KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Darkcranio Warcraft Trailer Novemberben
Darkcranio - 3204 napja
8
Duncan Jones ‏@ManMadeMoon 2m2 minutes ago
Blood was spilt for this... "Today has all been about SDCC. Now I want to let you know the trailer will finally release to ALL in November"
Blizzcon az biza.

Kicsit szebb leírásban a nem látott anyag leírása.

Az ég porosnak tűnik, zöld kivilágítással, ahogy egy klánnyi ork sétál egy kies, narancs színű rónán. Két vezér, Orgrim (Rob Kazinsky) és Durotan (Toby Kebbel), vezetik az utat. Nagy mennyiségű kapuk nyílnak és belül orkok dolgoznak. Fegyvereket kovácsolnak. Bányásznak. Durotan azt mondja “A bolygónk haldoklik, szükségünk van vízre és élelemre.”Egy csapat ork körül üli a tüzet és beszélgetnek, hogy hisznek az ork boszorkánymesterben Gul’dan-ban (Daniel Wu), és hogy követni fogják. Következő jelenet Durotan és a felesége, Draka, a kunyhójuk padlóján fekszenek. a feleség választott nevet a gyermeknek, de az apa azt mondja “Majd akkor választok neki nevet amikor találkozom vele.” Aztán a feleség felfedi, hogy fiú és Durotan izgatottnak tűnik (na tippeljetek ki az).

Meglátjuk az emlegetett Gul’dant egy nagy szirten a Dark Portallal együtt, mögötte. “Halva,élve,halva,élve,” mormogja lassan. Felfedi, hogy ezernyi katonának, ezernyi szolgára van szüksége -rabok, nem holttestek - üzemagyagként a Fel mágiához. Aztán ami ezeknek a lila emberszerű lények lelkének tűnik, kiszívják őket, bele Gul’dan botjába, ami kirobban egy nagy zöld átjáróvá és az orkok elkezdenek átfutni rajta. Durotan azt mondja a feleségének, “Én megyek elsőként. És ő helyesel. Átsétál az átjárón és a felesége követi. Azonban amikor a feleség belesétál, valahogy bent ragad, nem tiszta hol. Az előzetes nem teszi tisztává.

Most látunk repülni egy embert egy griff madáron, Stormwind városa felett. Ezek a Szövetség emberei. Montázs a szövetség karaktereiről, ahogy körbe sétálják Stormwindet, aztán vissza az orkokhoz, “Nem vagyunk elég erősek, hogy legyőzzük őket” mondja egyik a másiknak. “Viszont lehetnénk,” a másik válaszol. Látjuk a baba orkot és Durotant, sietteti a feleségét, “Bármi történjék.” Draka aggódottnak tűnik. Aztán látjuk a baba orkot, lefolyni a folyón.

Dominic Cooper, King Llane Wrynn szerepében azt mondja “Vadállatok, el kell pusztítanunk őket. Ha nem egyesülünk az ellenség érdekében, mind elpusztulunk.”

Egy rövid emlékeztető a Rettenthetetlenre, amikor a Szövetség a képernyő bal oldaláról fut, átvált a jobbra ahonnan az orkok futnak, így egymásba ütköznek középen. Ezt követően egy férfi leugrik egy szirtről egy Griff hátára.

Majd a csata egy olyan kamera szögre vált amit a videó játékból ismerhettünk meg és mintha az egyik Warcraft RTS-t látnánk valóságban. Végül a címhez vág.
No shit Laughing out loud Én vágom kívül belülről, csak arra céloztam, hogy nem lehet meghatározni milyen jól van képre írva.
wow_c_518334
HÁHÁ! Bassza meg a legendary. Látványilag meg vagyok győzve, ennyi részletből meg a történet nem vezethető le, de ígéretes.
Itt a videó: https://vid.me/ijlx (ROSSZ MINŐSÉG!)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu