KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1764 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1832 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1834 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1834 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1834 napja

Darathel
Critter
Darathel
1 hozzászólás
Sziasztok !

Dave vagyok, 17 éves leszek. WoW függő voltam.

1 éve ismertem meg a játékot, MMben láttam, olcsó volt, gondoltam kipróbálom sokat beszélnek róla. Életem legrosszabb döntése volt. Van egy 70es Paladinom, egész jó felszerelésben. Azt reméltem, hogy különleges leszek, hogy ha az emberek meglátnak a játékban, azt mondják "Ó ez ő, húú egyszer olyan akarok lenni mint ő" , de rákellet jönnöm, hogy kismillió sajnálni való emberhez csatlakoztam, akik az élettől elmenekülve itt keresnek megváltást. Nagy tévedés. Lassan a barátaim elfordultak tőlem, elvesztettem egy barátnőt, a családom ellenségessé vált felém, pedig csak segíteni akartak.
Tegnap elött pedig healerkedtem egy raidben, amikor is elrontottam, wipeoltunk. Elkezdtek velem kiabálni az emberek, mert 3-4 gombot rosszul nyomkodtam. Ekkor mérges lettem, nem akartam hogy az életem erről szóljon, hogy pár pixeldarabot megszerezzek.

Másnap reggel töröltem az accountot, a cdket széttörtem és kidobtam a szemétbe.

Nem azt mondom hogy most zsip-zsup megváltozott az életem, de tudom hogy helyesen cselekedtem, nem akarok 21 évesen is a családomon lógni, 150 kilósan és szüzen. Ennyi.

És ma ? Találkozok egy gyönyörű lánnyal, akibe beleszerettem, és örülök, hogy a WoWot száműztem az életemből.

Sokan azt gondolhatják, hogy "húú de lúzer, velem ez nem történhet meg". Higgyétek el, megtörténhet, mérlegeljétek az életeteket, és hozzátok meg a döntést. Pár pixeldarab vagy egy séta  a parkban ? Egészséges élet és sportolás minden nap vagy farmolás, raidelés ?

Köszönöm hogy elolvastátok, kommenteket várok és válaszolok is.

Why so Serious ?
liuchunkai4
Gnomeregan Exile
liuchunkai4
160 hozzászólás
wow_c_535240
chenlinaa
Gnomeregan Exile
chenlinaa
196 hozzászólás
wow_c_533837
Thorgilis
Defias Thief
Thorgilis
45 hozzászólás
Hát arról nem szól a történet h vettél egy uj játékot és most azt tolod éjjel nappal:)Sztem a súlyodnak semi köze nincs ahoz h wowfüggö voltál vagy sem:)én nem sportolok soha nem tettem és hát mindig is a pehelysúlyba tartoztam:(((a wow sem segitett rajta h hizzak:DSzerintem nagy hülyeségvolt tönkre tenni a wow cdéket.inkább eladtam volna az akkot de még azt sem:)Persze most szerelmes vagy de ha majd kiderül h kihasznát vagy megcsalt a kis csaj akkor már egész másképp fogod látnia dolgot.Akikel raideltél azok szánalmassak:(minke övültözni azért mert elnyomtad.te megtettél mindent:(Mondjuk énis szoktam üvöltözni meg szindi egyesek családfájat de csak ha ninjázik vagy kurvára nem csinálja amit mondanak.pl a healer az istenért sem healol boss ölés közbe inkább dpsel.majd annyit mond h ja nem volt kedvem healolni:)A történet tök egyszerű idő mint a tenger:)nem kell sietni szép alssan rá ér az a lvl80:)Nem kell egésznap a gép elött ülni azt ennyi énis lassan kt éve tolom és csak 2 70fölöttim van:Dmikor mondták h jön a wotkl egy honap alat felhuztam gyorsan egy karit azt ennyi:)Én örülök neki h gyorsabban el lehet érni a magas szinteket igy az emberen kvan ideje az életre is:)amugy mi az a casual vagy mien player?ja és a blizz nem azért könnyiti a játékot h kevessebbet játszunk és h leszoktasson róla:)mikor kiadnak egy játékot az sok sok féle teszen megy át pl letesztelik h mennyi az esélye h függöséget okoz,és mostanábban elég sokan támadják a wowot.Sztem mondjuk inkább legyen valaki wow föggü mint héjjel nappal a gép elöt üljön és egyedül játszon,a wowban legalább társaságban van és amugy szoktak lenni klántalik is szal emberek is láthat nagyritkán:)legyen inkább skrizofén és képzelje magát locknak mint h menő drogkereskedő akarjon lenni:)(GTA)
#221 | Frosty válasza truupi #219 üzenetére
Frosty
of the Shattered Sun
Frosty
7707 hozzászólás
Ezt elmentem engedelmeddel. Laughing out loud Nekem csak az ugrott be elsőre, hogy "nem szeretem, ha a összetévesztik a Wailing Cavernst a mosdóval." De ez a vicc már elég last year mondjuk. xD
Rajzra gyúrok Smiling
"Chuck Norris wants to put himself in every man."


#220 | UchihaItachi válasza truupi #219 üzenetére
UchihaItachi
Gnome Death Knight
UchihaItachi
11421 hozzászólás
Szerintem jó lett Smiling Csak a nem arénázok és a keddi pontosztás üti egymást Eye-wink
Photobucket
"Oh come on, Novice. Cheer up! The worst that could happen is that we are lost forever in shadow, but more likely, we'll just have to mop up some shades!" - Magister Sieran
"Sometimes choice can be a bad thing" - Calestalon
#219 | truupi válasza Frosty #218 üzenetére
truupi
Defias Thief
truupi
78 hozzászólás
Haverom írt egyet, mondjuk nem WOTLK-s, hanem BC-s, de én dőltem rajta Laughing out loud

"Nincs vengeful vállasom. Nem vagyok gladiator és nem szoktam arénázni. A világ egyik legjobb és legnépszerűbb játékával játszom, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok amikor azt mondom: full t6. A pvp rankom megelőzi a karim nevét és nem szeretem ha a casualok összetévesztik a balance dudut a reszto druiddal. Büszkén gondolok Thrallra a Warchiefre. Utherre a Lightbringerre. A'dalra és Kael'thas-ra. Szeretem a keddi pontosztást, az instaresetet, az epic geart, a nyert arénát. Itt élek Azeroth szívében. MMORPGben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak a világ legszebb instái. World of Warcraft! Én ÍGY szeretlek! <3"

XD
Egy két helyen lehetne rajta javítani de hirtelen jött...


#218 | Frosty válasza METALz #204 üzenetére
Frosty
of the Shattered Sun
Frosty
7707 hozzászólás
"Nincs full t7em, nem vagyok Gladiator és nem hordok pvp geart. A világ egyik legnépszerűbb és legadiktívabb játékát játszom, és rajtam kívül még több millióan érték, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, epix." Ez win. Tovább nincs? Laughing out loud
Rajzra gyúrok Smiling
"Chuck Norris wants to put himself in every man."


#217 | Wolverine válasza Eli-- #213 üzenetére
Wolverine
Hand of A'dal
Wolverine
27445 hozzászólás
 A Blizzard dolgozik egy next-gen MMO-n, ami új franchise (nem Warcraft, nem Starcraft és nem Diablo). Tigole is oda ment át főállásba pár hete. Egyéb kérdés?
I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice.
 
"Hello, I'm the Doctor. Basically... run."
 
A WoW.hu 12 pontja!
#216 | trockij válasza Eli-- #213 üzenetére
trockij
Black Temple Guard
trockij
3555 hozzászólás
amúgyis írták 5000 helyen h a Blizzard nem egy next-gen mmo-n dolgozik

Muti.
There is no cow level!
Arkangelll
Gnome Death Knight
Arkangelll
12996 hozzászólás
Konkurenciát csinál magának... wat. Hozzájuk folyik be a pénz, no matter what.. eh Smiling
Madness is like gravity...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu