-treasure-chest-of-classic-wow-raiding-memories/
Persze a WoWhu interjúnak is legalább annyira örültünk ám! Smiling
http://www.worldofwarcraft.hu/node/2361

Sokszor gondolkodom azon, hogy mi lenne másképp, ha annakidején nem vágunk bele. Biztos, hogy egészen más lenne sok dolog az életemben, hogy egy korábbi kommentre reflektáljak nem lehettem volna ott tegnapelőtt két klántag lagziján. És noha gyökeresen nem lenne más az életem, hisz amúgy is gamer voltam és szerintem az is lennék, mégis tudom, hiányozna, nagyon is és nagyon remélem, hogy még 10 év múlva ugyan itt egy hasonló témához tett hozzászólásomat még mindig úgy írhatom majd alá, hogy:

Pio, a Fény lovagja, az Order of Watchers klánvezére
#14 | Cseho válasza #11
wow_c_518282
Mert nagyon jó hangulatú RP eventeket tudnak szervezni! Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu