KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2313 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Nuwiel A hét addonja
Nuwiel - 3190 napja
6
Mivel a hétvégét a Balaton partján tervezem tölteni, és a főnököm csak azzal a feltétellel enged el, hogy megírom ezt a cikket, ezért most egy rövid, de gyűjtőszenvedélyben szenvedőknek hasznos addon bemutatása következik.

Ezen a héten a Rarity nevű addon a soros. Alapfunkciója elég egyszerű, számolja helyettünk, hogy egy-egy ritkaságot, például egy mountot, egy petet vagy egy játékot hányszor próbáltunk már megszerezni. Kísérleteinkről statisztikát vezet, és megpróbálja megjósolni, milyen valószínűséggel eshet ki nekünk a következő alkalommal, amikor nyolcadik karakterünk huszonharmadik találkozója zajlik Alysrazorral.

Ezen felül számos apróságot tud, ami érdekes lehet nekünk, például bővíti a tooltipet az adott mobból eső pet, mount vagy egyéb ezekhez kapcsolódó item nevével, tartalmaz információkat arra vonatkozóan, honnan szerezhetünk meg valamit, és az egyik leghasznosabb funkciója az egyebek közt az, hogy figyelmeztet minket az ünnepekre, hogy ne felejtsünk el például Brewfest idején lemenni Coren Direbrewra, hátha idén végre kiesik a kodó.

Végül, de nem utolsósorban saját elemeket is felvehetünk a listára, és megkérhetjük a Rarityt, hogy készítsen automatikusan képernyőképet, ha megszereztünk valamit.

Köszönöm a figyelmet, mindenkinek kellemes hétvégét, nehogy megfázzatok!
wow_c_532894
wow_c_526575
wow_c_526099
wow_c_525562
Hmm, köszi az ajánlást, jópofa addonnak tűnik. 

Az accountantot is a cikked hatására tettem fel (meg azért mert már tudok pozitív mérleget csinálni WoW Tokennel együtt Laughing out loud ). 

Amúgy lehívja a statokat Armoryból? Tehát látja, hogy pl. Ragnát én már 60-szor megöltem csak a mainemen, vagy telepítéstől nézi a dolgokat? :D 

DW-ből pont kiesett a mountom hétfőn, aminek hatására megadta magát a VGA-m. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek-e rajta.

Smiling Jah és jó pihenést! Smiling
Szigorúság van kérem!
Hétfőn reggel kapunyitáskor számítok a megjelenésedre, ezenkívül kérem a telefonszámod leadását a HR osztálynak, hogy vészhelyzet esetén ügyeletre berendelhessünk.

Egyébként jó pihenést, az indokatlan távozást feljegyeztük a személyi anyagodba. Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu