KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2314 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2382 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2384 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2384 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2384 napja

mgitta Mi a különbség a két Draenor hadurai között? 2. rész
mgitta - 3199 napja
6
Habár a cikk most már talán több mint egy hónapos, én mégis adós maradtam az írás 2. felével, amelyben Ner'zhult, Gul'dant és Grommasht hasonlítjuk össze a két különböző idővonalon, a végén pedig egy apró spekuláció is belefér.

"Amikor Kairoz Draenorra érkezett, nyilvánvalóan azt hitte, hogy őnála van az irányítás, az ő kezében vannak a lapok. Elintézte, hogy kiszabadítsák Hellscreamet és Draenorra hozta, majd azt mondta, hogy ez a lehető legjobb hely tervei végrehajtásához. Nem egy tükörképe volt a mi Draenorunknak – de valószínűleg ez tette tökéletessé, a tény, hogy néhány kulcsmomentum nem úgy zajlott le, és ezért máshogy alakultak a dolgok. A legnagyobb eltérés? Az, hogy Garrosh meg sem született. Ez adott volt, így sokkal könnyebb volt Grommash-t egy idegenként megkörnyékezni, mintha valami nyakatekert magyarázatot adtak volna egy más idővonalról.


És ezen túl, maguk a klánok is mások voltak. Ner’zhulnak nem volt olyan hatalma és reszpektje, hogy az összes ork klán készségesen követte volna őt a draeneiek ellen. Emiatt talán Kairoz azt feltételezte, hogy a Burning Legion nem fog szerepet játszani, hiszen Rulkan életben volt, ezért Kil’jaeden nem jelenhetett meg az ő képében Ner’zhul előtt, emiatt a Legion szimplán… hiányzott. Kairoznak nem volt alkalma arra, hogy tudomást szerezzen Gul’danról – és talán nem is törődött azzal, hogy utána nézzen, vajon Gul’dannak ajánlottak-e hatalmat, miután az összekötő kapocs, a Ner’zhullal való kapcsolat soha nem következett be. Vagyis mit látott Kairoz? Egy csomó orkot, akiket egységesen senki nem vezetett, és akik csak arra vártak, hogy valaki egyetlen domináns sereggé formálja őket – egy olyan sereggé, amit aztán Kairoz irányított volna feltehetően."

Ha többre vagy kíváncsi, irány a Wowlore Fordítások!

/A cikk forrása a Blizzardwatch Know your lore rovatában megjelenő írás volt./

wow_c_517759
#4 | Nuwiel válasza #3
Így már világos, köszo a pontosítást.
#3 | darkonee válasza #2
A meghalt részt Kairozra értettem, de most, hogy újraolvastam valóban más az értelme, mint ahogyan szántam. Laughing out loud
#2 | Nuwiel válasza #1
A gondolatmeneted egy ponton sántít szerintem:
Ezért egy olyan variánsát kereste meg Draenornak ahol Ner'zhul biztosan nem árulta volna el a népét. Csakhát probléma csúszott a dologba és meghalt, ezért a Légió felkereste Gul'dant pont úgy ahogyan eredetileg is tették.

Gul'dant is jóval hamarabb megkörnyékezték, mint hogy Ner'zhul meghalt volna, de ettől eltekintve el tudnám képzelni ezt a forgatókönyvet, még ha nem is nagyon tetszene.
Köszi az írást.

A spekuláción elindulva, hogy Grommash terve Azeroth lerohanása volt akárcsak a Légióé arra gondoltam, hogy mivel mi annak idején Sunwellben nem öltük meg Kil'jaedent csak összeomlott a portál és visszakerülhetett a Twisting Netherbe, kapcsolatba lépett Kairozzal. Ő volt az akit meggyőzött arról, hogy szolgálja, és használja fel az orkokat, lehet azt ajánlotta fel neki, hogy mivel elvesztették az idő irányítása feletti hatalmukat visszaadja neki, ha megteszi amit kér. Tehát röviden Kairoz töltötte be azt a szerepet amit annak idején Ner'zhul. Meg kellett győzze az ork népet (egy másikat mert a mi Azerothunkon lévő már nem harcolt a Szövetség ellen), hogy legyen egységes és rohanja le Azerothot, meggyengítve azt, így könnyítve meg a Légió dolgát. Ezért egy olyan variánsát kereste meg Draenornak ahol Ner'zhul biztosan nem árulta volna el a népét. Csakhát probléma csúszott a dologba és meghalt, ezért a Légió felkereste Gul'dant pont úgy ahogyan eredetileg is tették.

Viszont a terv amivel Kairoz meg volt bízva folyt tovább, mivel Garrosh - akivel elképzelhető, hogy nem számolt a Légió - folytatta. Csak nem úgy tálalta Grom felé ahogyan azt kellett volna, ezért nem ittak a vérből. Helyette csak bosszút akart állni Azerothon. És így lett belőle ez a csatározás ami most zajlik.

Viszont mivel elintéztük ezt a hordát is, Gul'dan újra bepróbálkozott és most már meggyőző tudott lenni, mivel ugye Kilrogg mellé állt. Így ha úgy nézzük majdnem hasonló lett a sztori mint a mi síkunkon ugyanis az orkok démoni befolyás alá kerültek.

Gul'dan megnyitotta a Black Gatet amin Archimonde (mindegy milyen változatában) átlépett Draenorra, hogy vezesse a sereget.
Legyőzzük, ő pedig Gul'dant belöki a kapuba ahol minden bizonnyal Kil'jaeden várja, hogy ugyan úgy széttépkedje mint ahogyan a mi Ner'zhulunkkal tette.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu